Ovo za ruku je smiješno, a naš menadžment kao i obično glumi Sašu Matića.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jos 45 minuta je ostaloThrillerHz je napisao/la:Zovite me ludim ili kako god, ali Sarajevo ce ovo sezone da uzme titulu!
bordobijeli je napisao/la:Nemam neke simpatije prema Hurticu i Ihtijarevicu al ako cemo iskreno i posteno uradili su puno bolji prelazni rok nego pred pocetak prosle sezone Uscuplic-Ibrakovic. Novakovic,Crnkic,Balic,Saric,Hodzic,Ivetic,Ahmetovic,Husejnovic,cetkovic puno bolje su se pokazali od Stepanova,Ikande,hebibovic,alispahica,barbarica,ostrakovica . s znatno manje love .
Moj majkl svi hvale Hurtica i Ihtijarevica za prelazni rok, a da ti ove igrace nisi skaut'o nista od tog ne bi bilo.Majkl je napisao/la:bordobijeli je napisao/la:Nemam neke simpatije prema Hurticu i Ihtijarevicu al ako cemo iskreno i posteno uradili su puno bolji prelazni rok nego pred pocetak prosle sezone Uscuplic-Ibrakovic. Novakovic,Crnkic,Balic,Saric,Hodzic,Ivetic,Ahmetovic,Husejnovic,cetkovic puno bolje su se pokazali od Stepanova,Ikande,hebibovic,alispahica,barbarica,ostrakovica . s znatno manje love .
O tome ti pricam ne branim nikog ,naravno da stoji da je Cala puno bolji i jako sam sretan sto je to tako ali cinjenica je to da je prelazni rok ekstra uradjen.
Ma kakav dobar prelazni rok. Nije los ali nije ni dobar.joker90 je napisao/la:Da nije Cala od izmeta napravio pitu, pricali bi vi kako je dobar prelazni rok..
Nije extra ,fulalo se s dva imena Said i Cetkovic od kojih se ocikivalo da budu kreatori igre .velike fule pri tome su i najskuplji . ja bi rekao solidno odradjen posao kao sto i igramo , mi smo samo solidni nista bolji ni losiji od zrinjskog,zelje,slobode ,radnika .Majkl je napisao/la:bordobijeli je napisao/la:Nemam neke simpatije prema Hurticu i Ihtijarevicu al ako cemo iskreno i posteno uradili su puno bolji prelazni rok nego pred pocetak prosle sezone Uscuplic-Ibrakovic. Novakovic,Crnkic,Balic,Saric,Hodzic,Ivetic,Ahmetovic,Husejnovic,cetkovic puno bolje su se pokazali od Stepanova,Ikande,hebibovic,alispahica,barbarica,ostrakovica . s znatno manje love .
O tome ti pricam ne branim nikog ,naravno da stoji da je Cala puno bolji i jako sam sretan sto je to tako ali cinjenica je to da je prelazni rok ekstra uradjen.
Morat ce proc dekontaminciju prvo!Cheikh je napisao/la:
Stilic Semir unosi nemir
Kazu odrodio se skroz, zna menadjer kod koga se prvo nudi.FrancescoTotti je napisao/la:Morat ce proc dekontaminciju prvo!Cheikh je napisao/la:
Stilic Semir unosi nemir
Nece u Bosnu a i ne bi njega pozelio, isto Travancic. Piric mozda.. ako propadne inostranstvo onda smo mi prvi.ThrillerHz je napisao/la:Jos 45 minuta je ostaloThrillerHz je napisao/la:Zovite me ludim ili kako god, ali Sarajevo ce ovo sezone da uzme titulu!![]()
U ligi za prvaka, ukoliko listica ostane ispod, samo Zrinjski i Zeljo ce biti gurave utakmice (gostujuce, jer kod kuce ih uzimamo glat), s ostalima ne vidim problem. Koliko volim sto napokon igramo kao tim, nema forsiranja pojedinca, vec smo svi kao jedan! To je i donijelo uspjeh. Svaka cast Cala, Zija i Senci. Sad pametno se pojacati i spremiti se za zlatno proljece.
Arezina slobodan, po meni strasan igrac, ali u glavi nije dobar, volio bi njeg i Krstu da dovedu, uz Pirica i Ordagica... Moze li neko potvrditi informaciju da smo bolje uslove Obradovicu ponudili od zeljane?
Tog me i strah, te ludosti u glavi, a to da nece u Bosnu, samo dize sebi cijenu preko medija. Piric i Ordagic ako ne odu vani, vjerujem da bi kod nas mogli doci.MortemHz je napisao/la: Nece u Bosnu a i ne bi njega pozelio, isto Travancic. Piric mozda.. ako propadne inostranstvo onda smo mi prvi.
Da hoce nasi stisnut, pa i platit, vjerujem da bi se Ordagic mogao vratit visestruko od ulozenog, a Piric u svakom pogledu dobrodosao.MortemHz je napisao/la:Pa da, to je kljuc. Za Ordagica i ne znam bas jer Sloboda hoce pare od transfera i nemam papire dok Piric ima pa ga mozes dzaba dovesti.
Slazem se, pogotovo za Ordagica dok za Pirica nemam neko misljenje. Nije los ali nam tu ne skripi.ThrillerHz je napisao/la:Da hoce nasi stisnut, pa i platit, vjerujem da bi se Ordagic mogao vratit visestruko od ulozenog, a Piric u svakom pogledu dobrodosao.MortemHz je napisao/la:Pa da, to je kljuc. Za Ordagica i ne znam bas jer Sloboda hoce pare od transfera i nemam papire dok Piric ima pa ga mozes dzaba dovesti.
Ma najvise zbog mjesta stranca, po meni Pavlovic uopste nije los golman, a i ko covjek i profesionalac se cini dobar momak.MortemHz je napisao/la:Slazem se, pogotovo za Ordagica dok za Pirica nemam neko misljenje. Nije los ali nam tu ne skripi.ThrillerHz je napisao/la:Da hoce nasi stisnut, pa i platit, vjerujem da bi se Ordagic mogao vratit visestruko od ulozenog, a Piric u svakom pogledu dobrodosao.MortemHz je napisao/la:Pa da, to je kljuc. Za Ordagica i ne znam bas jer Sloboda hoce pare od transfera i nemam papire dok Piric ima pa ga mozes dzaba dovesti.
Ne bih se slozio sa ovim, mi imamo kvalitetnu ekipu, ali smo imali dva velika problema, prvi problem je atmosfera oko kluba, rat između navijaca i uprave je najvise uticao na igrace, i drugi je Said, tj Said i Cetkovic, da je atmosfera bila kako treba, i da je Said onaj stari ili da barem cetkovic nije promasaj, mi bi sad bili na prvom mjestu, dovoljno je vidjeti statistiku Bilbije i statistku Saida i Cetkovica, da se vidi gdje je razlika između nas i Zrinjskog, i cim je Dulja zaigrao na desetci i podigao formu, mi smo proigrali, e sad zamislite da je pored Dulje tu bio i stari Said.joker90 je napisao/la:Da nije Cala od izmeta napravio pitu, pricali bi vi kako je dobar prelazni rok..
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Bing [Bot], Fudo, Google Adsense [Bot], mosarajvosa83, Paromlinac, pierce, SHZ82, Varijantas8 i 69 gostiju.