Nadam se da si sarkastičan. Bio je mnogo loš danas ali ga ne treba kriviti jer nije on kriv sto je igrao pogresnu poziciju. Od 15 centarsuteva 14 je bilo neupotrebljivih, kao sto bi i onaj zadnji bio da je Stevo nije produzio do Markovica.HausMan je napisao/la:vidim niko ne spominje odlicnu utakmicu kosorica i centarsut za gol. kosa brat prejak!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ma ne mogu oni njemu prici sto se tice skolovanosti i kvaliteta...kosoric je danas odigrao bolje na beku od husica ..brat je to nas s pala.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Samoprozvani opozicionariHrasno1921 je napisao/la:![]()
znao bih ja ili jos bolje acika, jedino vas amazon umno sprci a da se ne preznoji ni sekunde, hladno vas uzme i zato ga cijenim uz naravno ostalu ekipu opozicionara ...

Valjda opozicija ima kakvu-takvu podrsku od nekog, vas ni familije vase ne podrzavaju.
19091921
-
- Kontakt:
Nakon svega, dvije se ključne stvari mogu izdvojiti što se tiče konačnog bodovnog salda na kraju polusezone. Prva, ona poražavajuća je bila dovođenje skijaša na osnovi PP prezentacije za šss a druga ona pametna je njegov otkaz i dovođenje velikog Slavka Petrovića.
Da smo ostali (nedo bog) sa smučarem još koje kolo danas bi smo vjerovatno bili u donjem djelu tabele ali sreća da se kolko tolko na vrijeme reagovalo te smo sa Slavkom uspjeli izvući sezonu i danas imamo legitmno pravo da se nadamo ostvarenju (revidiranog) cilja tj. izlaska u Evropu. Neću reći da smo totalno bez šansi za titulu ali realno je ta mogućnost u domenu naučne fantastike.
Odmah po postavljanju Petrovića sam prognozirao osvajanje vicešampionske titule i dan danas stojim pri tom mišljenju. Kup je po meni veća šansa za trofej ove sezone, ali nam i za taj pothvat treba puno pameti pa i sreće. Dok god smo u igri , niko mi neće oduzeti nadanja.
Idemo sad na građevinske radove abd moliti boga da Zima bude blaga da bi se lakše radilo i uspjelo stići rokove.
Sve ostalo je nebitno, prolazni smrtnici koji svojim angažmanom zasluže ili pohvale ili kritike, ali Željo ostaje vječno.
Da smo ostali (nedo bog) sa smučarem još koje kolo danas bi smo vjerovatno bili u donjem djelu tabele ali sreća da se kolko tolko na vrijeme reagovalo te smo sa Slavkom uspjeli izvući sezonu i danas imamo legitmno pravo da se nadamo ostvarenju (revidiranog) cilja tj. izlaska u Evropu. Neću reći da smo totalno bez šansi za titulu ali realno je ta mogućnost u domenu naučne fantastike.
Odmah po postavljanju Petrovića sam prognozirao osvajanje vicešampionske titule i dan danas stojim pri tom mišljenju. Kup je po meni veća šansa za trofej ove sezone, ali nam i za taj pothvat treba puno pameti pa i sreće. Dok god smo u igri , niko mi neće oduzeti nadanja.
Idemo sad na građevinske radove abd moliti boga da Zima bude blaga da bi se lakše radilo i uspjelo stići rokove.
Sve ostalo je nebitno, prolazni smrtnici koji svojim angažmanom zasluže ili pohvale ili kritike, ali Željo ostaje vječno.
Samo se nadam da smo na greskama naucli. Bili smo prepametni i dosli smo u fazu da ucimo na svojim iako su par kilometara od nas komsije pravile iste gluposti. Od titule se ne smije odustajati. Ona je obecana i ona je cilj a nije nam daleko. Treba sto prije zavrsiti prelazni rok da nam ne dolaze igraci u po priprema.narodniheroj je napisao/la:Nakon svega, dvije se ključne stvari mogu izdvojiti što se tiče konačnog bodovnog salda na kraju polusezone. Prva, ona poražavajuća je bila dovođenje skijaša na osnovi PP prezentacije za šss a druga ona pametna je njegov otkaz i dovođenje velikog Slavka Petrovića.
- plavousrcu
- Kontakt:
Ko Carlos ima centarsutamar92 je napisao/la:Nadam se da si sarkastičan. Bio je mnogo loš danas ali ga ne treba kriviti jer nije on kriv sto je igrao pogresnu poziciju. Od 15 centarsuteva 14 je bilo neupotrebljivih, kao sto bi i onaj zadnji bio da je Stevo nije produzio do Markovica.HausMan je napisao/la:vidim niko ne spominje odlicnu utakmicu kosorica i centarsut za gol. kosa brat prejak!

