Traži 50 hiljada pa onda vidi šta oni nudebreskva je napisao/la:Šta mislite koliko vrijedi youtube kanal sa skoro 10 hiljada pretplatnika, neaktivan nekih pola godine? Koliko da tražim za njeg?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
DANTES je napisao/la:Traži 50 hiljada pa onda vidi šta oni nudebreskva je napisao/la:Šta mislite koliko vrijedi youtube kanal sa skoro 10 hiljada pretplatnika, neaktivan nekih pola godine? Koliko da tražim za njeg?
jah upravu si

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Škoru sam tek sad upratio, kakvi artizmi savage.Marsal je napisao/la:
![]()
![]()
Mislim da bi on i MPT bez problema napunili arenu u Zenici iako ovdje neki ne misle tako

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Dezulovic 
Pa ni nozni prstic Milica.
Danas uhvatio bidermajer
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Pa ni nozni prstic Milica.
Danas uhvatio bidermajer

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Besic je napisao/la:

Brankica pa sto praznih mjesta. Ovo su uglavnom gloryhunteri i mudraci u pokušaju, nemam ništa protiv njih naravno, ali Brankica je novinar u pravom smislu te riječi kao što si rekao.DANTES je napisao/la:Najjači novinar u pravom smislu te riječi je Brankica Stanković. To je ona što su joj moji grobari pjevali otrovna si kao zmija proći ćeš ko ćuruvija...
Samo zato jer je u Insajederu rekla par istina
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Naravno jer ona radi istraživačko novinarstvo, kritičko, ono što novinare zaista čini "psima čuvarima društva"Virtu4l je napisao/la:Brankica pa sto praznih mjesta. Ovo su uglavnom gloryhunteri i mudraci u pokušaju, nemam ništa protiv njih naravno, ali Brankica je novinar u pravom smislu te riječi kao što si rekao.DANTES je napisao/la:Najjači novinar u pravom smislu te riječi je Brankica Stanković. To je ona što su joj moji grobari pjevali otrovna si kao zmija proći ćeš ko ćuruvija...
Samo zato jer je u Insajederu rekla par istina
Svaka čast kolumnistima i ljudima koji prave reportaže ali to je više književni i dokumentarni stil, dok je istraživačko novinarstvo sama esencija novinarstva. A Brankica je zbog istog bila na meti pola Srbije i to one opasne Srbije. Navijači su tu došli ko odmor u poređenju sa moćnicima
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Senada isto tako gotivim, ali on je više za umjetnički dojam, mada zna pogoditi. Ipak najviše ga cijenim jer je veliki patriota i čini mi se da ne naginje ni na čiju stranu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mislim da je kao osoba nevjerovatan seljak i gad, tako se barem prica, a i ne bi me cudilo.Virtu4l je napisao/la:Senada isto tako gotivim, ali on je više za umjetnički dojam, mada zna pogoditi. Ipak najviše ga cijenim jer je veliki patriota i čini mi se da ne naginje ni na čiju stranu.
Sarmele šta je aktualno u Tešnju ovih dana
Tešanj je jedan od rijetkih gradova koji urinira po sirotinji - tj po ostalim gradovima.

Tešanj je jedan od rijetkih gradova koji urinira po sirotinji - tj po ostalim gradovima.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ee sta ima ljudi
Interesuje me da li ima neko ko bi mogao da mi pomogne oko smjestaja za novu u Sarajevu (30.12.-2.1.) .Ima nas 8 sto planira doci na 3 noci 4 dana,i mozemo platiti max 350-400 KM za sve.Pa ako znate nekoga da izdaje sta vece ili bilo sta javite 

Sretno zmajevi!!
Tako se barem pricaWes je napisao/la:Mislim da je kao osoba nevjerovatan seljak i gad, tako se barem prica, a i ne bi me cudilo.Virtu4l je napisao/la:Senada isto tako gotivim, ali on je više za umjetnički dojam, mada zna pogoditi. Ipak najviše ga cijenim jer je veliki patriota i čini mi se da ne naginje ni na čiju stranu.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Radili su neki odavdje za njega.Kazu tesko je s covjekom komunicirati,a i nije nesto lagano s njim kad su u pitanju kakve pare.Vjerujem da pretjeruju u tim pricama, ali gdje ima dima, ima i vatre. Meni licno samo nije drag zbog prizivanja novog rata samo zbog svoje slave.L-Train je napisao/la:Tako se barem pricaWes je napisao/la:Mislim da je kao osoba nevjerovatan seljak i gad, tako se barem prica, a i ne bi me cudilo.Virtu4l je napisao/la:Senada isto tako gotivim, ali on je više za umjetnički dojam, mada zna pogoditi. Ipak najviše ga cijenim jer je veliki patriota i čini mi se da ne naginje ni na čiju stranu.najbolji primjer koliko je predrasude tesko razbiti.

Virtu4l je napisao/la:čini mi se da ne naginje ni na čiju stranu.

Dnevnjak se vratio starom receptu i napokon dobre epizode 

Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Tuzla pa deset mjesta prazno.Besic je napisao/la:Sarmele šta je aktualno u Tešnju ovih dana![]()

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Neki dan Latinka Perović bila u Mostaru, posjetila je naš Muzej 

Shzna pusti se foruma,oplodit ce te mr djikanski rijecnik 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.