pa to mi cijelo vrijeme govorimo da treba tim kao barca mora imati i kvalitetne zamjena jer sezona je duga a vidjeli smo koliko nam je prosle sezone falio iniesta koji je bio povrijeđenlosmi je napisao/la:Pre bi bilo ovako:OTNYS_YNWA je napisao/la:...........Valdez...........
Alves.Puyol.Pique.Abidal
.....Xavi....Busquets.....
Messi...Fabregas...Iniesta
............Villa..............
...................VALDES...............
alves...pique....puyol........Abidal(adriano)
................Busquets(xavi).................
........iniesta(fabregas,xavi).......fabregas(xavi,iniesta)
.....Messi...................................Villa(iniesta,pedro).......
......................Ibrahimovic(bojan,pedro)
Igramo 3 takmicenja,dosta utakmica su za nas lake pa bi mogli da igraju fabregas.xavi.iniesta.spanski kup bi bio rezervisan samo za mlade igrace i rezerve,a u ligi sampiona bi igrali Busquets.xavi,iniesta,(ili fabregas mesto xavi ili ineste,zavisi kolko je ko spreman i dali je neko povredjen,samo se setite prosle sezone kad se povredio iniesta,kolko smo tad bili na gubitku,i cestom rotacijom,igraci nikad nebi bili umorni,i dovodjenjem fabregasa,svi igraci bi se vise borili za mesto u timu,jer onda niko nebi bio siguran da ce imati mesto u startnoj postavi,I to sve zahvaljuju ci rotacijama!!!Samo je meni losa strana dovodjenja fabregasa to sto bi Busquets imao manju minutazu,a on je u godinama kada najvise sazreva kao igrac i trebao bi u ovom periodu da ima najvecu minutazu
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
.
THE SUMMER BOMB:
MOU WANTS IBRA!
The Portuguese doesn’t want Benzema and he already made the Swede do his best in Inter.
Raiola, Barça’s striker’s agent, promotes a Kaká-Ibra swap.
Read more: http://www.totalbarca.com/#ixzz0uOyoT95F

MOU WANTS IBRA!
The Portuguese doesn’t want Benzema and he already made the Swede do his best in Inter.
Raiola, Barça’s striker’s agent, promotes a Kaká-Ibra swap.
Read more: http://www.totalbarca.com/#ixzz0uOyoT95F

Por que ? Por que somos los mejores...
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ma Ibra ostaje,tako je odlucio.I meni je drago zbog toga.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
i meninidjo_barca je napisao/la:Ma Ibra ostaje,tako je odlucio.I meni je drago zbog toga.

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- nidjo_barca
- Kontakt:
Pa naravno.Ne sumnjam u njega,pokazace on ako Bog da svimajuznjak> je napisao/la:i meninidjo_barca je napisao/la:Ma Ibra ostaje,tako je odlucio.I meni je drago zbog toga.izgleda da je proradio bosanski inat pa hoce da dokaze zasto je bio najbolji napadac svijeta toliko vremena

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
I taj El Mundo zna zasrati ko niko
jel se to meni ucinilo il sam upravo procito nesto kao ibra-kaka swap 

Wolverine je napisao/la:jel se to meni ucinilo il sam upravo procito nesto kao ibra-kaka swap
Brnjoo je napisao/la:I taj El Mundo zna zasrati ko niko
Vi ste smjesni pricate nesta Cesc , **** njega , sta onda sa Pedritom pomjeranjem Andresa na krilo ? Onom draguulju upropastiti radi nekog ko je napustio klub iz inata !?
Taj momak je nepotreban , na toj poziciji barca ima milion alternativa , moze Seydour igrati , moze Bus , moze Messi , cak i Bojan i Pedro adekvatno !
Ukoliko je neko od magionicara povrijedzen Messija stavis sa npr Xavijem , a u napadu Desno Pedrita , ljevo Villu i Napried Zlatana ! Nevidim nikakvu losiju opciju !
Taj momak je nepotreban , na toj poziciji barca ima milion alternativa , moze Seydour igrati , moze Bus , moze Messi , cak i Bojan i Pedro adekvatno !
Ukoliko je neko od magionicara povrijedzen Messija stavis sa npr Xavijem , a u napadu Desno Pedrita , ljevo Villu i Napried Zlatana ! Nevidim nikakvu losiju opciju !
Dal vi uopste gledate svetsko prventsvo do 19 god,dali znate kakve mi imamo bisere u svojoj skoli,cak 6 igraca iz barce igra za prvu postavu u repki,a jedan je jos na klupi,Imamo igrace poput alcantare,bartre,planas,moyntoja,romeu,koji su vrhunski talenti,i trebali bismo da afirmisemo nekoh od njih
MVP - Messi-Villa-Pedro
Moram se složiti, sigurno najbolju školu imate, ovi iz Reala vam ni primirisati ne mogu, mada mislim da puno dajete za skupa pojačanja, a neki vaši super talenti ne igraju, a sigurno to zaslužuju.losmi je napisao/la:Dal vi uopste gledate svetsko prventsvo do 19 god,dali znate kakve mi imamo bisere u svojoj skoli,cak 6 igraca iz barce igra za prvu postavu u repki,a jedan je jos na klupi,Imamo igrace poput alcantare,bartre,planas,moyntoja,romeu,koji su vrhunski talenti,i trebali bismo da afirmisemo nekoh od njih
I sto su sad pustili Marqueza tek tako,i njemu dali sut kartu...sad ostaju na 3 stopera i Abidalom koji tu moze uskociti,a Marquez je mogao odigrati dobro i na DM sto se vidjelo na SP...sad ostadose na tri stopera i sa samo jednim zadnjim veznim,znaci trebalo bi doci jos igraca cim ove ovako lahko pustaju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
neka su pustili Marqueza - trazit nove ..
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ma nisu trebali pustiti Rafu -dobar je on. jos sada da daju na posudbu Henriqea i Caseresa i j...... smo ga 

mes que un club
-
- Kontakt:
Valjda 4 stopera: Puyol, Cingrinski, Milito i Pique.
nema Cingrinskog viseThecoldfear je napisao/la:Valjda 4 stopera: Puyol, Cingrinski, Milito i Pique.

mes que un club
- Erreala9
- Kontakt:
Da Cingrinski se vratio u Šahtar,podhitno vam je potreban još jedan štoper!bubimir je napisao/la:nema Cingrinskog viseThecoldfear je napisao/la:Valjda 4 stopera: Puyol, Cingrinski, Milito i Pique.vratio se u Sahtar
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
nea veze sto su pustili marqueza treba dati maldim igracima priliku kako sto su Bartra,Benítez,Muniesa,itd 

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Ode i Rafa, nek mu je sa srecom, dugo je bio u klubu i solidan je uvijek bio. Njegov odlazak sad znaci da kupujemo jos jednog stopera jer tu imamo Puyola, Piquuea, Milita i eventualno Abidala. Ja mislim da bi trebali dovesti nekog jeftinijeg solidnog igraca za rezerve onako, jer nece tako cesto igrati pored ove trojice gore koji su sjajni, medjutim tu su i povrede i kartoni koji su karakteristicni naravno za stopere. Abidal moze to igrati isto, mozda je to i neka Pep-ova ideja da ga tu cesce koristi, a da Adriano igra lijevog beka, mada je cetvorka Alves Puyol, Pique, Abidal kad su svi igrali uvijek bila beton, odlicno su uigrani i ne znam da li bi bilo pametno tu sta mijenjati .
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
ja mislim da ne treba nikog dovodit, vec treba dati priliku momcima iz barce atletic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.