FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dobar je dulja 

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
jel ovo jadovac izgubio loptu i poslije mihojevic dobi crveni 

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Dupla kruna 

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Dulja sto prije da ide iz ove lige ,dosta toga moze napraviti u svojoj karijeri
FK Sarajevo !
Svi u odbranu jedan je Hase 

- f0rest1946
- Kontakt:
Gdje su ovi igraci bili u prvom dijelu sezone???
Strasno igraju svi, Cala majstoreeeeee
Strasno igraju svi, Cala majstoreeeeee
-
- Kontakt:
MERSO ŠTOPER, KRALJUUU!!!

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Cala majstore 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Rutinski!!!
Steta sto je polusezona, a taman smo uhvatili pravi ritam.
Steta sto je polusezona, a taman smo uhvatili pravi ritam.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Dulja doktore
Ahmo kakvo snalaženje
Hebib već drugi put identično zaobilazenje
Ahmo kakvo snalaženje
Hebib već drugi put identično zaobilazenje
Sabrine mi moje!
-
- Kontakt:
Mehmed Janjoš!
Igračima velike čestitke na rezultatima u zadnjih 5 utakmica i na velikoj želji i borbenosti.
Kako je krenulo, ova situacija na pauzi je odlična, imamo priliku da se borimo i za titulu i za kup.
Šteta što je sada pauza, baš kad smo proigrali, da se bar igraju još 2 kola pa da upišemo još 6 bodova i uvežemo 7 pobjeda zaredom, ali nema veze, doći će i proljeće i nastaviti niz pobjeda i približavanju prvom mjestu.
Veliko hvala Janjošu, izvadio nas je iz govana i vodi nas na mjesto na kojem i trebamo biti. Isto tako i igrači imaju velikih zasluga, borili su se kao lavovi u ovim zadnjim utakmicama.
Šteta što je tu Kurtić bio od početka, poželio bi dotičnom sve najbolje ali da promjeni profesiju i što dalje od Koševa.
Eh sada pauza, ne treba mnogo mjenjati, dovesti ciljana pojačanja, postojeće ostaviti i dovesti dobrog napadača koji će praviti djecu odbrambenim igračima sa Ahmetovićem, kvalitetnog veznog uz Sarića, kvalitetnu desetku, i po mogućnosti stopera. Zahvaliti se Husejnoviću, Rustemoviću a Herića i Rastodera i Anđušića poslati na posudbu jer teško da će dobijati prilike na proljeće.
Igračima velike čestitke na rezultatima u zadnjih 5 utakmica i na velikoj želji i borbenosti.
Kako je krenulo, ova situacija na pauzi je odlična, imamo priliku da se borimo i za titulu i za kup.
Šteta što je sada pauza, baš kad smo proigrali, da se bar igraju još 2 kola pa da upišemo još 6 bodova i uvežemo 7 pobjeda zaredom, ali nema veze, doći će i proljeće i nastaviti niz pobjeda i približavanju prvom mjestu.
Veliko hvala Janjošu, izvadio nas je iz govana i vodi nas na mjesto na kojem i trebamo biti. Isto tako i igrači imaju velikih zasluga, borili su se kao lavovi u ovim zadnjim utakmicama.
Šteta što je tu Kurtić bio od početka, poželio bi dotičnom sve najbolje ali da promjeni profesiju i što dalje od Koševa.
Eh sada pauza, ne treba mnogo mjenjati, dovesti ciljana pojačanja, postojeće ostaviti i dovesti dobrog napadača koji će praviti djecu odbrambenim igračima sa Ahmetovićem, kvalitetnog veznog uz Sarića, kvalitetnu desetku, i po mogućnosti stopera. Zahvaliti se Husejnoviću, Rustemoviću a Herića i Rastodera i Anđušića poslati na posudbu jer teško da će dobijati prilike na proljeće.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Umjesto stopera treba nam destruktivac a Radovca prodati obavezno. Zasto bi Cetkovica ostavio u ekipi ?SiouxLukavac je napisao/la:Mehmed Janjoš!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
3 ligaskaaleksandar_veliki je napisao/la:Koliko Hebib dade golova u prvom dijelu sezone?

-
- Kontakt:
grozan mi je hebib bez obzira na gol,dajte neka neko postavi tabelu gdje smo samo mi i svinjski molim vas,treba mi da zaj.ebavam skretničare
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Dovoljno je da ih pitas koliko su potrosili na pojacanja ove godine a sve nesto na guzove prezivljavaju. Spiskali su 3 puta vise od nas love.nukleusmember je napisao/la:grozan mi je hebib bez obzira na gol,dajte neka neko postavi tabelu gdje smo samo mi i svinjski molim vas,treba mi da zaj.ebavam skretničare
VVVBK
-
- Kontakt:
Slažem se, ukoliko se Kovačević oporavi i bude onaj pravi, onda nam neće trebat stoper, mada bi ja opet volio da imamo nekog štopera građe kao Stepanov, ipak će se često igrati jake utakmice.kengur je napisao/la:Umjesto stopera treba nam destruktivac a Radovca prodati obavezno. Zasto bi Cetkovica ostavio u ekipi ?
Slažem se i za Radovca.
A zašto bi Ćetkovića ostavio u ekipi? Da se razumijemo, Ćetković po meni je nikakav igrač koji ništa nije do sada pokazao, vjerovatno je igrač za mali fudbal. Trenutno imamo dvije 'desetke', povrijeđeni Husejnović, i Ćetković. Husejnović, nažalost, nikad više neće biti stari, ma ni upola, zbog povreda, trebamo mu se zahvaliti. Ostaje samo Ćetković. Obzirom da Dulja se odlično snalazi na toj poziciji, ostavio bi Ćetkovića za klupe i za kup utakmice, pa možda nekad nešto i pokaže, ako ostane na ovom, noga, jer ne bi volio da mnogo mjenjamo jer to nije ispravan put, do sad smo to valjda naučili a svakako da veliki broj igrača zaslužuje nogu ali to treba postepeno, korak po korak.
- FrancescoTotti
- Kontakt:

Steta je sa jedne strane sto dolazi ova pauza jer smo u strasnoj formi. Ne znam sta to Cala radi pa izvlaci 115% iz ovakve ekipe.
Sa druge strane prosto jedva cekam prijelazni rok s obzirom da cemo po prvi put od dolaska Tana u klub imati strucne ljude koji ce dovoditi igrace, koji su uz to pitari od glave do pete

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Evander, miguelramos, propoklopac i 38 gostiju.