Jesi li otpušta koga?SiamoNoi je napisao/la:To sam i ja prvo mislio,ali nemam takvih igraca.Nemam igraca da su ostali na klupi,a igrali u ovom tjednu.
Envoyé de mon SM-N910F en utilisant Tapatalk
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha,BernardBarnjak
Jesi li otpušta koga?SiamoNoi je napisao/la:To sam i ja prvo mislio,ali nemam takvih igraca.Nemam igraca da su ostali na klupi,a igrali u ovom tjednu.
Vjerovatno je do toga.SiamoNoi je napisao/la:Dvojicu nakon što su po jednu utakmicu odigrali.A da,onda je vjerojatno do toga.Tamo kod popisa bilježi samo igrače koji su na rosteru.
to sto je povrijeđen ne znaci da cu ga trejdatiSiamoNoi je napisao/la::
Ko je u pitanju, ko ga je pokupioSiamoNoi je napisao/la:Za sada samo za jednim igračem žalim što sam ga otpustio.Tj.ne toliko što sam ga otpustio nego ga nisam na vrijeme vratio.Popušio sam samo tako tu.
Ali nakon ovih 6-0 mislim da bi bilo tragično kad ne bi u drugu ligu ušao.
Prvi u rs i pobjendik playoffa sigurno, ako bude to bude ista osoba, onda drugi finalista PO.To je to koliko sam ja upoznat.SiamoNoi je napisao/la:Ne smijem reć da ga ne bi netko pokupio ako ga ovaj slucajno otpusti pa da mi pokusa izvuc nesto za njega![]()
Prva dva valjda.
Da pogodim...Mudiay?Wes je napisao/la:Kakav je to dan ako mi ne dodje indijanska ponuda za Porzingisa od Down Towna
Da,u aprilu negdje je playoff na fant. ja mislimSiamoNoi je napisao/la:Da pogodim...Mudiay?Wes je napisao/la:Kakav je to dan ako mi ne dodje indijanska ponuda za Porzingisa od Down Towna![]()
Kako ide to sa playoffom?Jel se uopce igra fantasy kad u RL pocne playoff košarka ili samo do kraja sezone,a ti zadnji tjedni regularne u RL su playoff na fantasyu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.