NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Gospodo ova uprava od 2014 je vratila 300 000km duga plus opstina ce dati 300 000km dzeni za izgradnju tribine, pa vii gledajte dug nas je samo 25 000km za plate radi blokade racuna ko god.oce da mu se financijski izvjestaj da u ruke nek me kontaktira o cemu vi private iza tib nikova pisko je donio oko 13 000km u klub ove godine da ni se pitao nesto, a vi dudlajte vi ste klub zaduzili combe ti si klub tuzio za 8000km pa te je adem otjerao iz firme svoj jer si usljo provaljeni, sad ste prvi al necete uci... hamza je kao osoba posten ok al trenutno nam je preskup isto kao i trener opcina mora dug vratiti za tribinu koju je.nurdo sagtadio za stanje u klubu su najvise sazluzni tri presjednika pestalic, novalic, skahic i necu vise pisati do dalnjeg ja vam kazem da cemo opet ustabiliti ima nas koji se ne.krijem nego pucamo u lice... a vi stitie koga hocetw vratit cemo i teretanu zvijezdi poz.
Svima vam je zvijezda valjala kada ste djecu hranili od nje i uzimali sada vam niko nevalja, al ima ljudi koji su prepoznali trud nas i koji znaju kako sta funkcionise.... ko god misli da je suprotno nek me ubjedi uzivo, pa vi ljudi nam dzabe dole u stadionu teretana, restoran a vi pricate o ovon upravi pa sipu ako iko divede to mogu ja jer imam muda da pricam o njihovim pozajmicama i svemu... upamtite Zvijezda ispred svega ljubav a nikad interes...
Svima vam je zvijezda valjala kada ste djecu hranili od nje i uzimali sada vam niko nevalja, al ima ljudi koji su prepoznali trud nas i koji znaju kako sta funkcionise.... ko god misli da je suprotno nek me ubjedi uzivo, pa vi ljudi nam dzabe dole u stadionu teretana, restoran a vi pricate o ovon upravi pa sipu ako iko divede to mogu ja jer imam muda da pricam o njihovim pozajmicama i svemu... upamtite Zvijezda ispred svega ljubav a nikad interes...
Ako nam je dug ostao minimalan to za plate zašto se opet rezu troškovi jer odlaskom Vojvodića i Hamzica svi igrači za njima ce otići Adem općina i par privrednika mogu čudo napraviti ali izgleda niko para neda i svima je cilj biti stabilan u prvoj ligi...
Ovakav k o nj ko pisko se rada jednom u 100 godina. Do prije sedmicu je piso da treba ostaviti ekipu i trenera na okupu. Sad je odjednom to preskupo. A kad vec pricas o dudlanju gnjido ljudska imal veceg zetona od tebe. Hoces da ti trazim postove gdje za trojicu za koju sad pises da su krivi za sve kujes u zvijezde. Tako ces s u g o i za hanica pricat za par mjeseci. Jer ti si ljudsko smece. Jadna kuca u kojoj se ti pitas za nesto. A i teretanu i restoran koji spominjes je neko napravio nije sama tu nikla.
-
- Kontakt:
Ja vam obecajem napravit cu kompletab stadion sve a dali imam novca da ga platim? Radi toga nam se i desilo sve ovo.izmedju ostalog totalno si.ne upucen uoatalom tuzio si Zvijezdu za 8000km nemas pravo nista da pricas o njoj a ako imas sta protiv dodji reci u lice i nisi bio Zvjezdas samo si gledao koriat combe.
Zato sto je u medjuvremenu opstina rekla da ce isplacivati tribinu i.nece moci investirati u Zvijezdu kao.proslih godina ako se ne ukljuce i druge firme, bit ce nam tesko to.je istina trebali ste doci na sastanak.zadrzali bi.mi sve to i jos doveli par igraca jakih ali odakle ljudi treba biti realan trenutno je ovakva situacija sta ce biti za 10 dana ne znam, mozda trener ostane radit u ovom uslovima samo xinjenica da cemo se zahvalit pojedincima koji nisu opravdali placene pare.
Zato sto je u medjuvremenu opstina rekla da ce isplacivati tribinu i.nece moci investirati u Zvijezdu kao.proslih godina ako se ne ukljuce i druge firme, bit ce nam tesko to.je istina trebali ste doci na sastanak.zadrzali bi.mi sve to i jos doveli par igraca jakih ali odakle ljudi treba biti realan trenutno je ovakva situacija sta ce biti za 10 dana ne znam, mozda trener ostane radit u ovom uslovima samo xinjenica da cemo se zahvalit pojedincima koji nisu opravdali placene pare.
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
reddragon001 je napisao/la:Ja vam obecajem napravit cu kompletab stadion sve a dali imam novca da ga platim? Radi toga nam se i desilo sve ovo.izmedju ostalog totalno si.ne upucen uoatalom tuzio si Zvijezdu za 8000km nemas pravo nista da pricas o njoj a ako imas sta protiv dodji reci u lice i nisi bio Zvjezdas samo si gledao koriat combe.
Zasto su privrednici odbili novi model financiranja bili su pristali gdje je zapelo nije valjda samo Adem pristao ?
