Ma nidje veze hoce da se rijese rasizma a sami ga namecu gdje ga i nema.Sarajlijica1946 je napisao/la:Izjave na fazo Muhameda Alija, nista strasno. Uostalom garo je prvi poceo, da je Lula iz cistog mira pa inekako ali ovakoRamsey16 je napisao/la:Rasisti su svi oni koji su pomislili da je ona izjava rasisticka.
Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Senad Lulic
Jedino ko može pomisliti da ovdje nema ni mrvice rasizma i da mu je eto baš onako slučajno palo na pamet da crnog igrača potkači za uličnu prodaju, može biti neko ko nije bio u Italiji da vidi ovo:Ramsey16 je napisao/la:Rasisti su svi oni koji su pomislili da je ona izjava rasisticka.
http://l7.alamy.com/zooms/471a1b3a7a644 ... dy69rw.jpg
http://l7.alamy.com/zooms/817051f5c35c4 ... e1x41y.jpg
http://l7.alamy.com/zooms/c230fc2b85d44 ... cn5yw3.jpg
Ramsey16 je napisao/la:Ma nidje veze hoce da se rijese rasizma a sami ga namecu gdje ga i nema.Sarajlijica1946 je napisao/la:Izjave na fazo Muhameda Alija, nista strasno. Uostalom garo je prvi poceo, da je Lula iz cistog mira pa inekako ali ovakoRamsey16 je napisao/la:Rasisti su svi oni koji su pomislili da je ona izjava rasisticka.

To je taj paradoks.
Hoce da iskorijene rasizam tako sto ce sve gledati kroz prizmu rasne pripadnosti i boje koze.
Ludnica

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Vala te ocima ne mogu jer si kao fudbaler nula, ali neka si mu rekao. Boli te ku.rac, goni gamad latentno-rasisticku, koja u tvojoj izjavi vidi rasizam.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Edol je napisao/la:Jedino ko može pomisliti da ovdje nema ni mrvice rasizma i da mu je eto baš onako slučajno palo na pamet da crnog igrača potkači za uličnu prodaju, može biti neko ko nije bio u Italiji da vidi ovo:Ramsey16 je napisao/la:Rasisti su svi oni koji su pomislili da je ona izjava rasisticka.
http://l7.alamy.com/zooms/471a1b3a7a644 ... dy69rw.jpg
http://l7.alamy.com/zooms/817051f5c35c4 ... e1x41y.jpg
http://l7.alamy.com/zooms/c230fc2b85d44 ... cn5yw3.jpg

Zadnja izmjena: Thetraphak1921, dana/u 05 dec 2016, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ti crnci vise bune uvijek koji qrac, yebena zasticena rasa.. ooo historijo goni se u 3 pm, neka si mu reko lula samo ostro 

A mente fredda mi rendo conto di aver risposto ad una provocazione con un'altra provocazione. Provengo da un paese che conosce le tragedie causate dai pregiudizi etnici. Per questo mi dispiace di essermi fatto prendere dalla tensione del dopo derby e di essermi espresso in maniera infelice.
Sa oficijelnog fb Lulića
Sa oficijelnog fb Lulića
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Mogao si prevesti, nisam se ja sa papom druzio i j***** talijanke da znam talijanskiNeutral je napisao/la:A mente fredda mi rendo conto di aver risposto ad una provocazione con un'altra provocazione. Provengo da un paese che conosce le tragedie causate dai pregiudizi etnici. Per questo mi dispiace di essermi fatto prendere dalla tensione del dopo derby e di essermi espresso in maniera infelice.
Sa oficijelnog fb Lulića

Uglavnom da je odgovorio na provokaciju neprimjereno, da dolazi iz države koja je mnogo izgubila radi etničkih razlika i izvinjava se što je tako reagirao.
- JohnCleese
- Kontakt:
Kako bi sad volio upravljati Senadovim profilom na nekoj od drustvenih mreza
Natjerao bi ih da svi koji traze izvinjenje isto i dobiju, ali u Redzinom stilu

Natjerao bi ih da svi koji traze izvinjenje isto i dobiju, ali u Redzinom stilu

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
jedino dobro što može proizaći iz ovih dešavanja u slučaju suspenzije jeste da se suspenzija odrazi i na reprezentaciju.. tad bi imali igrača više u ekipi 

