Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Browser igra: Football identity
jel ti mi licimo na admine 

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- samir_tm87
- Kontakt:
Italia je napisao/la:jel ti mi licimo na admine
izgleda
i mom rodjaku isto tako , ulazi preko ie
ima ona stara , a dobra format c: /s

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
kako ste igrali?
ja ocjena 10, odlicna partija.. u 80 minuti kad smo dali gol krenem ja prema njihovom golu i nekako dodju moji do lopte, posalju je meni.. udjem u 16 i naprave penal na meni a mogao sam dati gol
ja ocjena 10, odlicna partija.. u 80 minuti kad smo dali gol krenem ja prema njihovom golu i nekako dodju moji do lopte, posalju je meni.. udjem u 16 i naprave penal na meni a mogao sam dati gol

mi 5 0 turbinu onu, ja igro krilo drugo poluvrijeme dao go i asistenciju ocjena opet 8 i neshto ne bavim se puno time, valjda sto moji ne znaju primit loptu ili dat go
.. iduce kolo isto samo strane promjenjene pa mi na bosniu gdje me najvjerovatnije nece biti odoh na odmor i tesko da moja ekipa bez MoM iz prvog derbya ne primi go... opet cu se potrudit da budem tu.. pozz

9.2 ocjena i to za 30 minItalia je napisao/la:kako ste igrali?
iznenadio sam se kad sam vidio da gube ali
nisam im beze najbolje pojacanje
mi 2:1pobjedili gubili 0:1 pa preokrenuli ali nas nije bilo online standardno nase 4-5
ja zabio gol 

Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
ali sad fkt ozbiljno, sto se ne smiris jarane? pa ako si vec izabrao da si bek odigraj ga posteno.. ok, mozda ti pocnes tekmu kao bek, ali sta dalje igras je pitanje jer nije jednostavno zabiti gol kad si bek.. ne da nije jednostavno, vec je nemoguce osim ako nekad u tekmi ne igras kao krilo ( tako sam i ja zabio svoj prvi ).. a ti redovno zabijas.. mislis da je to tvojim igracima drago? meni iskreno ne bi bilo, a pogotovo kad bi mi neko iz odbrane bjezao da zabija golove, pa ne bi igrali u istoj ekipi nema tih para..Micron je napisao/la:9.2 ocjena i to za 30 minItalia je napisao/la:kako ste igrali?
kad sam asist igro sam beka a kad sam dao go presao sam na drugu stranu trener me prebacio jer smo morali pobjedit to je to a odbranu je zacepioItalia je napisao/la:ali sad fkt ozbiljno, sto se ne smiris jarane? pa ako si vec izabrao da si bek odigraj ga posteno.. ok, mozda ti pocnes tekmu kao bek, ali sta dalje igras je pitanje jer nije jednostavno zabiti gol kad si bek.. ne da nije jednostavno, vec je nemoguce osim ako nekad u tekmi ne igras kao krilo ( tako sam i ja zabio svoj prvi ).. a ti redovno zabijas.. mislis da je to tvojim igracima drago? meni iskreno ne bi bilo, a pogotovo kad bi mi neko iz odbrane bjezao da zabija golove, pa ne bi igrali u istoj ekipi nema tih para..Micron je napisao/la:9.2 ocjena i to za 30 minItalia je napisao/la:kako ste igrali?
i sad

sinos pobjeda od 2:0 i priblizili smo se vrhu na 6 bodova, bilo nas je 5 aktivnih jer su nam skoro svi ortisli na odmor ali kad budemo svi tu bice dobro jer ovi botovi kod nas samo pucaju i slabo kad daju loptu. Ja sam propustio 100% sans, opucao dobro controled sa nekih 5-6m a lopta ode preko. Ali sam zato ja napravio sav poso kod oba gola i dodao ovom nasem na kojim su skrivljeni penali. Sve u svemu omamo igru i taktiku sto je najbitnije a kad budemo svi tu onda ce ulazak u prvu biti samo formalnost.
Tracy McGrady!!!
dosadno kolo veceras.. samo Walter v Cartoons se moze desiti nesto nepredvidjeno..
nama na tekmi nece biti 2 krila i 1 zadnjeg veznog.. u sredini 3 bota.. jebte..
pa mi stalno tako igramo rijetko kada nam je veza tuItalia je napisao/la:dosadno kolo veceras.. samo Walter v Cartoons se moze desiti nesto nepredvidjeno..

Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
kod nas nije bilo tako, a ni kod Waltera, Cartoonsa, Zmajeva nije tako koliko ja znam.. u nas se znalo, ima prvih 11 i nikad niko na klupi.. ali u zadnje vrijeme sve vise i vise izostajemo.. jednog krila i veznjaka uopste nemamo zadnjih 5 tekmi..
pa dobro sada su odmori pa ce biti sve manje raje.Ja cu vjerovatno najduze igrati posto cu tek u 9 na godisnji odmor 

Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
ja dao gol, jea 

i ja dva pa.....Italia je napisao/la:ja dao gol, jea

Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Moj bot dao go, ja nisam igro
ali mi se potrosio u pm, ostalo mi 29% kondicije

ali mi se potrosio u pm, ostalo mi 29% kondicije

ti krilo ja bek..CLS je napisao/la:i ja dva pa.....Italia je napisao/la:ja dao gol, jea

samo se izvlacis ....ccc, sala neka si i ti go zabio da ne kukas viseItalia je napisao/la:ti krilo ja bek..CLS je napisao/la:i ja dva pa.....Italia je napisao/la:ja dao gol, jeabtw. ja 10 minuta odem sa svoje pozicije malo ofanzivnije i odma zabijem gol.. sta da kazem?

Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
ovo mi je drugi
zabit cu ih ja i vise cim dodju ove slabije tekme mada raspored nam je sljedeci: zmajevi, ljiljani, kamikaze, cartoons.. i onda sve do kraja pripremne tekme uz derbi protiv waltera.. prva tekma je bilo 5:1..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.