Sta sam mogo raditi da pustim da mi zabiju 5 golova na empty net??!NebeskaSila96 je napisao/la:Pa @Effe brate zar je dotle doslo

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Sta sam mogo raditi da pustim da mi zabiju 5 golova na empty net??!NebeskaSila96 je napisao/la:Pa @Effe brate zar je dotle doslo
LjumanM95 je napisao/la:Effenberg je napisao/la:Svaka cast sad se smiri i nemoj vise. Trebo si vidit kako sinoc ja jurim 100 kmh praznim ulicama grada u 5 ujutru da idem zagraditi se na hokej over 5.5 jer su mi 2:1 nakon 1/3 napravili. Sreca nije pao go u 2/3 tako da sam ufatio skoro 3 kvotu. Kad dodje do toga znas da je vrijeme za pauzu!Zodi41 je napisao/la:Mozel mi neko objasniti kako da okacim tiket ovdje?dobitni a interesantan.Juce prodjem 600eura,bajern 2,barsa kosarka kec,zvijezda over koseva,hanover kec(na guzove) i can-dizon oba go.jutros pijem kafu sa zenom i sve krisom gledam u tel u tipicovu stranicu i kontam.Rekoh odoh sad uplatit jedan tikez za 500e,4-5 kvota ,pa hoce hoce.I hocu odigrati Zeljeznicar hendikep(1,7),barsa(1,7),rapid(1.4) i leverkuzen (1,5) i odem u kladionicu po lovu i hocu to da odigram kad zelju nude samo hendikep 2+ i onda to izbacim i pojebe mi se sve i onda klasika dodam hofenhajm oba go itd.itd i za 150e uplatim i naravno padnem.zena u tom zove da odemo u kupovinu i posto sam papucar da joj nehatorim dodjem po nju.u povratku iz kupovine svratim u taj isti tipicu(ostavio zenu u autu na sred **** prometne ulice sa sva cetiri zmigavca,jbg Bosnjo) i onako sa vrata na aparat i odigram:vitese 1(1,7),guingamp1(2.1),juve1(1.5),bajern kosarka1(1.17),cedevita 1(1.09) i lion-limoz1(1.10,al bio u livu vode domaci 10 razlike 44-34).i hocu za 450e da uplatim,odbije me aparat i pusti me za 250 i drugi tiket za 200.ukupno 3333.03 dobitak na oba.dosao kuci za nekih15 minuta o aj lion gubi 5 razlike. nisu dali kosa a primili 15.Hocu i zenu i stvari da bacim sa 3 sprata od muke kad na kraju na jedvite jade okrenuse.ovo ostalo glat doslo![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo kad pročita, tješim se da i nisam bolestan kakvih sve primjeraka ima.![]()
gaston je napisao/la:Bravo Kembašine !
E taj panj je proslu sezonu sam pravio overe da ja mogu padati na Atlantu na undere od 230 poena!gaston je napisao/la:Mislim da sam večeras odabrao najgore tipove otkako pratim NBA u konstanti.
Čuj staviti Korvera over.![]()
Samo ludaak kao jaaa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.