U ovom trenutku bolji sastav ne mozemo izvesti.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Može s Kazimirom umjesto Benza.L-Train je napisao/la:Navas,Carvajal,Varane,Ramos,Marcelo,Modric,Kovacic,Isco,Lucas,Ronaldo,Benz![]()
U ovom trenutku bolji sastav ne mozemo izvesti.
Rooney88 je napisao/la:Ustati pa izgovoriti ime Sergio Ramos. Covjek strasne mentalne snage I sa mentalitetom pobjednika.
Nije Ronaldo bio toliko lošDzoni je napisao/la:S obzirom da smo igrali s 10 igraca odlican rezultat.
Blejzer10 je napisao/la:Nije Ronaldo bio toliko lošDzoni je napisao/la:S obzirom da smo igrali s 10 igraca odlican rezultat.
Istina je da može Rona još godinama nastaviti igrati kao devetka, samo je pitanje koliko će još vremena igrači htjeti igrati za njega i stavljati sebe u drugi plan kao što sada rade? Već ovu sezonu se pomalo osamostaljuju bez njega, i osjeti se odmah to na njegovoj statistici. Još je veliko pitanje njegovog ega, jer ove godine mu je manje-više posljednja prilika za Ballon d'Or. Dogodine mislim da će uzeti neko treći, mislim da je ovo posljednja godina njihove (njegove i Messijeve) dominacije.Dzoni je napisao/la:Ma za Ronalda je bolje da se cim prije pocne fokusirati na "devetku",a prodajom Panjzeme bi se oslobodilo to mjesto i nebi bilo potrebe dovoditi novog napadaca a tu je i Alvaro.
Jbg skoro su mu 32 godine brzina i kardio ga polako napustaju kao i svakog sportasa kad udje u te godine.
Kao centarfor bi se puno manje trosio,a posjeduje sve karakteristike i kvalitete koje su potrebni za jednu klasicnu devetku.
Osjecaj za gol,utrcavanja,maltene podjednako kvalutetan sut sa obje noge,igra glavom...
Definitivno bi produzio svoju karijeru.
Vidio si danas u par navrata kad krene uz aut liniju kako se zaustavi,prosljedi loptu ili krene u sredinu.
Prije par godina na lijevom krilu nije postojao igrac kohi bi ga zaustavio 1 na 1.
Kaze da ce igrati do 40 (doduse kroz salu) ali s obzirom na njegovu opsjednutost treniranjem ne bih se puno ni iznenadio.
Kad moze Totti ne vidim zasto nebi on mogao,fizicki najkomletniji igrac danasnjicce.
Jeste, najbolji asistent u historiji Lige Prvaka. 34 asistencije, cini mi se.Dzoni je napisao/la:Ronaldo je glavni igrac Reala i to se zna.
Kao sto se zna ko ue glavni igrac barce itd.
Ne mozemo reci da ce igraci poceti da se "osamostaljuju" pogotovo u slucaju da CR bude isporucivao (a vjerujem da hoce) solidan broj golova jer to znaci da ne igraju za njeg vec za sistem.
I ta prica o njegovom egoizmu je medijski prenapuhana pogotovo kad uzmes u obzir ogromnu cifru asistencija koje portugalac ima a nedavno sam procitao i podatak da je sada i prvi asistent LP.
Slabija statistika?
2011,12,13,14,15,16 50+ golova.
2013 - 69 golova,17 asistencijaDzoni je napisao/la:Ronaldo je glavni igrac Reala i to se zna.
Kao sto se zna ko ue glavni igrac barce itd.
Ne mozemo reci da ce igraci poceti da se "osamostaljuju" pogotovo u slucaju da CR bude isporucivao (a vjerujem da hoce) solidan broj golova jer to znaci da ne igraju za njeg vec za sistem.
I ta prica o njegovom egoizmu je medijski prenapuhana pogotovo kad uzmes u obzir ogromnu cifru asistencija koje portugalac ima a nedavno sam procitao i podatak da je sada i prvi asistent LP.
Slabija statistika?
2011,12,13,14,15,16 50+ golova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.