Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Zna li se ko je? Jel onaj sto ste ga intervjuisalialeksandar_veliki je napisao/la:Doci ce sigurno lijevi bocni, no treba i tog malog voditi na pripreme pa neka se bore za mjesto.
Kako kaže onaj u "Ko to tamo pjeva"; Da se ja pitam...aleksandar_veliki je napisao/la:Doci ce sigurno lijevi bocni, no treba i tog malog voditi na pripreme pa neka se bore za mjesto.
Može se i tako gledati. Ali ja i ti onda ne gledamo fudbal istim očima. Ova se utakmica morala riješiti brže, lakše, jednostavnije, rutinski!HausMan je napisao/la:kosoric je jedan od asistenata kod gola za pobjedu...znaci slavko pogodio samo tako...kao s stevom
Tako je. Identična situacija kao kad smo protiv Krupe ganjali rezultat. Ubačaji na Lendrića, a štoperi 2 jablana, Vukotić 2 metra visok. Mora se poraditi bolje na tom plan B po meni.Neandertalac je napisao/la: Zašto je to greška?
Prilagođavanje napada protivničkoj odbrani! Šta može Lendrić između već spomenutih stopera? Ništa, samo plakat, odigrali su odlično, izbili i očistili svaku loptu bez panike jer smo mi kao zadnji levati udarili tamo gdje su najjači, ako ništa jači od nas. Organizacija igrača u napadu nam je bila očajna, predvidiva i loše postavljena.
Oni napadi jesu po "udžbeniku", ali loš teren i nedostatak suradnje, brže izmjene pasova, te šuteva sa distance je nama otežao a njima olakšao posao. Takođe u par situacija kada su oni po defaultu punili box čekajući ubačaj, gdje je u tom trenutku naš krilni bio jedan na jedan sa obrambenim na širokom prostoru, naš drugi igrač prilazi i dovlači drugog odbrambenog onemogućavajući individualni napad. Skoro ni jednom nismo "probili", unijeli "paniku" što bi poremetilo koncepciju, pa sebi dali više opcija, raširili odbranu dodatno, gdje bi igrač imao i opciju povratnog pasa što nismo vidjeli niti jednom u cijeloj utakmici.braco je napisao/la:Tako je. Identična situacija kao kad smo protiv Krupe ganjali rezultat. Ubačaji na Lendrića, a štoperi 2 jablana, Vukotić 2 metra visok. Mora se poraditi bolje na tom plan B po meni.Neandertalac je napisao/la: Zašto je to greška?
Prilagođavanje napada protivničkoj odbrani! Šta može Lendrić između već spomenutih stopera? Ništa, samo plakat, odigrali su odlično, izbili i očistili svaku loptu bez panike jer smo mi kao zadnji levati udarili tamo gdje su najjači, ako ništa jači od nas. Organizacija igrača u napadu nam je bila očajna, predvidiva i loše postavljena.
HausMan je napisao/la:ne postoji taktika za onu igru celika. 90 min 11 igraca na svojoj polovini...jesmo mi odigrali lose nema sta...al to nema veze s slavkom i kosoricem...bekric je bio najbolji igrac uz krizmana...to je ta finta...
to je ta finta...ubacivat besirevica nema kuveta sam sebe cuvati a ne da igra u a timu...malo ozbiljnostiNeandertalac je napisao/la:HausMan je napisao/la:ne postoji taktika za onu igru celika. 90 min 11 igraca na svojoj polovini...jesmo mi odigrali lose nema sta...al to nema veze s slavkom i kosoricem...bekric je bio najbolji igrac uz krizmana...to je ta finta...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.