FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 05 dec 2016, 15:40

Isplivao Majkl dok je pozitivna atmosfera da nam kaže kako je Hurtić radio odličan posao. :urnebes:

Ovo za ruku je smiješno, a naš menadžment kao i obično glumi Sašu Matića.
Samo Saraj'vo.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 dec 2016, 15:59

Trolcina glupa.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 dec 2016, 16:18

Nemam neke simpatije prema Hurticu i Ihtijarevicu al ako cemo iskreno i posteno uradili su puno bolji prelazni rok nego pred pocetak prosle sezone Uscuplic-Ibrakovic. Novakovic,Crnkic,Balic,Saric,Hodzic,Ivetic,Ahmetovic,Husejnovic,cetkovic puno bolje su se pokazali od Stepanova,Ikande,hebibovic,alispahica,barbarica,ostrakovica . s znatno manje love .

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 05 dec 2016, 16:22

ThrillerHz je napisao/la:Zovite me ludim ili kako god, ali Sarajevo ce ovo sezone da uzme titulu!
Jos 45 minuta je ostalo :kafa:
U ligi za prvaka, ukoliko listica ostane ispod, samo Zrinjski i Zeljo ce biti gurave utakmice (gostujuce, jer kod kuce ih uzimamo glat), s ostalima ne vidim problem. Koliko volim sto napokon igramo kao tim, nema forsiranja pojedinca, vec smo svi kao jedan! To je i donijelo uspjeh. Svaka cast Cala, Zija i Senci. Sad pametno se pojacati i spremiti se za zlatno proljece.

Arezina slobodan, po meni strasan igrac, ali u glavi nije dobar, volio bi njeg i Krstu da dovedu, uz Pirica i Ordagica... Moze li neko potvrditi informaciju da smo bolje uslove Obradovicu ponudili od zeljane?
1946~

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 05 dec 2016, 16:25

bordobijeli je napisao/la:Nemam neke simpatije prema Hurticu i Ihtijarevicu al ako cemo iskreno i posteno uradili su puno bolji prelazni rok nego pred pocetak prosle sezone Uscuplic-Ibrakovic. Novakovic,Crnkic,Balic,Saric,Hodzic,Ivetic,Ahmetovic,Husejnovic,cetkovic puno bolje su se pokazali od Stepanova,Ikande,hebibovic,alispahica,barbarica,ostrakovica . s znatno manje love .

O tome ti pricam ne branim nikog ,naravno da stoji da je Cala puno bolji i jako sam sretan sto je to tako ali cinjenica je to da je prelazni rok ekstra uradjen.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 05 dec 2016, 16:26

Majkl je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Nemam neke simpatije prema Hurticu i Ihtijarevicu al ako cemo iskreno i posteno uradili su puno bolji prelazni rok nego pred pocetak prosle sezone Uscuplic-Ibrakovic. Novakovic,Crnkic,Balic,Saric,Hodzic,Ivetic,Ahmetovic,Husejnovic,cetkovic puno bolje su se pokazali od Stepanova,Ikande,hebibovic,alispahica,barbarica,ostrakovica . s znatno manje love .

O tome ti pricam ne branim nikog ,naravno da stoji da je Cala puno bolji i jako sam sretan sto je to tako ali cinjenica je to da je prelazni rok ekstra uradjen.
Moj majkl svi hvale Hurtica i Ihtijarevica za prelazni rok, a da ti ove igrace nisi skaut'o nista od tog ne bi bilo.
1946~

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 dec 2016, 16:30

Da nije Cala od izmeta napravio pitu, pricali bi vi kako je dobar prelazni rok..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Cheikh
Kontakt:

Post Postao/la Cheikh » 05 dec 2016, 16:33

joker90 je napisao/la:Da nije Cala od izmeta napravio pitu, pricali bi vi kako je dobar prelazni rok..
Ma kakav dobar prelazni rok. Nije los ali nije ni dobar.
Dvije klase MORAJU doci i jedan dobar bacup Ahmetovicu.

Stilic Semir unosi nemir :mrgreen:
Football is a game about feelings and intelligence!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 dec 2016, 16:34

Majkl je napisao/la:

Nije extra ,fulalo se s dva imena Said i Cetkovic od kojih se ocikivalo da budu kreatori igre .velike fule pri tome su i najskuplji . ja bi rekao solidno odradjen posao kao sto i igramo , mi smo samo solidni nista bolji ni losiji od zrinjskog,zelje,slobode ,radnika .

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 dec 2016, 16:38

Ma vratio se ovaj, da nas po ko zna koji put ubjeđuje u nesto pored nasih ociju. Ispade svemirski prelazni rok, a imas 2 igraca koji su puni pogodak(Ahmet i Crnkic), imas igrace koji su solidni(Novakovic, Balic, Hodzic, Ivetic) i onda imas igrace koji su podbacili, neki manje, neki totalno(Said, Cetkovic, Saric, Anđusic, Adilovic). Prelazni rok koji nit smrdi, nit mirise, ali eto, Hurta je odradio bogovski posao. :roll:
Bahati, bahati Željkan!
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 dec 2016, 16:40

Cheikh je napisao/la:
Morat ce proc dekontaminciju prvo! :lol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Cheikh
Kontakt:

