Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

legenda reala
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la legenda reala » 22 jul 2010, 13:16

Ma sve je to do reprezentacije koda bi jedan Higuain ,Bendtner i dr igrali u nekim jačim klubovima da su bosanci
oni nebi nikad otišli iz naše premijer lige .Ovo su po meni dva najgora napadača koja igraju u ovim jakim klubovima
Bendtner pogotovo .
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 22 jul 2010, 13:18

legenda reala je napisao/la:Ma sve je to do reprezentacije koda bi jedan Higuain ,Bendtner i dr igrali u nekim jačim klubovima da su bosanci
oni nebi nikad otišli iz naše premijer lige .Ovo su po meni dva najgora napadača koja igraju u ovim jakim klubovima
Bendtner pogotovo .
Please be quiet.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 22 jul 2010, 13:21

legenda reala je napisao/la:Ma sve je to do reprezentacije koda bi jedan Higuain ,Bendtner i dr igrali u nekim jačim klubovima da su bosanci
Bendtner pogotovo .
HIGUAIN ?????
mali idi pa spavaj, covjek ima u evropi najbolji prosjek golova po minuti sa samo 22 godine , i on nebi vidio repke da nema Reala, Dugo se Maradona necko ocel ga zvat il ne..
i odma bio prvi strijelac Argentine,,
a Dzeki je najbolje da ide u Tottenham :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 jul 2010, 13:24

Virtu4l je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Higuain je dokazan igrač. Džeko nije.
Ali zato si ti nedokazan. 8-)
Samo vi živite u zabludama, iz sata u sat, iz dana u dan...
Mjenjaj onda avatar i stavi Hiquia ili Drobaru.Ljepse ti inace stoji.
''Mani se zablude,tudje je uvjek bolje od naseg''. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 22 jul 2010, 13:29

Bendtner pogotovo .
malo ga precera Higauin je vrlo dobar napadac ali imas pravo za ovog Danca 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jul 2010, 13:43

harishp je napisao/la:Mjenjaj onda avatar i stavi Hiquia ili Drobaru.Ljepse ti inace stoji.
Nije uvijek.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 jul 2010, 13:46

Virtu4l je napisao/la:
harishp je napisao/la:Mjenjaj onda avatar i stavi Hiquia ili Drobaru.Ljepse ti inace stoji.
Nije uvijek.
Ali pocesto. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jul 2010, 13:52

A trebalo bi baš suprotno, ono, 'da je od g*vana, naš je', jel?
Voli te tvoje Sarajevo.

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 22 jul 2010, 13:55

Bendtner pogotovo .
u pravu si care, svi se ovdje varaju sa prosjekom od Higuaina, po meni on je cisti prosjek koji ima brzinu i srecu da igra za Real pa daje onoliko golova, i Benzema bi zabio 20 golova da je igrao kao ovaj, navijam inace za Real ali je Higuain daleko iza vrhunskih napadaca poput Dzeke.
Tracy McGrady!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 jul 2010, 14:02

Virtu4l je napisao/la:A trebalo bi baš suprotno, ono, 'da je od g*vana, naš je', jel?
Zavisi kako se ko gdje nadje i s koje strane.
Meni je moja jabuka iz basce,vazda najsladza.I ne gledam hoce li me komsija ili neko ''ta trane'' mlatnuti.
zbog tudjeg voca.
Sto se tice go-vana.Malo morgen ce neko izvaljati 30-40 miliona za go-vno. :roll:
Tako da nigdje veze prica.
U vezi Higue i Dzeke je svaka usporedba isto tako nigdje veze.
Da je Dzeko iz Mauritanije,opet bi rekao da je bolji,kompletniji od ovog.
a u ukuse je nekulturno se mjesati.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jul 2010, 14:08

Sad ti izvuče iz konteksta? Nigdje ja ne napisah da je Džeko g*vno? Jeli tako Hare?

Džeko vs. Higuain, nebitno je, sve dok jedan igra u Realu a drugi u Wolfsburgu, sasvim je nebitno ko je bolji, pametan će skontati. Međutim bitno je to što se Higuain pljuje kao da je riječ o igraču iz Modriče, a dečko trpa li trpa...
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 jul 2010, 14:19

Kontekst ili ne.Ti dobro znas da ''stara garda''i te kako zna da cita izmedju redova. 8-)
Sto se tice ko gdje igra jos gore po Higuiana ili takve.
Sa Realom Higuian je osvojio ''klicko'' a sa Wolfsburgom Dzeko osvoji i titulu BL i titulu najboljeg strelca.
Bas kako rece,pametan ce skontati.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jul 2010, 14:31

Nije baš kličko, ali eto, halalim ti to, upravo zbog godina ;)
Voli te tvoje Sarajevo.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 jul 2010, 14:36

Apsolvirali smo Higuaina, idemo ga sad porediti sa Torresom.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 jul 2010, 15:02

Virtu4l je napisao/la:Nije baš kličko, ali eto, halalim ti to, upravo zbog godina ;)
U pravu si ,nije ih ni klicko zapalo. :lol:
@Monolog jel to onaj Torres kao i Higuian i njihove ekipe u nizu recki u tefteru jednog Pjanica i njegove klape.....prosle sezone. ;)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 22 jul 2010, 15:09

Monolog je napisao/la:Apsolvirali smo Higuaina, idemo ga sad porediti sa Torresom.
Zdravom Torresu ne može prismrdit :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jul 2010, 15:12

Znači ipak moram crtati, možda i obojim, hoću ako bude potrebno...

Higuain ima dvije titule prvaka Španije sa Real Madridom. E sad, ako je titula prvaka Španije 'kličko', onda ok...
Voli te tvoje Sarajevo.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 22 jul 2010, 15:16

Virtu4l je napisao/la:Znači ipak moram crtati, možda i obojim, hoću ako bude potrebno...

Higuain ima dvije titule prvaka Španije sa Real Madridom. E sad, ako je titula prvaka Španije 'kličko', onda ok...

A jesi ti cudan lik, ima i Bojan Krkic more trofeja i igra u velikoj Barceloni, znaci i on je bolji od Dzeke samo sto igra u jakoj Barceloni? Ne prdi, neg uzivaj gledajuci dijamanta kako nemilosrdno dere mreze Bayernu i Manchester Unitedu. A uskoro ce i tom international Realu uvalit nekolko komada kada ove sezone predje u Bayern.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jul 2010, 15:21

BIHfan je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Znači ipak moram crtati, možda i obojim, hoću ako bude potrebno...
A jesi ti cudan lik, ima i Bojan Krkic more trofeja i igra u velikoj Barceloni, znaci i on je bolji od Dzeke samo sto igra u jakoj Barceloni? Ne prdi, neg uzivaj gledajuci dijamanta kako nemilosrdno dere mreze Bayernu i Manchester Unitedu. A uskoro ce i tom international Realu uvalit nekolko komada kada ove sezone predje u Bayern.
Kao prvo, nisi shvatio o čemu se ovdje raspravlja. Zato se ne miješaj ili lijepo pročitaj. Naš dragi Hare kaže da je Higuain osvojio 'klička' sa Realom, a Džeko je prvak Njemačke sa Wolfsburgom, pa sam ga samo malo htio prosvijetliti.
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 jul 2010, 15:34

Jest ali ni izbliza nije imao minutazu za vrijeme osvajanja titule kao za vrijeme osvajanja klicka.
jel ovaj dobi sto vecu minutazu,titule klicka na sve strane ih obasipase. :mrgreen:
Svakom titula po zasluzi. 8-)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: hurem, kakarut, MostarNeretva, Orvel, perun i 31 gost.