Moze i Villareal X2Effenberg je napisao/la:Ne trpajte samo niske kvote ko gube. Odigraj i 1.8 - 2.20 u glavu. Ja bi se pazio te Sparte i PSV-a.PrinceofVeresija je napisao/la:Sta mislis mozel se dodat Monaco i Atl.Madrid na to?KingJamesMVP je napisao/la:Večeras sam prilično uvjeren u Sporting i Porto te PSV. Kod Engleza Tottenham. Sparta Prag bi isto trebala pobijediti svog protivnika
Evo pokupite neki dvoznak ako hocete sigurno od ovih parova sto je @96boy postavio, finu je selekciju po meni dao.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ma odigrao ove kojima treba
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Gainsborough-United of Manchester 3+
Stepančić-2.5 vise
Vujin-3.5 vise
Chehovski Medvedi-Montpellier-55.5 vise
Z.Balogh-4.5 vise
Cibalia-Lokomotiva-X2
17.06
Stepančić-2.5 vise
Vujin-3.5 vise
Chehovski Medvedi-Montpellier-55.5 vise
Z.Balogh-4.5 vise
Cibalia-Lokomotiva-X2
17.06
Igraj Široki ti si najbolji!
- Stone Island
- Kontakt:
Malo sam proanalizirao iz svakog sporta pomalo.
Fudbal:
Manchester City- Chelsea x2/2
Treba ljude gonjati dok im ide. Conte je postavio ekipu vrhunski i stvarno igraju kako treba iako su malo pali protiv Tottenhama prošlu ali su opet uzeli sva 3 boda.
West Ham- Arsenal 1x
Gradski derbi, Arsenal dobija ali nisu uvjerljivi na terenu kao što to izgleda. Barem što sam odgledao nekoliko njihovih mečeva a West Ham igra toplo, hladno mada imaju sasvim jak sastav. Ovo su utakmice na kojima se Bilić čupa.
Barcelona- Real Madrid zp1-
Nisu to više derbiji od prije 3, 4 godine kada je gomila golova padala na ovim mečevima. Ne kažem da neće biti golova, daleko od toga, ali mislim da će u prvo poluvrijeme i jedni i drugi ući malo pametnije i bez srljanja što je prouzrokavano i formama ekipa. Sumnjam da mogu dva gola pasti u prvom poluvremenu.
Košarka:
Bayern ( -84,5+) zd2
Igraju protiv Bayreutha koji, gledajući statistiku, i daje i prima dosta koševa. Bayern je malo pao ali i dalje je to jedna od najjačih njemačkih ekipa. Znaju bez problem 90, 100 poena utrpati protivniku a ovo i nije neka granica.
Whiteside ( -17,5+) 2
Idu na taj blesavi Portland koji loše brani centarske pozicije tako da dečko, koji iz utakmice u utakmicu sve bolje igra, ne bi trebao biti problema da prebaci ovu granicu.
M. Gasol ( -19,5+) 2
Isti slučaj kao i za Whitesidea, dolaze Lakersi koji su kao i Blazersi katastrofalni ispod koša a glavna violina domaćih je upravo Gasol na kojeg pada sav teret u ovim crnim danima koji su zadesili Memphis.
Rukomet:
Ovo sam odigrao gledajući općenito statistike igrača i statistike iz međusobnih duela ovih ekipa iz prve runde.
Vujin ( -3,5+) 2
Ivić ( -3,5+) 2
Abalo ( -2,5+) 2
Fudbal:
Manchester City- Chelsea x2/2
Treba ljude gonjati dok im ide. Conte je postavio ekipu vrhunski i stvarno igraju kako treba iako su malo pali protiv Tottenhama prošlu ali su opet uzeli sva 3 boda.
West Ham- Arsenal 1x
Gradski derbi, Arsenal dobija ali nisu uvjerljivi na terenu kao što to izgleda. Barem što sam odgledao nekoliko njihovih mečeva a West Ham igra toplo, hladno mada imaju sasvim jak sastav. Ovo su utakmice na kojima se Bilić čupa.
Barcelona- Real Madrid zp1-
Nisu to više derbiji od prije 3, 4 godine kada je gomila golova padala na ovim mečevima. Ne kažem da neće biti golova, daleko od toga, ali mislim da će u prvo poluvrijeme i jedni i drugi ući malo pametnije i bez srljanja što je prouzrokavano i formama ekipa. Sumnjam da mogu dva gola pasti u prvom poluvremenu.
Košarka:
Bayern ( -84,5+) zd2
Igraju protiv Bayreutha koji, gledajući statistiku, i daje i prima dosta koševa. Bayern je malo pao ali i dalje je to jedna od najjačih njemačkih ekipa. Znaju bez problem 90, 100 poena utrpati protivniku a ovo i nije neka granica.
Whiteside ( -17,5+) 2
Idu na taj blesavi Portland koji loše brani centarske pozicije tako da dečko, koji iz utakmice u utakmicu sve bolje igra, ne bi trebao biti problema da prebaci ovu granicu.
M. Gasol ( -19,5+) 2
Isti slučaj kao i za Whitesidea, dolaze Lakersi koji su kao i Blazersi katastrofalni ispod koša a glavna violina domaćih je upravo Gasol na kojeg pada sav teret u ovim crnim danima koji su zadesili Memphis.
Rukomet:
Ovo sam odigrao gledajući općenito statistike igrača i statistike iz međusobnih duela ovih ekipa iz prve runde.
Vujin ( -3,5+) 2
Ivić ( -3,5+) 2
Abalo ( -2,5+) 2