- Hrasno1921
- Kontakt:
Koristis teske rijeci, optuzujes nekoga da je kriminalac ako se odlucim to ces morati i dokazati, a dokaza nemas zato mojne trolati temu, imas pp. i ti i svi slicni misevi tebi ...ferreira je napisao/la:Samoprozvani opozicionariHrasno1921 je napisao/la:![]()
znao bih ja ili jos bolje acika, jedino vas amazon umno sprci a da se ne preznoji ni sekunde, hladno vas uzme i zato ga cijenim uz naravno ostalu ekipu opozicionara ...![]()
Valjda opozicija ima kakvu-takvu podrsku od nekog, vas ni familije vase ne podrzavaju jer ste bagra kriminalna.
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- Hrasno1921
- Kontakt:
Faul pred kraj prvog poluvremena nad Stevanovicem 3:59, klasicni bodi cek,lakat po sred lica, od toga i sljiva na oku, kasnije je zapoceo drugo poluvrijeme i izmijenjen je u 46.min ...shzna je napisao/la:Ne znam, mislim da sam sa tribine vidio da se Siniša našao u sendviču između Jadranka i nekog igrača Čelika i da ga je Jadranko udario. Nakon toga je izašao, vratio se ali je opet napustio igru.
1921'
- plavousrcu
- Kontakt:
Sto Lendra kaze psi laju. Sta sw uzbudjujete zbog prica o crvenom kartonu. Koliko smo puta osteceni i ako nam se malo progleda kroz prste odmah moralisu sa svih strana.
- Neandertalac
- Kontakt:
Kakva debilna prepucavanja. Par njih dođe pa provocira, uništava temu, vjerujem nenamjerno a više u fazonu "da oni kažu ko je ko i šta radi".
Moderacija mora stati u kraj ovome i početi kažnjavati ovo trolovanje, kada već isti na razumne pozive da nas poštede gluposti ne reaguju!
Moderacija mora stati u kraj ovome i početi kažnjavati ovo trolovanje, kada već isti na razumne pozive da nas poštede gluposti ne reaguju!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Bajic nastavlja pogadjat, i ostaje na celu liste strijelaca, a cijena ce samo da raste i raste 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- MocMahale444
Napisao sam post o golu i istocnoj? Sto si izbriso to ako si vec izbrisao ono drugo
hajde nema veze sto sam ja skoro od pravog dana na forumu 

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Neandertalac
- Kontakt:
Ne treba biti ni radikalan već ove provokacije i trolanje da prestane. Nisu ovo "prepucavanja" već tema FK ŽELJEZNIČAR!aleksandar_veliki je napisao/la:Sto posto si u pravu. Autor svakog posta koji ne bude imao veze s temom i bude obracun sa bilo kojim clanom foruma bice odstranjen s foruma.Neandertalac je napisao/la:Kakva debilna prepucavanja. Par njih dođe pa provocira, uništava temu, vjerujem nenamjerno a više u fazonu "da oni kažu ko je ko i šta radi".
Nema smisla doći i čitati konstantna spočitavanja, optužbe, uvrede, dječije fore začinjene prikladnim smajlijima. Treba otvoriti temu; Pozicija vs Opozicija pa neka se deklarišu kako hoće i handre kako znaju.
Vjerujem da ima solidnih i dobrih forumaša koji čitaju ovaj odf jako često, nikada bi možda i ostavili smislen post ali im inteligencija ne dozvoljava da se spuštaju na već opisani nivo.
Izvinjavam se na offu.
Glede crvenog kartona vs Čelika i kako da se postavimo, osuditi ili likovati.
Nisam pristalica navlačenja pod moranje ali dovoljno pogledati neki derbi iz lige petice. Igrači u tim klubovima su vrhunski glumci, foleri, simulatori. Cilj je oštetiti protivnika i donijeti prednost svom timu. Ako sudija nasjedne, dobro i jest. Nismo to mi izmislili kao što nismo izmislili navlačenje "velikima". Kao NajVeći U nas, meni je neprirodno je da nas qaraju, a ono juče, sudija levatu. Ukratko.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Hrasno1921
- Kontakt:
Stevanovicu je ponudjen ugovor do juna 2018. dakle na svega godinu dana uzimajuci u obzir da mu ovaj istice u junu 2017., vjerovatno postoji i opcija produzenja i ako o tome nisam upoznat, novim ugovorom bi imao dosta veca primanja po cemu bi bio najplaceniji igrac lige, moguce da u toku sedmice javno i obznane sve ...
1921'
Da je ostao igrati desno krilo vjerovatno bi tako i bilo, jer nema dovolju brzinu da igra igralo, ali odluka da se premjesti u vrh napada je bila genijalna, ne znam cija je to bila ideja amarova ili adzemova ili nekog treceg?aleksandar_veliki je napisao/la:Irfo spomenu Bajica, a moram priznati da sam prije dvije godine mislio da on ne moze nista napraviti vanka. Neka me je demantovao i pokazao po ko zna koji put da sam slabo procijenio. Svaka mu cast za partije koje pruza.
- MocMahale444
Bože sacuvaj i sakloni
Crko ako sam se tebi obracao, prestani vise s tim da te prozivam. Nije tacno 100%. Nekad u šali mozda.
Lendric je trebao sutati ne pokusavati zaobici golmana, igrac kao on ono zavrsava samo tako. Previse igra nervozno inace. Ludi Lendra.

Crko ako sam se tebi obracao, prestani vise s tim da te prozivam. Nije tacno 100%. Nekad u šali mozda.
Lendric je trebao sutati ne pokusavati zaobici golmana, igrac kao on ono zavrsava samo tako. Previse igra nervozno inace. Ludi Lendra.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Lendric je bio nervozan cijelu tekmu jucer. Vidjelo se to odmah na pocetku. Igrali smo nekako cudno jucer. Bolje smo igrali kad smo izgubili od Sirokog,ali bitna su tri boda. Bilo mi je drago sto j e sjever uputio onakvu "poruku" Miri. Sad prelazni rok dolazi. Nadam se da ce doci normalan lijevi bek i normalno krilo. [emoji120]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ima u omladinskom jedino onaj Besirevic. Potencijal je pa cemo vidjeti. Tanki smo sa lijevom stranom pravo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ima mali besirevic, mladi reprezentativac, probo ga je slavko vec u kup utakmicama, treba mu malo misicne mase, mogo bi dobar bitialeksandar_veliki je napisao/la:Kakvi ste u omladini sa lijevim bekom?