FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Uspješna polusezona? Kao, dobro smo prošli ili trebamo biti zadovoljni.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Kako je krenulo , odlicno smo prosliNeandertalac je napisao/la:Uspješna polusezona? Kao, dobro smo prošli ili trebamo biti zadovoljni.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Povuci, potegni i pobjedi. Tri boda kad si los protiv uzasnog protivnika dodju ko slag na kraju. Polusezona za zaborav. Na kraju smo dobro i prosli. Mnogo cirkusijade oko kluba, afera, izmisljanja neprijatelja i etiketiranja pravi Zeljovaca. Pobjeda u Mostaru i pocetak izgradnje istoka ostat ce u lijepom sjecanju a ostalo sto prije zaboraviti.
može
Teska utakmica i zbog bunkera,a zbog toga sto sad pauza. Njima su misli sad u Beogradu,Splitu,Novom Sadu itd. sto je normalno. Ljudi pozeljeli porodicu,prijatelje pa im se sto prije ide kuci. Imali smo sanse morala je bar jedna uci. Lendric danas losiji i dosta nervozan. Sad nek odmaraju pa u nove pobjede aBd na proljece.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- ZeljeznicarFan
- Kontakt:
Upravo takoirfo je napisao/la:Falit nam igrac koji moze napravit visak driblingom kad se ovako parkira autobus

Radnička klasa !
- MocMahale444
Ljudi nemaju igraca za nesto vise i normalno bunker. Parkiraj se i izbijaj sto dalje od svog gola. Imaju pravo i mi smo uvukli nervozu sto nismo ranije dali gol. Bilo je prilika za to ali eto nije nas išlo. 1-0
hvala Bogu.
Sad pauza 2,5 mjeseca.

Sad pauza 2,5 mjeseca.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- plavousrcu
- Kontakt:
Adnan Šecerovic, Stevo Nikolic, Sanel Jahic, Javi Hervas, Milivoje Lazic, Dino Bevab, Ugljesa Radinovic, Dimitrios Toskas, Denis Pozder, Matteo Boccaccini, Senad Husic, Darko Markovic i Sandi Krizman. Trinaest igraca smo doveli prije pet mjeseci, a januar ce kod nas docekati njih pet. Osam od trinaest smo pogrijesili i to se vise nikad ne smije desiti. Porazavajuci podaci, a ovo nas je kostalo boljeg bodovnog ucinka. Dodajmo tome i dva trenera.
Dobra dođe ova pauza, taman da smanjim malo sa lexiliumima. Sve u svemu, u kakvu smo crnu seriju bili upali, ovo na kraju i nije loše. Uz ciljanja pojačanja, do zacrtanih ciljeva 
Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- IlProfessore
- Kontakt:
Kakva levatska reakcija lendrića na kraju tekme i kakva epska fula, + da se ne računa ona nervoza i guranje čelikovih igrača 

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Reakcija ? Mozes li opsirnije opisati sta mislis ?
- Hrasno1921
- Kontakt:
Koliko me raduje dizanje forme komplet ekipe, ili igre Memije koji se maltene vratio iz dubioze toliko mi je i krivo jer je kraj polusezone, Slavku da smo imali od pocetka sezone mi bi sada uvjeren sam bili na prvom mjestu sa +8 ili vise bodovnog salda za drugoplasiranim.
Vjerujem da su i najveci skpetici u pogledu "kvaliteta" Slavke sada se razuvjerili u neke stvari, ocit primjer koliko trener znaci za ekipu, i koliko je bitan, vratio nas je iz mrtvih, u teskim trenucima je preuzeo ekipu i bukvalno je preoporodio, a da ne govorim dizanje forme pojedinih igraca i evidentan napredak u igri.
Uz par pojacanja u zimskom prelaznom roku uvjeren sam da od prvog kola drugog dijela mozemo nastaviti u istom ritmu, bukvalno plavo proljece da imamo, jer ova ekipa je pokazala da moze kad hoce ...
Danas u toku dana dvije osobe mi potvrdise da sa Stevanovicem nema nikakvih problema oko produzenja ugovora, osobe koje su zaista o sebi i prisebi sto se tice tih informacija iz kluba po pitanju igraca i transfera, tako da isto ono sto sam napisao jos prije mjesec ipol i dalje stoji sada samo jos sigurnije i pouzdanije, i uvjeren sam da ce na kraju tako biti
Vjerujem da su i najveci skpetici u pogledu "kvaliteta" Slavke sada se razuvjerili u neke stvari, ocit primjer koliko trener znaci za ekipu, i koliko je bitan, vratio nas je iz mrtvih, u teskim trenucima je preuzeo ekipu i bukvalno je preoporodio, a da ne govorim dizanje forme pojedinih igraca i evidentan napredak u igri.
Uz par pojacanja u zimskom prelaznom roku uvjeren sam da od prvog kola drugog dijela mozemo nastaviti u istom ritmu, bukvalno plavo proljece da imamo, jer ova ekipa je pokazala da moze kad hoce ...
Danas u toku dana dvije osobe mi potvrdise da sa Stevanovicem nema nikakvih problema oko produzenja ugovora, osobe koje su zaista o sebi i prisebi sto se tice tih informacija iz kluba po pitanju igraca i transfera, tako da isto ono sto sam napisao jos prije mjesec ipol i dalje stoji sada samo jos sigurnije i pouzdanije, i uvjeren sam da ce na kraju tako biti

1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Dobar Markovic, covjek maksimalno dobro odrađuje posao zadnjeg veznog, uz Miru jedan od boljih u ovoj polusezoni.
E sad nastupa period kada ce pojacanja da se pojavljuju. Saznali smo ko ide jos da saznamo ko dolazi pa da vidimo koliko mozemo u nastavku.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Toliko o igri Celika ...
Na poluvremenu zbog bodi ceka Stevanovic je morao napustiti teren, a u drugom zbog istog i Blagojevic, jos se smradovi bune zbog sudjenja ...

Na poluvremenu zbog bodi ceka Stevanovic je morao napustiti teren, a u drugom zbog istog i Blagojevic, jos se smradovi bune zbog sudjenja ...

1921'
Mislim da je Sinišu Jadranko unakazio.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- Hrasno1921
- Kontakt:
Stevanovica faulirao igrac Celika u skok duelu, laktom ga u lice udario, kakav Bogicevic, ako ima ko snimak neka postavi ...
1921'
Ne znam, mislim da sam sa tribine vidio da se Siniša našao u sendviču između Jadranka i nekog igrača Čelika i da ga je Jadranko udario. Nakon toga je izašao, vratio se ali je opet napustio igru.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
nemoj to...bitnije bagerima a nijednog danas nisam vidio....kao predizborna malo zemlju prokopali slikali se i otisli..plavousrcu je napisao/la:Adnan Šecerovic, Stevo Nikolic, Sanel Jahic, Javi Hervas, Milivoje Lazic, Dino Bevab, Ugljesa Radinovic, Dimitrios Toskas, Denis Pozder, Matteo Boccaccini, Senad Husic, Darko Markovic i Sandi Krizman. Trinaest igraca smo doveli prije pet mjeseci, a januar ce kod nas docekati njih pet. Osam od trinaest smo pogrijesili i to se vise nikad ne smije desiti. Porazavajuci podaci, a ovo nas je kostalo boljeg bodovnog ucinka. Dodajmo tome i dva trenera.
- zeljoooooooooo
Bio je bager na istoku iza autobusa, baš sam komentarisao da su ga trebali staviti negdje u "izlog"

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Lokomotifa, Strumfinho i 38 gostiju.