FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

KenChoo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la KenChoo » 03 dec 2016, 23:08

pitic je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:Zamislite dvojac Jahović-Ahmetović, porastao bi natalitet uveliko.
I jednonožac iza njih sa zdravim koljenom.
Kamo sreće.. Tužno je vidjeti da je skroz izgubljen i da ga ne možemo vidjeti ni 15-20 minuta. Šteta zbog tih povreda, Said je igračina, barem bio. Kad primi loptu vidiš da je majstor, ali jbg. Treba ga fino poselamiti i neka ide, koliko sam para ide na njega, a samo trenira. A ni on više nema volje i htjenja, očigledno.

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 03 dec 2016, 23:08

Mislim da su realni Obradovic, Mahmutovic ili Zec od Jahovic-a ali haj daj boze :)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 dec 2016, 23:10

Sprema se za ligu 6 momcina :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 03 dec 2016, 23:24

Zna li neko posto su ulaznice za tekmu sutra?
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 dec 2016, 23:25

mensur55 je napisao/la:Zna li neko posto su ulaznice za tekmu sutra?
Sjever - 3 KM
Istok - 5 KM
Zapad - 7 KM

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 03 dec 2016, 23:27

MortemHz je napisao/la:
mensur55 je napisao/la:Zna li neko posto su ulaznice za tekmu sutra?
Sjever - 3 KM
Istok - 5 KM
Zapad - 7 KM
Hvala brate red je da se ovo isprati. :bih: :bih:
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 03 dec 2016, 23:30

Gdje si nasao podatak da je presao u Tursku za 1,2 mil? Nas strucni stab ga hoce, sad da li ce doci do dogovora, to niko ne zna.

Sutra svi na Kosevo :salut:
1946~

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 03 dec 2016, 23:55

Sutra akoBogda uz Božiju pomoć do nove pobjede i onda na pauzu u najboljem trenutku kad su se momci zaletili pravo. Sutra akoBogda hladne glave i pametno protiv Radnika, jer oni nimalo nisu naivni i tvrda su ekipa, ali samo polako. Međutim, oni vazda skinu gaće, a nije ni počela tekma i kad su bili u najboljij formi, dobijali smo ih hajmo reći (Dženo Uščuplić be like :mrgreen:) sa pola snage. Vjerujem u pobjedu i jedva čekam tekmu. Što se tiče prijelaznog roka, evo mog viđenja kako bi to trebalo izgledati.

Ovaj prijelazni rok mora biti odlično odrađen. Mene niko ne može uvjeriti da će više biti bilo kakvih muljaža oko dovođenja igrača ili bolje reći amatera (Kramar i co.), kao što je to bilo do sada. Nema kod Čale zafrkancije, to nam je trebalo, čovjek kojem su interesi kluba na prvom mjestu.

Po meni, uz par kvalitetnih pojačanja ove zime i dobre pripreme (u što nimalo ne sumnjam), možemo daleko dogurati i svi se radovati na kraju sezone. Mislim da se pod HITNO treba baciti na tržište i tražiti dva vezna igrača, provjerena i kvalitetna. Moje mišljenje je da bi to trebao biti Amer Ordagić, uz još jednog dobrog veznjaka, može i inostranstvo, jer ja ne poznajem nikog više iz ove lige koji se uklapa u neku moju viziju tima. Zatim, treba se osvježiti napad, a pošto ne vjerujem da će išta biti od Jahovića, vratio bih Velkoskog, jer ne znam nekog kvalitetnog napadača koji ima realne šanse za dolazak, ali i Obradović bi bio pun pogodak. Također, ukoliko se pojavi jedan dobar kandidat, trebala bi se osvježiti i golmanska pozicija, jer Pavlović je dosta nesiguran golman, kamo sreće da može Matej Delač, ali nije nerealno očekivati i Kenana Pirića. I mislim da bi to bilo to. Uz 3-4 pojačanja (Dva vezna, napadač i golman), ova ekipa bi bila puno puno bolja i kvalitetnija.

Ne znam da li je 100% tačno, ali drug mi je rekao da u ovom trenutku postoje interesi za sljedeće igrače: Ordagić, Peco, Obradović i Pirić. Trebali bi iskeširati lovu za Ordagića i Pirića, jer za neke fine pare dobijemo dva sjajna igrača, a kao što Husara kaže, stvar je ko više ponudi.

P.S. Da li je info za Slavišu Vukićevića provjerena i ima li išta od dolaska legende na funkciju SD?

