FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
evo pročitao sam možda se ballack vrati u bayern
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Franck Ribéry, Tim Borowski i Bastian Schweinsteige su upitni za naredni meč. Lahm je ponovo u akciji, dok je Toni još uvijek pod upitnikom...
Sent from my Philips Smart TV.
Mirza_Hordas je napisao/la:evo pročitao sam možda se ballack vrati u bayern
bilo bi dobro! ali koliko je to istina vidjecemo....
Ma kakav crni Ballack, koji ce nam klinac! Sa njim bi isli korak unazad, njegovo je prohujalo sa vihorom.
Ionako nam je vezni red pun sporih igraca-citaj staticnih, hamit, schweini, borowski, bommel...samo bi nam jos trebao Ballack pa da pocnemo svi zajedno plakati od ljepote igre.

Ionako nam je vezni red pun sporih igraca-citaj staticnih, hamit, schweini, borowski, bommel...samo bi nam jos trebao Ballack pa da pocnemo svi zajedno plakati od ljepote igre.

Vom Jäger zum Gejagten
ma daj... tip jos pruza dobre igre i u svakom slucaju je kvalitetniji igrac od ovih koje si naveo....samo nasa najveca bolest je skrtost uprave pri kupovini igraca...ali to je politika cjelokupne B-lige odnosno njemackih klubova!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
nije skrtost vec nemaju toliko para da bi mogli konkurisati sa bogatijim klubovima iz engleske, italije, spanijejerry85 je napisao/la:ma daj... tip jos pruza dobre igre i u svakom slucaju je kvalitetniji igrac od ovih koje si naveo....samo nasa najveca bolest je skrtost uprave pri kupovini igraca...ali to je politika cjelokupne B-lige odnosno njemackih klubova!
Ne mogu jedino konkurisat Rusima i seikovima, ostalima mogu. Reci mi jedan tim iz italije da mu bayern ne moze konkurisat sto se love tice?calcio je napisao/la:nije skrtost vec nemaju toliko para da bi mogli konkurisati sa bogatijim klubovima iz engleske, italije, spanijejerry85 je napisao/la:ma daj... tip jos pruza dobre igre i u svakom slucaju je kvalitetniji igrac od ovih koje si naveo....samo nasa najveca bolest je skrtost uprave pri kupovini igraca...ali to je politika cjelokupne B-lige odnosno njemackih klubova!
- calcio
- Kontakt:
Normalno da sam mislio na najvece klubove, mozete konkurisati Fiorentini i takvima. ALi mislim da nemate sanse sto se tice Intera, Milana i Juventusa. Ali to je samo moje misljenje, ako sam u krivu, super za vas. Onda dovedite Ibrahimovica i Kaku i imate ekipu za osvojiti Ligu prvakaribery je napisao/la:Ne mogu jedino konkurisat Rusima i seikovima, ostalima mogu. Reci mi jedan tim iz italije da mu bayern ne moze konkurisat sto se love tice?calcio je napisao/la:nije skrtost vec nemaju toliko para da bi mogli konkurisati sa bogatijim klubovima iz engleske, italije, spanijejerry85 je napisao/la:ma daj... tip jos pruza dobre igre i u svakom slucaju je kvalitetniji igrac od ovih koje si naveo....samo nasa najveca bolest je skrtost uprave pri kupovini igraca...ali to je politika cjelokupne B-lige odnosno njemackih klubova!

Nije do para ,imaju oni pare ,iz godine u godinu ,Bayern je medju 5 ekipa po najvecoj godisnjoj zaradi ,imaju bogate sponzore,uvijek pun stadion ,imaju puno puno love ,a nemaju iza sebe jednog abramovica ili nekog idiotskog seika.Jedan od problema je transfer politika bayerna (skrtost ) ,a drugi problem,mozda i najveci zove se bundesliga ,koja nazalost ,dosta je slabija od engleske,spanske ,talijanske .Tako dok se ne nadje jos par klubova u njemackoj koji ce pored bayerna moci se suprostavljati "velikim "klubovima ,ti veliki igraci nece odlaziti u bundesligu .Ali na kraju ,nije sve u lovi ,a imas na 1000 takvih primjera .
Ne slazem se. Lahko se je u danasnje vrijeme zaduziti i kupiti igraca za veliku svotu novca, kao sto to i rade mnogi. Citava Serie A, pa tako i Inter su u dugovima. Pa prije godinu dana Inter je imao dug veci od 200 mil. euracalcio je napisao/la:
Normalno da sam mislio na najvece klubove, mozete konkurisati Fiorentini i takvima. ALi mislim da nemate sanse sto se tice Intera, Milana i Juventusa. Ali to je samo moje misljenje, ako sam u krivu, super za vas. Onda dovedite Ibrahimovica i Kaku i imate ekipu za osvojiti Ligu prvaka

