FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Hairlija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hairlija » 21 jul 2010, 17:58

@ Baja zvjera hajde mi reci razlog zasto je smijesno?
Jesi gledao momka,igrao fudbala sa njim
Na osnovu toga sto je igrao za butmir ti zakljucujes da nevalja :roll: :?:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 21 jul 2010, 18:02

Gledao sam ga, i igrao.. ;)
Jel' jos nesto treba. Momak ima super tehniku, brzina mu i nije nesto, a ima 40 kila. Mora se udebljati jos 30, jer svaki duel ko ga dotakne pada, ili gubi loptu. Nestabilan je pravo, iako zna sa loptom i zna izbjeci igraca. Ali nek mu neko malo jace "uleti" gotov je..
Eto toliko..

Ali ko zna, mozda kod vas on postane dobar igrac, mlad je ipak, ali mnogo mnogo pure treba, i na njega treba racunati tek za 2 godine mozda. Aj' cao..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 21 jul 2010, 19:27

Baja_Zvjerka je napisao/la:Gledao sam ga, i igrao.. ;)
Jel' jos nesto treba. Momak ima super tehniku, brzina mu i nije nesto, a ima 40 kila. Mora se udebljati jos 30, jer svaki duel ko ga dotakne pada, ili gubi loptu. Nestabilan je pravo, iako zna sa loptom i zna izbjeci igraca. Ali nek mu neko malo jace "uleti" gotov je..
Eto toliko..

Ali ko zna, mozda kod vas on postane dobar igrac, mlad je ipak, ali mnogo mnogo pure treba, i na njega treba racunati tek za 2 godine mozda. Aj' cao..
to mnogi kažu. Zato treba da radi na tome ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 21 jul 2010, 19:29

Nek dodje kod mene i ponese nesto para imace 80 kila odma :D

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 21 jul 2010, 20:32

Vidi se da se na stadionu radilo,onakav teren neznam kad smo imali 8-)
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 21 jul 2010, 22:04

Zamolio bih navijače FKS da ne pišu na temi komšija, posebno večeras, bezveze se stvaraju neke svađe, isto ste djeca !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 21 jul 2010, 22:15

Kolko su igrali danas ?

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 21 jul 2010, 22:17

izgubili 4:2
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 21 jul 2010, 22:19

Rule_hz je napisao/la:izgubili 4:2
E jbg

drajkula_zlo
Kontakt:

Post Postao/la drajkula_zlo » 21 jul 2010, 23:09

Eto toliko..

nisi ga gledo vise od mene 1000 % i nemoj tako pricat ba treniro sam sa momkom i znam da covjek radi sa loptom sta hoce i da je prebrz samim tim igra poziciju desno krilo ;) ... kao igrac dosta je prgav i bezobrazan sto je za jednog uspjesnog fudbalera mozda i dobra osobina...iako je mrsav i svi misle da u duelu pada i nije bas tako bori se do zadnjeg trena i na kraju taj koji hoce njega da obori zavrsi na guzici ...samo su mu kile mana ;)...pa vi sad pricajte sta god hocete a znam da vam je zao sto nije potpisao za zelju ;)

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 21 jul 2010, 23:16

Večeras u Aspeku na Alipašinu u C-fazi vidio sam Dž.Berberovića negdje na poluvremenu utakmice Željo-Hapoel,zna li neko nešto više otkud on u Sarajevu i kakav mu je status!? :idea: :?: ;)
Sarajevo ljubavi moja!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 21 jul 2010, 23:19

sekac je napisao/la:Večeras u Aspeku na Alipašinu u C-fazi vidio sam Dž.Berberovića negdje na poluvremenu utakmice Željo-Hapoel,zna li neko nešto više otkud on u Sarajevu i kakav mu je status!? :idea: :?: ;)
Nije potpisao sa litexom vjerovatno je slobodan

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 21 jul 2010, 23:20

Samo F.K.S !! je napisao/la:
sekac je napisao/la:Večeras u Aspeku na Alipašinu u C-fazi vidio sam Dž.Berberovića negdje na poluvremenu utakmice Željo-Hapoel,zna li neko nešto više otkud on u Sarajevu i kakav mu je status!? :idea: :?: ;)
Nije potpisao sa litexom vjerovatno je slobodan

Ima li sanse da se nama prikljuci?

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 21 jul 2010, 23:20

najvjerovatnije potpisuje za sarajevo ako mu ispue uslove vezano za placu ;)
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 21 jul 2010, 23:23

tax je napisao/la:
najvjerovatnije potpisuje za sarajevo ako mu ispue uslove vezano za placu ;)
Kako bi to bilo dobro i jos napadaca i onda bi beton bili.

dado83
Kontakt:

Post Postao/la dado83 » 21 jul 2010, 23:31

Mogao bi ovaj Arsenijevic igrati lijevog beka a Dzemo desnog, naravno ako bi dosao :)

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 21 jul 2010, 23:42

drajkula_zlo je napisao/la:
Eto toliko..

nisi ga gledo vise od mene 1000 % i nemoj tako pricat ba treniro sam sa momkom i znam da covjek radi sa loptom sta hoce i da je prebrz samim tim igra poziciju desno krilo ;) ... kao igrac dosta je prgav i bezobrazan sto je za jednog uspjesnog fudbalera mozda i dobra osobina...iako je mrsav i svi misle da u duelu pada i nije bas tako bori se do zadnjeg trena i na kraju taj koji hoce njega da obori zavrsi na guzici ...samo su mu kile mana ;)...pa vi sad pricajte sta god hocete a znam da vam je zao sto nije potpisao za zelju ;)
Pukoh od muke sto nam on nije dosao, ili na primjer onaj crnogorac Hilmo (kako vec'). Ne kazem da je los igrac, slazem se, brz je i prodoran, ali u duelu ama bas nikakav. Eto toliko, nemam namjeru da se raspravljam, ali je on daleko od prvog tima Rudara iz mog grada, a kamo li od Sarajeva ili Zelje.
Pozz
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 22 jul 2010, 00:07

Hairlija je napisao/la:Vidi se da se na stadionu radilo,onakav teren neznam kad smo imali 8-)
Nadam se da si se dobro nagledao terena, jer ćeš ga moći gledati samo do Čolinog koncerta, a onda kad bagra "navali" :twisted:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 22 jul 2010, 00:09

da pohvalim hale na kosevu odlicne a od onog ekrana nni traga
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 22 jul 2010, 00:10

tax je napisao/la:da pohvalim hale na kosevu odlicne a od onog ekrana nni traga
Ekran će biti postavljan samo kada bude igralo FK Sarajevo !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: James1987, juka55, KarloIvandic, r3m1, Varijantas8 i 62 gosta.