Vjerovatno nije mislio tako, ali napravice se skandal od ovoga a ne sumnjam u to da ga ocekuje duga suspenzija. Glupost.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

prije dan dva mediji su ga pitali sta misli o naziu kao narednom protivniku, a on je odgovorio kako ih ne poznaje nikako do te mjere da ne zna ni ko im je trener. u prijevodu - tipicno prederbijevsko podbadanje koje je ocigledno uradilo plodom jer se prvo mali capaldi nakacio na rudigerov tviter profil, a evo sada i lulic sa ovom gluposcu.rope11 je napisao/la:Dobro ba, nego sta je to Rudiger uradio pa je razljutio Lulu?
On baš ima realne izjave kad je riječ oko reprezentacije,uvijek kako kaže kako jest bilo to dobro ili loše.Virtu4l je napisao/la:Napokon će ga dug jezik koštati, slično radi i u reprezentciji kad daje intervjue. Glupan.
To su glupe izjave, a ne realne. Nije njegovo da kritikuje igru ili selektore, to se ne radi javno.Celtic je napisao/la:On baš ima realne izjave kad je riječ oko reprezentacije,uvijek kako kaže kako jest bilo to dobro ili loše.Virtu4l je napisao/la:Napokon će ga dug jezik koštati, slično radi i u reprezentciji kad daje intervjue. Glupan.
Mozambik je napisao/la:Crnci su se uvijek spominjali u kontekstu beraca pamuka, nikad nisam cuo da se spominju u kontekstu prodaje carapa.
Pa ako je dao izjavu neposredno poslije utakmice, znaci da je znao od prije.Denno je napisao/la:Možda jednostavno nije vidio prije? I realno komentar mu je na mjestu. Neke se osobe prerano umisle, ruediger def jeste. Bilo bi baš nepošteno da Lulić popuši kaznu jer je ovaj rođen obojen.
Od cega je BiH bila operisana???????? Je8avali smo siptarima sve, cigane sutali s noge na nogu, poljacima zene karali za jednu crvenu...... Najvece ljudsko smece smo bili i prije samo sto si tad liz'o dupe srbima i hrvatima dok si sve drugo udarao maljem po celu. Ne mislim doslovno ali da smo bili fasisti, jesmo brate.provokatorII je napisao/la:Vi mladja generacija ste svakako zarazeni nacionalizmom, tako da vam fasizam nije stran, pa ce te naci opravdanje za svakakvo sranje. Mi koji pamtimo nesto duze znamo da je BiH bila operisana od rasizma bilo koje vrste. A ti sinko nastavi minimalizirati, jer kad nemas argumente, skontas da internet podnosi svasta, pa ti i svejedno bude. Samo lupis i libo te racku..Vrebac07 je napisao/la:**** ga,, mi kao naj naj kulturnija nacija ovo nismo smjeli dozvoliti i ja kao Bosanac i Hercegovac (,i Bosnjak i Srbin i Hrvat) se odricem Lulica i ocekujem da ce isto uciniti SANU , HNS, Abdulah Sidran i drugi! Nadam se samo da Dodik nece reagirati na ovu uvredu od Lulica i posegnuti za Referendumom!
Eto u mom postu si mogao vidjeti gdje sam zivio i gdje sada zivim pa skontaj prodajem li čarape ili mozda imam firmu koja mozda prodaje čarape a mozda nesto drugo.gmmmJohnCleese je napisao/la:Posto termo carape ?Urbinato je napisao/la:Seljak ne zna da u Njemackoj nema pijaca kao sto ima u Italiji. Uostalom sta to ima protiv ljudi koji posteno zaradjuju prodavajuci carape?! Glavati papak.
odi u Spaniju, Italiju, Francusku etc. na ulici ces vidjeti bruku ovih crnaca koji prodaju kopije poznatih brendova, imas satova, kapa, cvika, kaiseva, carapa, bokserica i cega sve neSissoko je napisao/la: Mani gluposti, gdje ti vidis rasizam u njegovoj izjavi?
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 21 gost.