Bayern je prije nekoliko godina izgradio Allianz Arenu (340 mil eura), ima sjajne igrace i opet koliko ja znam nije u dugovima, niti bi ikada sebi dozvolio nesto slicno, barem dok je Ulli tu. U tome je glavna razlika, a neupitno je da imaju love do plafona.
- calcio
- Kontakt:
Slazem se sa @papilon20 da je Bundesliga slabija od Serie A i EPL i manje atraktivna za igrace.
Da malo obrazlozim ovo sto sam rekao da Bayern i klubovi iz Bundeslige nemogu konkurisati englezima i talijanima, donekle i spancima.
Mozda je Bayern bogatiji nego sto sam ja mislio ali i dalje vazi za vecinu ostalih klubova.
Bundesliga ima najjeftinije ulaznice od svih navedenih, tv prava su najjeftinija, Bundesliga ima stajanje dok englezi nemaju na primjer. Zato Bundesliga ima najvecu posjecenost u Evropi i najbolju atmosferu na utakmicama. Ali sve to ih je kostalo pa su im klubovi zbog toga siromasniji od engleskih. Po meni su ipak u pravu nijemci. Bolje je ovako nego da naprave pozoriste kao u engleskoj, tamo su ulaznice tako skupe da obicni navijaci vise nemogu ici na utakmice.
Da malo obrazlozim ovo sto sam rekao da Bayern i klubovi iz Bundeslige nemogu konkurisati englezima i talijanima, donekle i spancima.
Mozda je Bayern bogatiji nego sto sam ja mislio ali i dalje vazi za vecinu ostalih klubova.
Bundesliga ima najjeftinije ulaznice od svih navedenih, tv prava su najjeftinija, Bundesliga ima stajanje dok englezi nemaju na primjer. Zato Bundesliga ima najvecu posjecenost u Evropi i najbolju atmosferu na utakmicama. Ali sve to ih je kostalo pa su im klubovi zbog toga siromasniji od engleskih. Po meni su ipak u pravu nijemci. Bolje je ovako nego da naprave pozoriste kao u engleskoj, tamo su ulaznice tako skupe da obicni navijaci vise nemogu ici na utakmice.
Papilon20 je napisao/la:Nije do para ,imaju oni pare ,iz godine u godinu ,Bayern je medju 5 ekipa po najvecoj godisnjoj zaradi ,imaju bogate sponzore,uvijek pun stadion ,imaju puno puno love ,a nemaju iza sebe jednog abramovica ili nekog idiotskog seika.Jedan od problema je transfer politika bayerna (skrtost ) ,a drugi problem,mozda i najveci zove se bundesliga ,koja nazalost ,dosta je slabija od engleske,spanske ,talijanske .Tako dok se ne nadje jos par klubova u njemackoj koji ce pored bayerna moci se suprostavljati "velikim "klubovima ,ti veliki igraci nece odlaziti u bundesligu .Ali na kraju ,nije sve u lovi ,a imas na 1000 takvih primjera .
da papilon20 upravu si! a to sam i ja takodje napomenuo, bayern ima mnogo novca ili recimo jedan schalke...ali njihova skrtost je opet jedna zasebna tema!
- bistrikboy
- Kontakt:
tako je brate....Papilon20 je napisao/la:Nije do para ,imaju oni pare ,iz godine u godinu ,Bayern je medju 5 ekipa po najvecoj godisnjoj zaradi ,imaju bogate sponzore,uvijek pun stadion ,imaju puno puno love ,a nemaju iza sebe jednog abramovica ili nekog idiotskog seika.Jedan od problema je transfer politika bayerna (skrtost ) ,a drugi problem,mozda i najveci zove se bundesliga ,koja nazalost ,dosta je slabija od engleske,spanske ,talijanske .Tako dok se ne nadje jos par klubova u njemackoj koji ce pored bayerna moci se suprostavljati "velikim "klubovima ,ti veliki igraci nece odlaziti u bundesligu .Ali na kraju ,nije sve u lovi ,a imas na 1000 takvih primjera .

