Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Dobar ti ovaj WallaceSuljo20002 je napisao/la:Obavio svoju navijačku dužnost,dao glas za Ciru ionako je bolji od Dzeke.Svakako sutra ovaj smrdljivi klubcic u kojem igra ce da popushi a Wallace ce da strpa Dzekija u dzep...

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Goalgetter
- Kontakt:
Joj Strootmana 

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Strucnjaci ss foruma na aparatima 

- BenjooJutub
- Kontakt:
Zabiše drvosječe dva gola Boga mi.Papastathopoulos je napisao/la:Kakva postava Rome jbt, sve same drvosjece na terenu, ovdje 90% igraca ne moze ispepat loptu do 3, a kamoli sta vise
Dzeko je vjerovatno medju najboljih 5 napadaca u Italiji trenutno.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Džeko je trenutno i najbolji napadač u Italiji.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nije islo Dzeku danas, onaj zicer mu je odlicno skinuo golman. Ali dobro. Bitno da su ostvarili pobjedu.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Spaletti nasao danas igrati u 5-4-1Ovo ce ga i kostati utakmice. Niti je defanzivno ostvario neku ravnotezu a u napadu su nemocni.
Papastathopoulos je napisao/la:Kakva postava Rome jbt, sve same drvosjece na terenu, ovdje 90% igraca ne moze ispepat loptu do 3, a kamoli sta vise
Federer17 je napisao/la:S ovakvom igrom i postavom, do sutra nece dati gola...
Dobar dan.arelinho je napisao/la:Trojica igrača u veznom redu Rome su kreativni samo u tome kako nekom igraču slomiti nogu, a ne kako kreirati šansu za gol. Ova trojica ne bi mogla kreirati protiv Vrbanjuše šansu. Jedine dvije opcije prema naprijed u prvih 11 Rome su Džeko i Perotti.![]()
Ja radim za FC Barcelonu i vrlo sam zadivljen vasim fudbalskim znanjem. Volio bih znati bili jedan od vas fudbalskih strucnjaka zelio postati nas glavni trener, pocinjuci od sutra. Sedmicna plata milion Eura.
Steta za onu priliku al generalno danas nije bio pokretljiv kao sto je bio prethodnih utakmica.
🔵⚪
Pravi onaj derbi serie A, napadaca tuku 90 minuta i daju mu jednu sansu pa ako zabije zabije.. Dzeko je dobio tu sansu, ali je neshvatljivo pucao po sredini.
Samo da pozdravim sulju i stopere lacija ahahahahahaa
Ja i da ne zaboravim velikog Ciru ahaahhaahah
Ja i da ne zaboravim velikog Ciru ahaahhaahah
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Joj što ne mogu ovih što se uvijek javljaju poslije utakmice da bi kao spustili nekome. 

- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Ma ne, najbolji su oni koji pogledaju utakmicu 10 minuta i radi toga zakljuce i pisu poruke da nece dati Roma gol "do sutra".jasmin10 je napisao/la:Joj što ne mogu ovih što se uvijek javljaju poslije utakmice da bi kao spustili nekome.
Pa kako su dali 2 gola ? Nekom uigranom akcijom ? Na to su momci i mislili da sa ovakvom postavkom ne mogu kreirati neke posebne akcije .ZgemboAdislic je napisao/la:Ma ne, najbolji su oni koji pogledaju utakmicu 10 minuta i radi toga zakljuce i pisu poruke da nece dati Roma gol "do sutra".jasmin10 je napisao/la:Joj što ne mogu ovih što se uvijek javljaju poslije utakmice da bi kao spustili nekome.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Jel to jedino moguce dati gol nekom uigranom akcijom? Ili borbom, iskoristavanjem gresaka protivnika, itd.? Utakmica traje 90 minuta. Ne 10.jasmin10 je napisao/la:Pa kako su dali 2 gola ? Nekom uigranom akcijom ? Na to su momci i mislili da sa ovakvom postavkom ne mogu kreirati neke posebne akcije .ZgemboAdislic je napisao/la:Ma ne, najbolji su oni koji pogledaju utakmicu 10 minuta i radi toga zakljuce i pisu poruke da nece dati Roma gol "do sutra".jasmin10 je napisao/la:Joj što ne mogu ovih što se uvijek javljaju poslije utakmice da bi kao spustili nekome.
Igrač za male utakmice.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- JohnCleese
- Kontakt:
Jedan Mahir Mandzukic ono daje zatvorenih ociju 

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- Suljo20002
- Kontakt:
I moj djed Ferid bi dao gol Marketiju.Wallace je strpo Dzeksona u dzep al ga je glupoca kostala...
- provokatorII
- Kontakt:
Danas je Edin bio prilicno dobro izblokiran, sto je dalo i vise prostora ostalim igracima da nesto konkretnije urade. Ipak moram reci da je trebao dati makar jedan gol, jer imao je dvije jako dobre prilike. Ali valjda nadoknadi na sljedecoj utakmici.