Post Postao/la Cheikh » 05 dec 2016, 16:45

FrancescoTotti je napisao/la:
Cheikh je napisao/la:
Morat ce proc dekontaminciju prvo! :lol:
Kazu odrodio se skroz, zna menadjer kod koga se prvo nudi. :D :D
Football is a game about feelings and intelligence!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 dec 2016, 16:52

ThrillerHz je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Zovite me ludim ili kako god, ali Sarajevo ce ovo sezone da uzme titulu!
Jos 45 minuta je ostalo :kafa:
U ligi za prvaka, ukoliko listica ostane ispod, samo Zrinjski i Zeljo ce biti gurave utakmice (gostujuce, jer kod kuce ih uzimamo glat), s ostalima ne vidim problem. Koliko volim sto napokon igramo kao tim, nema forsiranja pojedinca, vec smo svi kao jedan! To je i donijelo uspjeh. Svaka cast Cala, Zija i Senci. Sad pametno se pojacati i spremiti se za zlatno proljece.

Arezina slobodan, po meni strasan igrac, ali u glavi nije dobar, volio bi njeg i Krstu da dovedu, uz Pirica i Ordagica... Moze li neko potvrditi informaciju da smo bolje uslove Obradovicu ponudili od zeljane?
Nece u Bosnu a i ne bi njega pozelio, isto Travancic. Piric mozda.. ako propadne inostranstvo onda smo mi prvi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 05 dec 2016, 16:58

MortemHz je napisao/la: Nece u Bosnu a i ne bi njega pozelio, isto Travancic. Piric mozda.. ako propadne inostranstvo onda smo mi prvi.
Tog me i strah, te ludosti u glavi, a to da nece u Bosnu, samo dize sebi cijenu preko medija. Piric i Ordagic ako ne odu vani, vjerujem da bi kod nas mogli doci.
1946~

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 dec 2016, 17:09

Pa da, to je kljuc. Za Ordagica i ne znam bas jer Sloboda hoce pare od transfera i nemam papire dok Piric ima pa ga mozes dzaba dovesti.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 05 dec 2016, 17:27

MortemHz je napisao/la:Pa da, to je kljuc. Za Ordagica i ne znam bas jer Sloboda hoce pare od transfera i nemam papire dok Piric ima pa ga mozes dzaba dovesti.
Da hoce nasi stisnut, pa i platit, vjerujem da bi se Ordagic mogao vratit visestruko od ulozenog, a Piric u svakom pogledu dobrodosao.
1946~

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 dec 2016, 17:30

MortemHz je napisao/la:Pa da, to je kljuc. Za Ordagica i ne znam bas jer Sloboda hoce pare od transfera i nemam papire dok Piric ima pa ga mozes dzaba dovesti.
Da hoce nasi stisnut, pa i platit, vjerujem da bi se Ordagic mogao vratit visestruko od ulozenog, a Piric u svakom pogledu dobrodosao.
Slazem se, pogotovo za Ordagica dok za Pirica nemam neko misljenje. Nije los ali nam tu ne skripi.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 05 dec 2016, 17:41

MortemHz je napisao/la:
Slazem se, pogotovo za Ordagica dok za Pirica nemam neko misljenje. Nije los ali nam tu ne skripi.
Ma najvise zbog mjesta stranca, po meni Pavlovic uopste nije los golman, a i ko covjek i profesionalac se cini dobar momak.
1946~

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 05 dec 2016, 18:02

Citam i ne vjerujem, dok jedan (citaj konjska glava) brani Hurtica, drugi priziva ni manje ni vise Tomica i to kao ''dobrog igraca za rotacije''...koje moronijade. Koga bi onda u prvih 11. ? Mozda Jajala i Cimirota? Nemojte samo previse lupetati imenima , pa da nam se djeca smiju kasnije.
Nasa realnost je Piric, Velkoski. 50-50 su Ordagic, Obradovic. Nemoguca misija: Stilic, Tomic, Cvijanovic.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 05 dec 2016, 18:25

joker90 je napisao/la:Da nije Cala od izmeta napravio pitu, pricali bi vi kako je dobar prelazni rok..
Ne bih se slozio sa ovim, mi imamo kvalitetnu ekipu, ali smo imali dva velika problema, prvi problem je atmosfera oko kluba, rat između navijaca i uprave je najvise uticao na igrace, i drugi je Said, tj Said i Cetkovic, da je atmosfera bila kako treba, i da je Said onaj stari ili da barem cetkovic nije promasaj, mi bi sad bili na prvom mjestu, dovoljno je vidjeti statistiku Bilbije i statistku Saida i Cetkovica, da se vidi gdje je razlika između nas i Zrinjskog, i cim je Dulja zaigrao na desetci i podigao formu, mi smo proigrali, e sad zamislite da je pored Dulje tu bio i stari Said.
Sad kad se atmosfera oko kluba popravila, nama ne treba mnogo, otjerati one od kojih nema koristi, vidjeti sta je sa Saidom, ako ne moze vise, onda se rastati i sa njim, dovesti 2-3 kvalitetna igraca i idemo po titulu :cool:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Bing [Bot], Fudo, Google Adsense [Bot], mosarajvosa83, Paromlinac, pierce, SHZ82, Varijantas8 i 69 gostiju.