Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Effenberg
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Effenberg » 04 dec 2016, 14:52

bugojanac1234 je napisao/la:curzon - wimbledon 2-0 i 1.50 kec, ako ih ovi stignu ja cu sebe da ugrizem za bradavicu, all in 30 min
Evo vam jos jedan klasican primjer. 3:3 je sad, a kvota 11 domaci 4 gost 5 min do kraja i ne bi me cudilo 4:3 za wimbledon. Ovo je jedna od milijardu engleskih tekmi u sezoni. Neku sedmicu prije. Portsmouth ima 1:0 do 85e zavrsava se 4:0 tako nesto. :crazy:

Zao mi ovog bugojanca, uzeo sam ovo samo za primjer tu morate paziti i uvijek se pitati zasto je toliko cudno visoko postavljena kvota. Naravno Wimbledon je bolji i moze okrenuti. Ali zasto takav tok útakmice da on asicare nekom no name klubu pusta bezze 2 gola. Odgovor je jasan: postojanje live oklada i da ciko William profitira. Ne moze cika William profitirati ako dobije Wimledon 5:0 ko sto bi i trebo. Jer bi ciku Williama izjahali i na 1.go Wimbledon oklade, pa bi ga jahali slijedeci go Wimbledona u 1. pv pa bi ga jahali na hendikepe. Bolje 3:3 ili 4:3 da se zavrsava, da nema ni hendikepa da se raja ofarba sto misli 1:1 ce da izjednace itd. Znaci pravi se vjestacki tok tekme. A ko gleda tu tekmu u nekom tam selu. Mozda samo par pastira ima na stadionu. I naravno bookiesi koji to kontrolisu, njima su svugdje gdje ima loptanja karte dzaba! :D

Sta mislite odakle vam onolike strelice na bet 365 i silne oklade? Algoritam sam daje kvote bez ljudske asistencije? Pa nije terminator ljudi moji.

Nemojte mi biti uvrijedjeni, samo logiku Effe zeli da koristite.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Struya
Kontakt:

Post Postao/la Struya » 04 dec 2016, 14:55

nece doci umalo gol sad bio al nece doci... nazalost ja se upecao a bio sam u plusu

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 04 dec 2016, 14:56

Prvi listić danas odlično ide, Milan dobio, Sarajevo dobilo i još Liverpool a već vodi 2:0. (Y)
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 04 dec 2016, 14:56

Struya je napisao/la:cim sam vidio 3 1 odma sam tukao iduci gol na 3 2 i all in sicu sto imam, i cekam isplatu da sam imao da opet na 3 3 i ono go a pare kasnije ide ovo prelazz .... kakav curzon ocajni su gledam tekmu das im go kad hoces xD
Pametno, ti si cika Williama prokuzio! :thumbup:

Svaka cast!
Convicts1988 je napisao/la:Ma svjestan sam ja Efenberže da se štima mnogo toga, ali ne može baš sve da se kontroliše i štima.

Naravno ne moze sve. Ali moze dosta. Ma da jedna jedina od 100 milijardi tekmi moze nije fer, zar ne? :D
Da ti i ja odemo sad nastimamo tekmu i ulozimo npr. na 2/1 na neku nasu trecu ligu koja se slucajno zadesila na bet365 i kad bi gurnuli ti i ja po 2 milje na 30 kvotu, vidio bi da li bi ti isplatili 60 milja. :urnebes: :urnebes:

A njih niko ne pita sad sta je npr. se desilo na Wimbledonu?

Dosta tekmi nije nastimano od njih, ima i mafije tu i pustanja 3 za 3 i svega i sponzori i promovisanja i sta sve ne i stimulansi odredjenim ekipama. Ne kazem ja da sve kontrolise William, npr. ruske sportove mozda ovi 1xbet moji kontrolisu, oni su tam tate mate, svabe Tipico, Austriju drzi Admiral u saci. A svi kooperiraju a mi se satrasmo umjesto da se ujedinimo sto bi Ibro reko! :rol:
Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 04 dec 2016, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.

PrinceofVeresija
Kontakt:

Post Postao/la PrinceofVeresija » 04 dec 2016, 14:56

Ajde Feyenoord kako do poluvremena gol kuknjava

Struya
Kontakt:

Post Postao/la Struya » 04 dec 2016, 14:57

hahahahhha evo ga XD

edit: slobodni tacno na po terena lik dugu loptu svi u 16 i lik glavom potiljkom unazad go u cosu ulazi hahahaha esktra hvala englezi sa euro da napravim pare neke ajmo tuci live sad XD

PrinceofVeresija
Kontakt:

Post Postao/la PrinceofVeresija » 04 dec 2016, 14:59

Struya je napisao/la:hahahahhha evo ga XD
:tokralju: :tokralju:

subcoccinela
Kontakt:

Post Postao/la subcoccinela » 04 dec 2016, 14:59

svasta sam vidio, ali preokret od 3:0 u osamdesetoj minuti do 3:4 nisam jos :clap: svaka cast momci :mrgreen:

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 04 dec 2016, 15:01

subcoccinela je napisao/la:svasta sam vidio, ali preokret od 3:0 u osamdesetoj minuti do 3:4 nisam jos :clap: svaka cast momci :mrgreen:
Dalo se naslutiti, bila je 17 kvota u zadnji mah sto sam ja vidio, drago mi je da smo skontali da je stimaljka i oparili se. Ja jbg imam vec ulozeno 2 tiketa na cekanju nisam mogo.

Evo i Feyenoda hajmo hendi sad!

