Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
prenosit će Vladislav Mayer. iako se on više bavi drugim sportovima povremeno radi i nogomet.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- badblueboylivno
- Kontakt:
da od 1/4 finala su tamo.Suko,Kristic i mislim da je Spaho otisao.
Babic?Jel to onaj sto ima kosulju da moze plivati u njoj tokom specijalnih emisija?
A imaju i onoga sto prenosi formulu.[/quote]
aha
da, to je Aleksandar Babić.
Ajde eto čujem da će Majer to prenosit.
Babic?Jel to onaj sto ima kosulju da moze plivati u njoj tokom specijalnih emisija?

A imaju i onoga sto prenosi formulu.[/quote]
aha
da, to je Aleksandar Babić.
Ajde eto čujem da će Majer to prenosit.

Hayley <3
Evo dobro je. sad procitah da ce prenosit zeljinu utakmicu iz izraela i utakmicu sirokog protiv olimpije. napokon neki pomak
BHT se opametio baš sam mislio reći starcima da neplačaju taksu kad oni napraviše pomak... 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
hamo ćopa pitu 

Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
e cek ljudovi,nisam bas pratio forum ovih dana...hoce biti projekat derbi kola ?
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
KU*** ĆE ZA VEČERU...a izgleda da od DERBI KOLA nema hajra...
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- legenda reala
- Kontakt:
Željo -Hapoel 20:15 Hayat , Široki - Austria 18:00 (ORF1),(BHT1 ,snimak 22:50), Borac -Lausane (RTRS 20:35) . Počeli prenositi naše klubove.Mogo je BHT direktno Širokog.
- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
Dabogda propali FTV i BHT 

nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!
Kažu prenosit će ZRINJU ako u 1/4 finale uđemo i ako nas Atletico Madrid zapadneHŠKZ-svetinja je napisao/la:Dabogda propali FTV i BHT
Nije da inače dobro posluju.HŠKZ-svetinja je napisao/la:Dabogda propali FTV i BHT
Bolje ikad nego nikad.rebel je napisao/la:
Kažu prenosit će ZRINJU ako u 1/4 finale uđemo i ako nas Atletico Madrid zapadne

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
Doće cica na kolicarebel je napisao/la:Kažu prenosit će ZRINJU ako u 1/4 finale uđemo i ako nas Atletico Madrid zapadneHŠKZ-svetinja je napisao/la:Dabogda propali FTV i BHT

Ima odbit lagano, kad se ponude ha ya
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!
normala tako i treba nek ukinu sva 3 emitera da ne moramo placati dzaba pretplatu kad se nista ne moze na njima vidjetiHŠKZ-svetinja je napisao/la:Doće cica na kolicarebel je napisao/la:Kažu prenosit će ZRINJU ako u 1/4 finale uđemo i ako nas Atletico Madrid zapadneHŠKZ-svetinja je napisao/la:Dabogda propali FTV i BHT![]()
Ima odbit lagano, kad se ponude ha ya

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Umjesto da je BTH ili FTV uzela tv prava za utakmicu 3. pretkola oni ništa. Sigurno to nebi bilo preskupa,a i zaradili bi vjerojatno prodajom istih prava nekoj danskoj tv ali jok...
Nadam se da ćemo ako prođemo uspeti prodati dancima ta prava, pa makar za 100 KM samo da ih ne daju BHTu. Ovo je stvar principa, jer oni nisu ni pokušali niti su pokazali želju za prenosom.
Nadam se da ćemo ako prođemo uspeti prodati dancima ta prava, pa makar za 100 KM samo da ih ne daju BHTu. Ovo je stvar principa, jer oni nisu ni pokušali niti su pokazali želju za prenosom.
Jesu oni garant pokazali želju za prenosom, al' gratis.Marin je napisao/la:Umjesto da je BTH ili FTV uzela tv prava za utakmicu 3. pretkola oni ništa. Sigurno to nebi bilo preskupa,a i zaradili bi vjerojatno prodajom istih prava nekoj danskoj tv ali jok...