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 04 dec 2016, 07:45

KenChoo je napisao/la:Sutra akoBogda uz Božiju pomoć do nove pobjede i onda na pauzu u najboljem trenutku kad su se momci zaletili pravo. Sutra akoBogda hladne glave i pametno protiv Radnika, jer oni nimalo nisu naivni i tvrda su ekipa, ali samo polako. Međutim, oni vazda skinu gaće, a nije ni počela tekma i kad su bili u najboljij formi, dobijali smo ih hajmo reći (Dženo Uščuplić be like :mrgreen:) sa pola snage. Vjerujem u pobjedu i jedva čekam tekmu. Što se tiče prijelaznog roka, evo mog viđenja kako bi to trebalo izgledati.

Ovaj prijelazni rok mora biti odlično odrađen. Mene niko ne može uvjeriti da će više biti bilo kakvih muljaža oko dovođenja igrača ili bolje reći amatera (Kramar i co.), kao što je to bilo do sada. Nema kod Čale zafrkancije, to nam je trebalo, čovjek kojem su interesi kluba na prvom mjestu.

Po meni, uz par kvalitetnih pojačanja ove zime i dobre pripreme (u što nimalo ne sumnjam), možemo daleko dogurati i svi se radovati na kraju sezone. Mislim da se pod HITNO treba baciti na tržište i tražiti dva vezna igrača, provjerena i kvalitetna. Moje mišljenje je da bi to trebao biti Amer Ordagić, uz još jednog dobrog veznjaka, može i inostranstvo, jer ja ne poznajem nikog više iz ove lige koji se uklapa u neku moju viziju tima. Zatim, treba se osvježiti napad, a pošto ne vjerujem da će išta biti od Jahovića, vratio bih Velkoskog, jer ne znam nekog kvalitetnog napadača koji ima realne šanse za dolazak, ali i Obradović bi bio pun pogodak. Također, ukoliko se pojavi jedan dobar kandidat, trebala bi se osvježiti i golmanska pozicija, jer Pavlović je dosta nesiguran golman, kamo sreće da može Matej Delač, ali nije nerealno očekivati i Kenana Pirića. I mislim da bi to bilo to. Uz 3-4 pojačanja (Dva vezna, napadač i golman), ova ekipa bi bila puno puno bolja i kvalitetnija.

Ne znam da li je 100% tačno, ali drug mi je rekao da u ovom trenutku postoje interesi za sljedeće igrače: Ordagić, Peco, Obradović i Pirić. Trebali bi iskeširati lovu za Ordagića i Pirića, jer za neke fine pare dobijemo dva sjajna igrača, a kao što Husara kaže, stvar je ko više ponudi.

P.S. Da li je info za Slavišu Vukićevića provjerena i ima li išta od dolaska legende na funkciju SD?
ako mislis da bi trebali nesto iskesirati slobodanki varas se, jer oni ne placaju doprinos i svako im moze uzeti bilo kojeg igraca ako se dogovori sa njim..ali mi uopste nemamo nikakve sanse da dovedemo ordagica niti to nasi pokusavaju. ako ne ode vani on ce ostati u slobodanki ili preci kod gurbeta. pirica mozda dovedemo (mozda sa velikim M). sve ostalo se slazem sa tobom

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 04 dec 2016, 08:43

Igraj bordo-bijeli!
SARAJEVO

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 dec 2016, 08:50

Dobro jutro, hocemo danas imati lijep dan aBd :)

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 04 dec 2016, 09:07

TobeYarabi je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:Sutra akoBogda uz Božiju pomoć do nove pobjede i onda na pauzu u najboljem trenutku kad su se momci zaletili pravo. Sutra akoBogda hladne glave i pametno protiv Radnika, jer oni nimalo nisu naivni i tvrda su ekipa, ali samo polako. Međutim, oni vazda skinu gaće, a nije ni počela tekma i kad su bili u najboljij formi, dobijali smo ih hajmo reći (Dženo Uščuplić be like :mrgreen:) sa pola snage. Vjerujem u pobjedu i jedva čekam tekmu. Što se tiče prijelaznog roka, evo mog viđenja kako bi to trebalo izgledati.