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Ko će ga dostojno zamijeniti?kokuz je napisao/la:jedino dobro što može proizaći iz ovih dešavanja u slučaju suspenzije jeste da se suspenzija odrazi i na reprezentaciju.. tad bi imali igrača više u ekipi
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
pa teško da ga neko u smislu kakve je on utakmice on pružao u reprezentaciji pružao može zamjeniti.. preteško je biti svaku utakmicu konstantno biti loš...Rokoko87 je napisao/la:Ko će ga dostojno zamijeniti?
al ako misliš ko bi umjesto njega igrao, višća i tino sven na krilima
- JohnCleese
- Kontakt:
Kako bi imali igraca vise ? Mozes li malo objasniti ?kokuz je napisao/la:jedino dobro što može proizaći iz ovih dešavanja u slučaju suspenzije jeste da se suspenzija odrazi i na reprezentaciju.. tad bi imali igrača više u ekipi
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
pa jer igra konstantno svaku utakmicu, a uvijek je najlošiji igrač na terenu.. ok, razumijem veliki je trkač, borac, ali ljudi meni su njegovi pasovi , centaršutevi i primanja lopte oduzele 10 godina života..JohnCleese je napisao/la: Kako bi imali igraca vise ? Mozes li malo objasniti ?
Tek bi tad shvatio koliko je Lulić značajan za reprezentaciju.kokuz je napisao/la:pa teško da ga neko u smislu kakve je on utakmice on pružao u reprezentaciji pružao može zamjeniti.. preteško je biti svaku utakmicu konstantno biti loš...Rokoko87 je napisao/la:Ko će ga dostojno zamijeniti?
al ako misliš ko bi umjesto njega igrao, višća i tino sven na krilima
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Covjek cijelu karijeru u repci igra potpuno pogresnu poziciju koja mu nikako ne odgovara jer nije klasicno krilo sa mnogo skilla koje je potrebno u danasnjem modernom fudbalu(naravno iz razloga sto i pored njegovih losih igara na toj poziciji mi nemamo boljeg, sto je opet zalosno). On mora igrati lijevog veznjaka u 4-3-3 formaciji(sa Pjanicem i Besicem) da bi imao potpuni efekat i pruzio partije kakve pruza u Laziju, a da je kvalitetan igrac to je nedvojbeno.
Duljevic - Dzeko - Hajrovic
Lulic - Besic - Pjanic
ovako nesto bi to trebalo da bude, naravno ako se Dulja proda u jacu ligu, jer itekako ima sposobnosti da izraste u krilo kalibra dovoljnog za prvih 11 nase repke. Uvjeren sam da bi ova formacija mnogo toga mogla, ali ne moze kod nas nista jednostavno, mi igramo zastarjelu verziju 4-4-2 formacije koju ne igra 2% ekipa jos u svijetu.
Duljevic - Dzeko - Hajrovic
Lulic - Besic - Pjanic
ovako nesto bi to trebalo da bude, naravno ako se Dulja proda u jacu ligu, jer itekako ima sposobnosti da izraste u krilo kalibra dovoljnog za prvih 11 nase repke. Uvjeren sam da bi ova formacija mnogo toga mogla, ali ne moze kod nas nista jednostavno, mi igramo zastarjelu verziju 4-4-2 formacije koju ne igra 2% ekipa jos u svijetu.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 05 dec 2016, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Klasika,lesinari namirisali plijen i kljucaju li kljucaju.Reko ovaj ovo,Lulicu ovaj odgovorio ovo...
Rasisti-no,no,no,no,no
Čarapisti-eto to je to.
Sogan dolma,japrak,baklava i halva.....
Podrska za neseg Lulu,izdrzi Luli,nek laju,nista drugo i ne znaju.
Rasisti-no,no,no,no,no
Čarapisti-eto to je to.
Sogan dolma,japrak,baklava i halva.....
Podrska za neseg Lulu,izdrzi Luli,nek laju,nista drugo i ne znaju.
Re: RE: Re: Senad Lulic
Apsolutno dijelim misljenje!emir79 je napisao/la:Nesto rasisticko u izjavi Senada moze vidjeti samo neko ko je i sam rasista.
Postalo mi je vise smijesno da sta god uputis tamnoputom covjeku postao si rasista.
Sta bi recimo bilo da je Rüdiger rekao Lulicu umjesto prodavanja carapa, da je do jucer bio baustelac ili slicno.
Da li bi se isto okarakterisalo kao rasisam?
Nidje veze.
Danas se prebrzo leti da se nesto okarakterise bilo kakvim -izmima. Dosta toga vala.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Ako su čarape pamučne, onda je Lulićeva izjava čisti rasizam.Mozambik je napisao/la:Crnci su se uvijek spominjali u kontekstu beraca pamuka, nikad nisam cuo da se spominju u kontekstu prodaje carapa.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 14 gostiju.