Eno i u Hrvatskoj isti problemi, državna televizija ne prenosi njihove timove, ali oni zato imaju NovuTV koja dobro posluje, ima para ko blata, i ljudi otkupili prava za prenos gostojuće Hajdukove tekme, i neće se na tome zaustaviti. Ko će kod nas otkupiti, Behar?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- badblueboylivno
- Kontakt:
To u Hrvatskoj je zato što ih boli **** za sve osim Dinama. Mislim, navijam za Dinamo, ali jebote, oni daju prijenos utakmice Dinamo - Dragovoljac u prvo kolu HNL-a, pored slavnoskog derbija, pored štajaznam koliko dobrih utakmica
nevjerojatno - i to objasne programskim i tehničkim potrebama... kao da je Slavonija 3k km udaljena od ZG-a, i da nemaju supermoderna reportažna kola.
A NovaTV prenosi Hajduk iz Bukurešta jer HTV nije pokazao zanimanje za taj dvoboj
... a danas se utakmice EL (Cibalia i Šibenik) daju samo u reportažicama od po 8-9 minuta na HTV-u (sramota, povijesne utakmice tih klubova), a Vinkovačka Televizija
radi prijenos, i prodala je prava BBC-u Sjeverne Irske. 

A NovaTV prenosi Hajduk iz Bukurešta jer HTV nije pokazao zanimanje za taj dvoboj

Hayley <3
- RagazziDelSud
- Kontakt:
Re: Da li ste za prenos nasi utakmica na TV
Pa valjda je mislio ako je tekma u 18:00 da se pomjeri u 20:30biskitt je napisao/la:Ja tebe nista ne kontam..hajd malo pojasni sta da se pomakne vremenski?

Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
tanzla je napisao/la:Jesu oni garant pokazali želju za prenosom, al' gratis.Marin je napisao/la:Umjesto da je BTH ili FTV uzela tv prava za utakmicu 3. pretkola oni ništa. Sigurno to nebi bilo preskupa,a i zaradili bi vjerojatno prodajom istih prava nekoj danskoj tv ali jok...
Nadam se da ćemo ako prođemo uspeti prodati dancima ta prava, pa makar za 100 KM samo da ih ne daju BHTu. Ovo je stvar principa, jer oni nisu ni pokušali niti su pokazali želju za prenosom.![]()
![]()
Eno i u Hrvatskoj isti problemi, državna televizija ne prenosi njihove timove, ali oni zato imaju NovuTV koja dobro posluje, ima para ko blata, i ljudi otkupili prava za prenos gostojuće Hajdukove tekme, i neće se na tome zaustaviti. Ko će kod nas otkupiti, Behar?
kako ne prenose hrvati svoje klubove kad su prenosili hrt2 utakmice dinama protiv koper a i sad ce protiv serifa a i prenose utakmice domace lige cccc I KAD GUBIS TU SMO MI

Ipak da je bht pokazao malo zainteresiranosti mogli su prenositi tekmu Odense Zrinjski,veliki broj ljudi bi voljeli pogledati taj mec ,pogotovo jer je Zrinjski jedini preostali klub iz BiH,ja hvala Bogu imam internet i utakmica se moze gledati ali opet to nije to pogotvo jer masa ljudi ce ostati uskracena,mozda jedino Mreza+ da prenosi ali sumnjam,Hayat ni pod razno jer je to vec znamo kakva tv,RTM nema opermu a ni love
,HTV Mostar strajka ima 20 godina
,tako da su nam sanse veoma male da Svetinja bude na TV-u no opet kazem HVALA BOGU na internetu ,a zbog ovakvih stvari kablovska je pametna stvar a JRTV servis pisi propalo!

HSK Zrinjski Mostar
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Negdje sam procitao da je Hayat otkupio prava prenosa FK Sarajevo za ovu sezonu. Da li je to tacno i sta to u praksi znaci?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bejker, maho_sa, Majestic-12 [Bot], tutankamon1905 i 46 gostiju.