ako mislis da bi trebali nesto iskesirati slobodanki varas se, jer oni ne placaju doprinos i svako im moze uzeti bilo kojeg igraca ako se dogovori sa njim..ali mi uopste nemamo nikakve sanse da dovedemo ordagica niti to nasi pokusavaju. ako ne ode vani on ce ostati u slobodanki ili preci kod gurbeta. pirica mozda dovedemo (mozda sa velikim M). sve ostalo se slazem sa tobom
Znam da je Husara više puta govorio, ko plati za ovu dvojicu, tamo će i ići, na to sam i mislio, jer se tu Sloboda slabo šta pita koliko sam ja upućen, ispravite me ako griješim. Mislim da bi se napokon trebalo naći balans oko novca i početi kupovati precizno, jasno i sa planom, a ne nasumično kao prethodnih prijelaznih rokova, kada nam je npr. stoper deficitarna pozicija, oni prave višak dovođenjem krila itd. Isto tako, samim tim se ne raskidaju ugovori, koji su nas prethodnih godina dobro koštali, pogotovo kad je Ješić došao. Ne mogu vazda dovoditi slobodne igrače, mora se nekad izdvojiti novac, ali prvo se moraju neki uslovi uspuniti. Ali eto, vidjećemo. Imam puno povjerenje u Janjoša i stručni štab, biti će to super akoBogda. :zviz:

Dobro jutro svima, pomozi Bože momcima danas. :bih:

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 04 dec 2016, 09:10

da ovo sunce na dobro izadje :D
:opaopa: :opaopa: :opaopa:
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 04 dec 2016, 09:20

Nedeljaaa jeee svanulaaa :D Jest lijepo kad se igra u 13h, pa moraš poraniti zbog Sarajeva od uzbuđenja :D
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 04 dec 2016, 09:58

NAŠA LJUBAV K'O TREBEVIĆ, PONOS U NAMAAAAAA, TITULA ZA SARAJEVO I ZA VEDRANA ! :opaopa: :zviz:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 04 dec 2016, 10:10

Nedelja svanula, poruka od kluba stigla i svi na Kosevo danas, a onda vidimo se tek za 3 mjeseca, a u medjuvremenu bavit cemo se satro insajderskim informacijama :D

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 04 dec 2016, 10:11

Zagrijte dlanove i atmosferu na Kosevu. Zajedno do nove pobjede.
FK SARAJEVO - FK RADNIK - 4/12/2016 u 13h
http://www.fksarajevo.ba
Ko zna o cemu je rijec :opaopa:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 dec 2016, 10:15

jurisicduska je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Ja se nekad zapitam koji vi sport pratite i u kojem su to sportu bolji igraci zeba bekric i wagner od milosa. Na stranu sto on nije profesionalno i punim intenzitetom igrao svaku utakmicu, al on je duplo bolji igrac TRENUTNO, nekad kroz karijeru su i mogli u isti kontekst al sad Milos je za njih igracina.
pa vjerovatno po osvojenim trofejima i ličnim dostignućima u ovoj ligi?? tu je Stojčev jako tanak među spomenutim....
trenutno on igra u jačoj ligi od spomenutih koji su u zalasku karijere(30+, 35+) i manje-više su osvojili sve u BiH i to više puta....
Pa Stojčev je igrao polusezonu za Leotar i dvije sezone za nas? Sve ostalo je igrao vani. Ne kontam što je to neki argument. Manje više niđe veze je to. Isto ko da kažeš da je Vučina osvojio više trofeja u ovoj ligi od Jajala pa je on zbog tog bolji.
To nije moje misljenje, jer strasan igrac moze imati tu nesrecu da igra u slabom klubu i ne osvoji nista, normalno

Kazem to moze biti argument, ostavio vise traga, trofejniji, pogotovo nagrade tipa igrac mjeseca, godine(wagner) , veci impact imao u bh fudbalu nego neki mozda i bolji fudbaler koji se nije dugo zadrzao...

Mada spominjes trenutnu formu Stojceva pri poredjenju a ne npr. Najbolju formu drugih igraca??? Recimo najbolje godine Zebe,Wagnera, itd. Milos je tad bio gdje???? Poprilicno subjektivno, ali i razumljivo jer je nas bivsi igrac
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 dec 2016, 10:18

pitic je napisao/la:Dobro, pojačanja - inicijali, mahalske, rekla kazala, priča se, 100%, 50%. Priča li se šta u vezi odlazaka :?: koliko, ko :?:
Krpic , ne razumijem zasto, ali navodno pricamo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 dec 2016, 10:35

Sarajlijica1946 je napisao/la:Zagrijte dlanove i atmosferu na Kosevu. Zajedno do nove pobjede.
FK SARAJEVO - FK RADNIK - 4/12/2016 u 13h
http://www.fksarajevo.ba
Ko zna o cemu je rijec :opaopa:
Znam ja, to ti je utakmica :urnebes: :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, OzmoodPinglewood, Samozdravlje i 46 gostiju.