moguce da sam to zaboraviokontinen je napisao/la:A protiv Krupe ?
Zato me i interesuju zvanicni podatci
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
moguce da sam to zaboraviokontinen je napisao/la:A protiv Krupe ?
evo ovdje vidimo da glavni sudija nije vidio da igrac Celika nije napravio prekrsaj nad igracem Zeljeznicara..brig je napisao/la:Kad večeras vidimo da ne vidimo?
Zelji dosudjena dva penala protiv Metalegea, covjek nogom u glavu udario Stevanovica, protiv Zrinje nakon sto je svirao nepostojeci protiv nas.Pantelija je napisao/la:Koje ekipe ove sezone nisu imale dosudjene penale a koje su imale najvise penala?
Znam da sarajevo nema ni jedan dosuđen... a nije da ih nije bilo.
Jadni vibhsport je napisao/la:Zelji dosudjena dva penala protiv Metalegea, covjek nogom u glavu udario Stevanovica, protiv Zrinje nakon sto je svirao nepostojeci protiv nas.Pantelija je napisao/la:Koje ekipe ove sezone nisu imale dosudjene penale a koje su imale najvise penala?
Znam da sarajevo nema ni jedan dosuđen... a nije da ih nije bilo.
Protiv nas su sudjeni:
1.) Krupa osmo kolo
2.) Celik sedmo kolo
3.) Radnik 11 kolo
4.) Zrinjski, 17 kolo - nepostojeci penal
Crveni smo dobili u tekmama.
1.) Sarajevo prvo kolo,
2.) Vitez, peto kolo
3.) Zrinjski, sesto kolo
Osteceni smo.
1.) Olimpic drugo kolo, 16 ofsajda pogresno sudjenih.
Nema nas puno, nismo ni neki navijači, realno ne spadamo u Ultras pokret, ali smo odradili sve i jednu utakmicu do sada u ovoj sezoni. Još uvijek se stvaramo, ima tu jedna dobra ekipa momaka od 15-30 godina koji polako ulaze u fazon, njih pedesetak koji će to preuzeti brzo. Ali barem smo tu, klub nam nije nikad sam, radimo na sebi, čuli smo se danas kako mi kažu.Sarajlijica1946 je napisao/la:Mjesto Doboj, odakle je mladost nekih tristotinjak kuca broji, neka me ispravi neko ako grijesim a svaku tekmu su tu
Veliki respekt od mene, nisam vas htio uvrijediti nikako mi to nije bila namjeraAddict je napisao/la:Nema nas puno, nismo ni neki navijači, realno ne spadamo u Ultras pokret, ali smo odradili sve i jednu utakmicu do sada u ovoj sezoni. Još uvijek se stvaramo, ima tu jedna dobra ekipa momaka od 15-30 godina koji polako ulaze u fazon, njih pedesetak koji će to preuzeti brzo. Ali barem smo tu, klub nam nije nikad sam, radimo na sebi, čuli smo se danas kako mi kažu.Sarajlijica1946 je napisao/la:Mjesto Doboj, odakle je mladost nekih tristotinjak kuca broji, neka me ispravi neko ako grijesim a svaku tekmu su tu
Nema potrebe, nisam ni shvatio kao uvredu niti sam odgovorio kao na uvredu. Želim samo da kažem da smo uvijek uz klub gdje god krene, obično je to oko 50 na strani, nekad manje kao danas u Š.B. ali imali smo i odlicnih izdanja par puta.Sarajlijica1946 je napisao/la:Veliki respekt od mene, nisam vas htio uvrijediti nikako mi to nije bila namjeraAddict je napisao/la:Nema nas puno, nismo ni neki navijači, realno ne spadamo u Ultras pokret, ali smo odradili sve i jednu utakmicu do sada u ovoj sezoni. Još uvijek se stvaramo, ima tu jedna dobra ekipa momaka od 15-30 godina koji polako ulaze u fazon, njih pedesetak koji će to preuzeti brzo. Ali barem smo tu, klub nam nije nikad sam, radimo na sebi, čuli smo se danas kako mi kažu.Sarajlijica1946 je napisao/la:Mjesto Doboj, odakle je mladost nekih tristotinjak kuca broji, neka me ispravi neko ako grijesim a svaku tekmu su tu
Celik je najvise ostecen u ligi ako gledamo proslu i ovu sezonu.Pantelija je napisao/la:ovaj sudija sto je iskljucio igraca celika, uzeti mu licencu i odvesti ga u sveti vid... braco mila sta je ono ?
Pomocnog kazniti sa 10 utakmica suspenzije, za mene ono nije bila slucajna greska..Pantelija je napisao/la:ovaj sudija sto je iskljucio igraca celika, uzeti mu licencu i odvesti ga u sveti vid... braco mila sta je ono ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.