Za danas samo to, nemam neke inspiracije, cisto na osjecaj je sve odigrano, sretno.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ovo sam napamet,bez ikakvih analiza odigrao,pa nek se loptaju,ajmo svabe
Eintr.Trier-Tsv Steinbach 4+ (3.25)
Egestorf/Langreder-Lubeck 4+ (3.01)
Koln II-Schalke II 4+ (3.44)
33.65
Eintr.Trier-Tsv Steinbach 4+ (3.25)
Egestorf/Langreder-Lubeck 4+ (3.01)
Koln II-Schalke II 4+ (3.44)
33.65
Igraj Široki ti si najbolji!
city-chelsea over 1.5 1.pol. 2.80
ja ću jače i ako ne prođe ne igram dalje danas
pozz
ja ću jače i ako ne prođe ne igram dalje danas
pozz
Evo Engleza gdje bi po meni trebalo doci 2+ ili 3+ i jos poneki par ovako. Proberite nesto 
Altrincham - Tamworth (2.5) više @1,52
Nuneaton - Alfreton (2.5) više @1,52
Worcester - AFC Fylde (2.5) više @1,46
Truro C. - Bishop's St. (2.5) više @1,63
N.Ferriby Utd - Gateshead (1.5) više @1,24
Dover - Dag and Red (1.5) više @1,22
FC Kopenhagen - Randers FC (1.5) više @1,26
Tranmere - York 1 @1,37
Monaco - Bastia 1 @1,36
Schalke daje gol @1,52
kvota 29,47
Ovi Englezi su vecinom efikasni pa ajde da vidimo danas sto ce biti.
Kopenhagen bi igrao 1 ali imaju 9 bodova ispred drugoplasiranog, svakako su najjaci u Danskoj i ceka ih liga prvaka u srijedu gdje jos mogu biti 2. u skupini. 9 tekmi doma omjer 25:2 pa vjerujem da bi moglo pasti bar 2 ili 3 gola danas.
Tranmere i Monaco su bolje ekipe od protivnika i na boljoj su poziciji na tablici + igraju doma.
Schalke dobra kvota da daju gol, od zadnjih 15 tekmi ukljucujuci Europsku ligu su na njih 13 zabijali minimalno gol. Zadnjih 10 tekmi, 8 pobjeda i 2 remija. Probat cu i nekih X2 ili cisti X na jednom listicu.
Izbacite uljeze i sretno!

Altrincham - Tamworth (2.5) više @1,52
Nuneaton - Alfreton (2.5) više @1,52
Worcester - AFC Fylde (2.5) više @1,46
Truro C. - Bishop's St. (2.5) više @1,63
N.Ferriby Utd - Gateshead (1.5) više @1,24
Dover - Dag and Red (1.5) više @1,22
FC Kopenhagen - Randers FC (1.5) više @1,26
Tranmere - York 1 @1,37
Monaco - Bastia 1 @1,36
Schalke daje gol @1,52
kvota 29,47
Ovi Englezi su vecinom efikasni pa ajde da vidimo danas sto ce biti.
Kopenhagen bi igrao 1 ali imaju 9 bodova ispred drugoplasiranog, svakako su najjaci u Danskoj i ceka ih liga prvaka u srijedu gdje jos mogu biti 2. u skupini. 9 tekmi doma omjer 25:2 pa vjerujem da bi moglo pasti bar 2 ili 3 gola danas.
Tranmere i Monaco su bolje ekipe od protivnika i na boljoj su poziciji na tablici + igraju doma.
Schalke dobra kvota da daju gol, od zadnjih 15 tekmi ukljucujuci Europsku ligu su na njih 13 zabijali minimalno gol. Zadnjih 10 tekmi, 8 pobjeda i 2 remija. Probat cu i nekih X2 ili cisti X na jednom listicu.
Izbacite uljeze i sretno!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nerealno visoke kvote na neke ekipe...

