Evo vam jos jedan klasican primjer. 3:3 je sad, a kvota 11 domaci 4 gost 5 min do kraja i ne bi me cudilo 4:3 za wimbledon. Ovo je jedna od milijardu engleskih tekmi u sezoni. Neku sedmicu prije. Portsmouth ima 1:0 do 85e zavrsava se 4:0 tako nesto.bugojanac1234 je napisao/la:curzon - wimbledon 2-0 i 1.50 kec, ako ih ovi stignu ja cu sebe da ugrizem za bradavicu, all in 30 min

Zao mi ovog bugojanca, uzeo sam ovo samo za primjer tu morate paziti i uvijek se pitati zasto je toliko cudno visoko postavljena kvota. Naravno Wimbledon je bolji i moze okrenuti. Ali zasto takav tok útakmice da on asicare nekom no name klubu pusta bezze 2 gola. Odgovor je jasan: postojanje live oklada i da ciko William profitira. Ne moze cika William profitirati ako dobije Wimledon 5:0 ko sto bi i trebo. Jer bi ciku Williama izjahali i na 1.go Wimbledon oklade, pa bi ga jahali slijedeci go Wimbledona u 1. pv pa bi ga jahali na hendikepe. Bolje 3:3 ili 4:3 da se zavrsava, da nema ni hendikepa da se raja ofarba sto misli 1:1 ce da izjednace itd. Znaci pravi se vjestacki tok tekme. A ko gleda tu tekmu u nekom tam selu. Mozda samo par pastira ima na stadionu. I naravno bookiesi koji to kontrolisu, njima su svugdje gdje ima loptanja karte dzaba!

Sta mislite odakle vam onolike strelice na bet 365 i silne oklade? Algoritam sam daje kvote bez ljudske asistencije? Pa nije terminator ljudi moji.
Nemojte mi biti uvrijedjeni, samo logiku Effe zeli da koristite.