Struya
Kontakt:

Post Postao/la Struya » 04 dec 2016, 15:04

pogodim sa 1,10 na 3e i ne daju isplatu odma mamu im i onda tek tucem kad je 3 3 bilo i to gol uskoro kad sam kreten guram euro tu a razmisljam da gurnem na dvojku 2e i jbg padnem do 90 gol uskoro i gledam koliko ce biti nadohnade vidim 4 min gurnem onda na kvotu 6,50 1e nisam smio 2 reko da mi ostane da igram ako ne dodje xD steta sto nisam sve stavio

isto gledao tu kvotu 17 cak i na 3 2 bila je 50 ali blokada i nisam imao love aaaaaaaaaaa

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 04 dec 2016, 15:09

Struya je napisao/la:pogodim sa 1,10 na 3e i ne daju isplatu odma mamu im i onda tek tucem kad je 3 3 bilo i to gol uskoro kad sam kreten guram euro tu a razmisljam da gurnem na dvojku 2e i jbg padnem do 90 gol uskoro i gledam koliko ce biti nadohnade vidim 4 min gurnem onda na kvotu 6,50 1e nisam smio 2 reko da mi ostane da igram ako ne dodje xD steta sto nisam sve stavio

isto gledao tu kvotu 17 cak i na 3 2 bila je 50 ali blokada i nisam imao love aaaaaaaaaaa

EDIT: AUUU WWIN KIKSA DANAS, red bull 2 tim bilo 1 3 odavno i nisam ni skontao na bet365 1 3 odavno i ja igram neke svabe svuda po go jos.... i igram njih na vise od 3,5 i sad blokiraju a vidim bet nigdje gola i kao go 1 3 reko sta je ovo kad likovi nisu stavili bili uopste od prije 10 minuta gol alaaaa kiks sistema da sam skontao mogao sam all in na gol gosta kvota oko 5 OMG
Tako to cesto rade gamad. Blokiraju kvote i po minut i po ili 2 min pred go. Znaju. Ja sam 15 kvotu htio kod 2:2 prije par dana na Egipcane da guram 4:3 se zavrsava! :tokralju: :tokralju:

Ne daju mi. Kvota slobodna nista nije bilo ni penal ni slobodnjak ni napad. Ljudi znaju ba sta ce biti po tim takvim tekmama. Nekad ce ti pustiti okladu nekad ce te zayebavat i izbaciti. Ove cinjenice itekako idu u prilog mnogim mojim teorijama.

Svaka cast ovom Stuttgartu stvarno igraju dosta posteno! Samo da ne puste gola ovoj sumskoj ekipi ima oba ne daju.
Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 04 dec 2016, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.

Struya
Kontakt:

Post Postao/la Struya » 04 dec 2016, 15:10

Tunjevina iduci gol kvota 2 igrac vise ulazi ko kap

edit: pogodjeno svabe 3 tekme po jos gol sve kvote bile 1,7 cekam tun sada idcu gol za 9e ulog 1e :) ajmooo.... i imam tiket na svabe ove od 2 sata 7 3+... pocelo 2 pol fali mi 9 golova na 6 tekmi

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 04 dec 2016, 15:15

Da li ja mogu uplatit nekom na racun u Premier ako je u drugom gradu ?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 04 dec 2016, 15:17

fukara87 je napisao/la:Da li ja mogu uplatit nekom na racun u Premier ako je u drugom gradu ?
Evo ti moj clanski pa probaj jedno 50KM heheh ma moze samo das clanski i to je to
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

PrinceofVeresija
Kontakt:

Post Postao/la PrinceofVeresija » 04 dec 2016, 15:25

Lazio-Roma nema sanse da padnu 3 gola :sick:..sreca pa u zadnji moment ih izbaci s listica

Struya
Kontakt:

Post Postao/la Struya » 04 dec 2016, 15:27

previse retardirana liga i ekipa ovaj tun da bi dao gol .... steta

shalabajzer
Kontakt:

Post Postao/la shalabajzer » 04 dec 2016, 15:29

PrinceofVeresija je napisao/la:Lazio-Roma nema sanse da padnu 3 gola :sick:..sreca pa u zadnji moment ih izbaci s listica
Isto ko sto nema sanse da bude 7.5 + zutih :S

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 04 dec 2016, 15:29

hajmo gol do kraja poluvremena sampa - torino...lazio roma moze u 5 min se sve promjeniti
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 04 dec 2016, 15:30

PrinceofVeresija je napisao/la:Lazio-Roma nema sanse da padnu 3 gola :sick:..sreca pa u zadnji moment ih izbaci s listica
Under 2.5 100% sada, evo po meni Bristol Rovers 1 dolazi 1.9 live i na Cagliari 1.7 da ce dobiti a vode. Jbg ne stavi x2 a omisljo se stavio Romu na kornere +2.5 hendi gube 3:0 i stavio Genoa x2 nisam ni vidio da je sutra! :facepalm:

Evo konacno i za Romu korner! Hvala Bogu!
Evo i penal ja x2 hehehe! :D
Ipak samo slobodni, ovo ne kontam bio na penal lik pokazo! :damn:
Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 04 dec 2016, 15:32, ukupno mijenjano 1 put.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 04 dec 2016, 15:31

fukara87 je napisao/la:Da li ja mogu uplatit nekom na racun u Premier ako je u drugom gradu ?
Vidio sam da može isplata u drugim gradovima pa vjerovatno može i uplata u tim poslovnicama. Sad ima opcija da se grad izabere.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.