Otamendi dobija žuti karton,tipico daje 2.55 na ovo,mislim da je vrlo izgledno.
Atl.Madrid 1 1.25,previše zaostaju i ovo je value bet definitivno.
Juve 1.45 uzimam sigurno,Atalanta jeste jako dobra ekipa,prihvatam to kao činjenicu,ali Juve je prošlu izgubio,sada su željni da se vrate na pobjedničke staze,a Atalanta u gostima jednostavno nije ista ekipa kao kada igra kod kuće.
City 1x 1.33 ,iako mnogi trpaju na x2,mislim da i ova sjajna serija Chelseaja mora negdje stati,gdje će ako neće na Etihadu.Možda ovo nije value bet,možda bi kvota trebala biti malo veća,ali ja sam to uzeo,zaista sam siguran da City neće izgubiti danas.
Odigrao sam još 2 narodna,dakle ovaj prvi singl,drugi je glavni tiket i 2 narodna.
Od parova sa tih narodnih,izdvojio bih npr.
Leganes-Villareal 2 2.55,definitivno value bet,Leganes nije baš u nekoj formi,Villareal mora dobiti ovo ako želi se boriti za Evropu,a gledao sam ih prošlu protiv Alavesa i zaista su napadali,ali nikako im nije išlo.Danas će dobiti,vjerujem nekako u to.
Svakako mislim da će i Leipzig dobiti Schalke,po 2.05 moram uzeti na lidera i najbolju ekipu dosad u Bundesligi (iako je Schalke in-form).
Također smatram da West Ham 1x 2.25,Sunderland 1x 1.65,Hertha x2 1.65
Atl.Madrid 1 1.25,previše zaostaju i ovo je value bet definitivno.
Juve 1.45 uzimam sigurno,Atalanta jeste jako dobra ekipa,prihvatam to kao činjenicu,ali Juve je prošlu izgubio,sada su željni da se vrate na pobjedničke staze,a Atalanta u gostima jednostavno nije ista ekipa kao kada igra kod kuće.
City 1x 1.33 ,iako mnogi trpaju na x2,mislim da i ova sjajna serija Chelseaja mora negdje stati,gdje će ako neće na Etihadu.Možda ovo nije value bet,možda bi kvota trebala biti malo veća,ali ja sam to uzeo,zaista sam siguran da City neće izgubiti danas.
Odigrao sam još 2 narodna,dakle ovaj prvi singl,drugi je glavni tiket i 2 narodna.
Od parova sa tih narodnih,izdvojio bih npr.
Leganes-Villareal 2 2.55,definitivno value bet,Leganes nije baš u nekoj formi,Villareal mora dobiti ovo ako želi se boriti za Evropu,a gledao sam ih prošlu protiv Alavesa i zaista su napadali,ali nikako im nije išlo.Danas će dobiti,vjerujem nekako u to.
Svakako mislim da će i Leipzig dobiti Schalke,po 2.05 moram uzeti na lidera i najbolju ekipu dosad u Bundesligi (iako je Schalke in-form).
Također smatram da West Ham 1x 2.25,Sunderland 1x 1.65,Hertha x2 1.65
You'll never walk alone.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Believe je napisao/la:Otamendi dobija žuti karton,tipico daje 2.55 na ovo,mislim da je vrlo izgledno.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
U 17-oj min.Monolog je napisao/la:Believe je napisao/la:Otamendi dobija žuti karton,tipico daje 2.55 na ovo,mislim da je vrlo izgledno.
![]()

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Skor 3/3
Tiket7.
Lever 1
Psg 2
Tiket 8.
West ham 1x
Tiket 9.
schalke x2
Tiket 10.
reading x2
monaco 1
Tiket 11.
Tottenham over 2.5
Monaco over 2.5
tiket 12.
Leverkusen h1
tiket 13.
monaco h1
tiket 14.
edison cavani scorer
sritno
skor 5/14
Tiket7.
Lever 1

Psg 2

Tiket 8.
West ham 1x

Tiket 9.
schalke x2

Tiket 10.
reading x2

monaco 1

Tiket 11.
Tottenham over 2.5

Monaco over 2.5

tiket 12.
Leverkusen h1

tiket 13.
monaco h1

tiket 14.
edison cavani scorer

sritno
skor 5/14
Zadnja izmjena: Mashovd, dana/u 03 dec 2016, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
Hajduk Živi Vječno
jedan papirnati
Real 2
Dinamo X
Herta X
Hofenhajm 1
80 kermica sportplus
Real 2
Dinamo X
Herta X
Hofenhajm 1
80 kermica sportplus
mislio sam da neću više ništa ali ulovilo se nešto na liveu pa da probamo sa utakmicom u leverkusenu na golove, 1.pol. over 2.5 4.77 i over 4.5 na utakmicu 4.03
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Leipzig-Salke 2 4,3
Nerealno visoka kvota na Salke.Uhvatili su dobru formu i grabe ka vrhu,a Leipzig negdje mora izgubit a danas je idealan dan a njihov prvi poraz.
Nerealno visoka kvota na Salke.Uhvatili su dobru formu i grabe ka vrhu,a Leipzig negdje mora izgubit a danas je idealan dan a njihov prvi poraz.
ma danas arsenal gubi, 1 na west ham za hrabrije , i 1X probati na manji ulog
Selam alejk imal pive ? :D
- DoktorZaKladionicu
- Kontakt:
Barcelona-Real Madrid više golova u 2. poluvremenu 1.98
RB Leipzig-Schalke oba daju gol 1.85
RB Leipzig-Schalke oba daju gol 1.85
cicarito je.bem ti majuku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.