Jednostavno u Njemackoj nije moguce privatizovati klub jer to zakon ne dopusta,bilo je pokusaja od strane klubova da taj zakon promjene ali izostala je podrska vecih klubova,jer su njemci vezani za tradiciju svog fudbala i njima je nezamisljivo da jedna arminija sa nekim seikom na celu bude sampion,oni to zele sprijeciti i blokiraju promjenu zakona...
Prosla godine je institut za statistiku evropskog fudbala objavio kako je bundesliga financijski najzdravija(citaj klubovi 1 i 2 lige nemaju dugova),te je trazio i od FA i drugih fudbalskih kuca da primjene njemacke principe licenciranja klubova,međutim englezi iz dobro poznatih razloga(zbog dugova kluba) su odbili tako nesto...
Fc Bayern prema rijecima K.H.Rummenige-a na banci ima orocenih 145 miliona eura

P.S.
Sutra bez Ribery-a i Toni-a

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Nisam znao da je Bajern onako jak, Bajern-keln 1-2, Werder-Bajern 0-0, jos sudia bio na strani Bajerna i dao crveni vec u 5 minuti werderu alopet nisu mogli pobijedii, Leverkusen-Bajern 4-2, u jeste jaki, strah i trepet ste ove godine

Pa sta im vrijede svi ti "pozitivni" milioni,kad nemogu bez "patnje"osvojiti ligu.Njima jedan werder na alianz areni utrpa 5 komada,bayer utrpka 4 gola u kupu. Iz nacina kako se ponasa uprava Bayerna imam osjecaj da je njima samo vazna titula bundeslige. I Bayern je "procitana prica"kao i Hoffenheim. Samo stavite Riberyju dva pratioca i to je to. Ostali 10 na terenu nemogu nista. I pogledajte sad rezultate 2-3 nerijesena,toliko i poraza. Ako su to rezultati u skladu s reputacijom kluba,i s 150 mill u plusu,onda ok.
Hajde ni ja ne volim Bayern ali nema potrebe da dolazite i provocirate dzaba drzite se svog kluba 

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Gledate svi zadnjih 5-6 utakmica. Pogledajte zadnjih 5-6 godina pa nesto pricajte.

Hahaha, nema mi nista draze nego kad se pocnu "celzijevci" javljat. FC Bayern Munchen je u svakom mogucem pogledu INSTITUCIJA za fc chelsea. Idi moli Boga da vas kupi neki novi tajkun il seik, cujem da Abramovica opasno trese krizadobricina je napisao/la:Nisam znao da je Bajern onako jak, Bajern-keln 1-2, Werder-Bajern 0-0, jos sudia bio na strani Bajerna i dao crveni vec u 5 minuti werderu alopet nisu mogli pobijedii, Leverkusen-Bajern 4-2, u jeste jaki, strah i trepet ste ove godine![]()
![]()

MI cemo proci zabare-juventus i volio bi da se sastanemo u daljnjm takmicenju jer i vi prosli sporting pa da vam ocitamolekciju iz fudbala, otkad vaM JE OTISAO eFENBERG VI STE PROSIJECNA EKIPA U BUNDES LIGI, U RANGU KOTBUSA, MA MOZDA SE RODI NOVI EFENBERG I BUDETE MOZDA DOBRIribery je napisao/la:Gledate svi zadnjih 5-6 utakmica. Pogledajte zadnjih 5-6 godina pa nesto pricajte.Hahaha, nema mi nista draze nego kad se pocnu "celzijevci" javljat. FC Bayern Munchen je u svakom mogucem pogledu INSTITUCIJA za fc chelsea. Idi moli Boga da vas kupi neki novi tajkun il seik, cujem da Abramovica opasno trese krizadobricina je napisao/la:Nisam znao da je Bajern onako jak, Bajern-keln 1-2, Werder-Bajern 0-0, jos sudia bio na strani Bajerna i dao crveni vec u 5 minuti werderu alopet nisu mogli pobijedii, Leverkusen-Bajern 4-2, u jeste jaki, strah i trepet ste ove godine![]()
![]()

Bayern da nikad vise nista ne osvoji ,on ce da bude jedan od najvecih klubova u evropi svih vremena ,za razliku od rusko-sejkovskih klubova ,kao sto je recimo Chelsea .Cim jednom takvom rusu ili seiku nestane bogastvo ,ovakvi klubovi se vracaju na staro ,tj da budu jedna prosjecna ekipa ,a Bayern ce uvijek biti u vrhu i vrhunska ekipa .To sto su sada u krizi jbg ,svakom se desava ,ali vratit ce se i oni ubrzo ,budi siguran u to 

Ma pusti djecu nek se igrajuPapilon20 je napisao/la:Bayern da nikad vise nista ne osvoji ,on ce da bude jedan od najvecih klubova u evropi svih vremena ,za razliku od rusko-sejkovskih klubova ,kao sto je recimo Chelsea .Cim jednom takvom rusu ili seiku nestane bogastvo ,ovakvi klubovi se vracaju na staro ,tj da budu jedna prosjecna ekipa ,a Bayern ce uvijek biti u vrhu i vrhunska ekipa .To sto su sada u krizi jbg ,svakom se desava ,ali vratit ce se i oni ubrzo ,budi siguran u to

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.