Ja jesam. Sad nam je jasno ne voli žene. Dečko je gejshzna je napisao/la:Jesi li ti glasao za njeg?Besic je napisao/la:hahahahshahahahahahahah

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja jesam. Sad nam je jasno ne voli žene. Dečko je gejshzna je napisao/la:Jesi li ti glasao za njeg?Besic je napisao/la:hahahahshahahahahahahah
Sarajevo volimo najduze, Barcu najviseMortemHz je napisao/la:
Puno navraca na temu, izdajica ko i ti.Mokes je napisao/la:Halo, bolan, nemoj mi @messillu dirati.joker90 je napisao/la:Najjace mi je bilo prosle godine kad smo mi sa domaceg fudbala progurali Hilmu za forumasa godine, pocese plakati ovi sto se bore za tu titulu i cijelu godinu konstruktivno pisu! Isto ko da je neka prava titula jbt, a ne forumsko priznanje! Mesilja ili ovako nesta se rasplaka ko zena!![]()
I on navija za FKS, samo da znas.
Razočaran samRiNo je napisao/la:Besic je napisao/la:Zašto noriRiNo je napisao/la:6b Kawhi
4b filip 13
3b Heller
2b Besic
1b Cartman2b za trud.Kawhi je napisao/la: Glasaj za mene. @Besic vodi kampanju.
1b za Cartmana da ne bude da sam samo za ćafire glasao.
Eto ti...joker90 je napisao/la:Barcu volis vise? Moram hilmu obavjestiti da ti brise postove sa FKS teme..
Meni dres, a i stariji sam od tebeKawhi je napisao/la:Iz repke bih jedino nosao Asmirov i Milanov dres. Ako dobijem Džekin pokloniću nekom djetetu.bodi123 je napisao/la:Hoces da lobiram kod mojih da te poguramo za dres Dzeke, ionako se nismo jos odlucili za koga cemo tamo glasati?Kawhi je napisao/la: 2017. bi mogla biti dobra godina za ovaj forum.
Nosite li trans "Katalonci iz Tarcina" ili bez ikakvih obiljezja idete na domace i gostujuce utakmice?Mokes je napisao/la:Sarajevo volimo najduze, Barcu najviseMortemHz je napisao/la:
Puno navraca na temu, izdajica ko i ti.Mokes je napisao/la: Halo, bolan, nemoj mi @messillu dirati.![]()
I on navija za FKS, samo da znas.![]()
A i ti bi trebao
Suvisno pitanjeThetraphak1921 je napisao/la:
Nosite li trans "Katalonci iz Tarcina" ili bez ikakvih obiljezja idete na domace i gostujuce utakmice?
Ocito da ima gorih i od tebe.Besic je napisao/la:Zašto nemam više glasova?
Čuj?HausMan je napisao/la:i onda skontas kakav moras biti bolid da sve to obilazis da vidis...sta drugi rade..
Kao i Hajduk, ocajanaleksandar_veliki je napisao/la:Kakav sam s bodovima.
Prestao si gluposti pisatNerminovic je napisao/la:Prosle godine bio favorit za kantu, ove godine ni jedan bod...mirise na nesto![]()
Nije istina, ne moze biti nikakoDex je napisao/la:Prestao si gluposti pisatNerminovic je napisao/la:Prosle godine bio favorit za kantu, ove godine ni jedan bod...mirise na nesto![]()
Trenutno korisnika/ca: BaiMai, kraljttbvb i 6 gostiju.