strašan rezultat, skinula rekord za 6 sekundimoustapha je napisao/la:Šta uradi žena!![]()
Dobra trka bila i na 800m šteta što sam zakasnio na prijenos.

Moderator/ica: rio_Ferdy88
strašan rezultat, skinula rekord za 6 sekundimoustapha je napisao/la:Šta uradi žena!![]()
Dobra trka bila i na 800m šteta što sam zakasnio na prijenos.
branimir85 je napisao/la:Bekele jučer pobjedio na Berlinskom maratonu s drugim najboljim rezultatom svih vremena 2:03:03![]()
![]()
![]()
Ne znam šta prave budale. Samo treba da kažu WADA dopingujem se je li ok, ko seke vilijamsbranimir85 je napisao/la:Na novom dopinškom testiranju palo je i šest sportaša koji nisu bili među osvajačima odličja, među kojima i ruska skakačica u vis Elena Slesarenko, te njezina ukrajinska kolegica Vita Palamar.
Slesarenko je u Ateni 2004. osvojila olimpijsko zlato, a u Pekingu je bila četvrta. Kako je u listopadu ove godine vlasnica bronce iz Pekinga Ana Čičerova također, zbog dopinga ostala bez medalje, broncu je trebala dobiti Slesarenko. Međutim, zbog pozitivnog nalaza ostala je bez odličja, baš kao i Palamar koja je u Pekingu bila peta. Tako će broncu dobiti Amerikanka Chaunte Lowe koja je bila šesta.
Podsjetimo, zlato u Pekingu osvojila je Belgijka Tia Hellebaut ispred Blanke Vlašić. Kako su Čičerova, Slesarenko i Palamar naknadnim testiranjem pale na dopinškom testu, broncu će sada dobiti Lowe.
ne bojim se ja za nju ,ipak je ona etiopljanka i svi znamo kakvi atletičari dolaze od tamo,njihov talent je njihov dopingmoustapha je napisao/la:Ayana je fenomenalna. Nadam se da neće biti uhvaćena u nekom dopingu.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.