Spominjat Fadila u negativnom kontekstu vezano za Zvijezdu je krajnje bezobrazno i neotesano,pa on je digao Zvijezdu iz pepelo kada se mezilo u slacionicama,nazalost ide ka tome ponovo.Zapamtite Fadil nam je donio radost igranja u pl i punio tribine.U cemu je bio problem,po meni je bio problem u tome,ako je Fadili obezbjedjivo novac nije mogo istovremeno bit i spor.direktor,i trener i kordinator omladinskog pogona i trenirat djecu u skoli fudbala.Problem je sto su svi ti ljudi na tim funkcijama izigrali njegovo povjerenje,a bili sve nasi domaci ljudi.Vratite se unazad samo kada je bilo para,opet je pojedincima bilo malo .Pa su se cesto mijenjali spor.direktori,treneri djece jer su se vezale za njih sve neke afere,a bilo para mozete mislit kako ce stanje tek bit kad nebude para,nemogu ni zamislit.Ovo je vrijeme tranzicije naseg fudbala opstace najuredjeniji klubovi koji u svojim redovima imaju najiskrenije ljude koji vole svoj klub,mi to ocigledno nismo imali svako je gledo da se samo okoristi.Po meni izlaz je bio jedino ako je tacno da je Nurdo htio uzet klub trebalo mu je dati.Nemoze opcina drzat klub sama u vecem rangu,moze mozda u 2 ligi sjever,a sta ce nam to nece to dole niko gledat.
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Jedini način ako želimo imati klub u vrhu bh fudbala jeste privatizacija inace od ovoga nema ništa .zmajevac je napisao/la:Spominjat Fadila u negativnom kontekstu vezano za Zvijezdu je krajnje bezobrazno i neotesano,pa on je digao Zvijezdu iz pepelo kada se mezilo u slacionicama,nazalost ide ka tome ponovo.Zapamtite Fadil nam je donio radost igranja u pl i punio tribine.U cemu je bio problem,po meni je bio problem u tome,ako je Fadili obezbjedjivo novac nije mogo istovremeno bit i spor.direktor,i trener i kordinator omladinskog pogona i trenirat djecu u skoli fudbala.Problem je sto su svi ti ljudi na tim funkcijama izigrali njegovo povjerenje,a bili sve nasi domaci ljudi.Vratite se unazad samo kada je bilo para,opet je pojedincima bilo malo .Pa su se cesto mijenjali spor.direktori,treneri djece jer su se vezale za njih sve neke afere,a bilo para mozete mislit kako ce stanje tek bit kad nebude para,nemogu ni zamislit.Ovo je vrijeme tranzicije naseg fudbala opstace najuredjeniji klubovi koji u svojim redovima imaju najiskrenije ljude koji vole svoj klub,mi to ocigledno nismo imali svako je gledo da se samo okoristi.Po meni izlaz je bio jedino ako je tacno da je Nurdo htio uzet klub trebalo mu je dati.Nemoze opcina drzat klub sama u vecem rangu,moze mozda u 2 ligi sjever,a sta ce nam to nece to dole niko gledat.
Fadilu treba spomenik dignuti na stadionu i dalje on je jedini spas za Zvijezdu da pronađe ljude koji ce kupiti klub drugog izlaza nema
Ti kazes donio si 13 000 i hoces da se pitas nesto. Zamisli cobane koje su pare ti ljudi donosili prethodnih godina a ti i tebi slicni ste htjeli da se pitate nesto. Samo dok su oni bili klub je gradu donosio radost a sada je jad i cemer. Niko ne porice da su oni nabacili duga ali isto tako greba reci da su puno vise dali klubu i gradu. Klub koji je do skora bio ponos grada i kantona vi ste doveli na marginu egzistencije. Zapamtite ovo sto pisem ovi ljudi koji su sada u klubu ce ga za najvise dvije godine odvesti jos jedan rang nize. Nacin na koji oni pokusaju raditi sa kluvom je slican Tramosnici, Vidi i sl. Toliko od mene a vidjecemo jesam li bio u pravu kao i kada sam prije godinu-dvije govorio da ce oni dovesti do trenutnog stanja.
I jos nesto sam zaboravio on kaze napravice cijeli stadion. Pa on je pokrenuo akciju farbanja ograde pa znamo kako je zavrsilo ostalo na pola. Ofarbano j e b e n i h dvadesetak kanata. Klubsku stranicu je pokretao vise puta i vidjeli smo na sta je licila. Jos se covjek time bavi. Zamislite onda kakav je u necem sto se nerazumije. I kada je on i njemu slicni blizu kluba mozemo Bogu zahvaliti da smo jos u ovoj ligi da nismo pali jos nize.
-
- Kontakt:
Da bi nesto funkcionisalo nemoze to jedan covjek, drugo stranicu treba odrzavati informacijama trece, ja sam vama rak rana ja sam spreman izaci iz kluba zadobrobit kluba, a znam te combe pogledat cemo se u oci, ja nisam jedan fening ostetio Zvijezdu dao sam iznad svojih mogucnosti i dalje cemo davati i.narednu godinu, pa makar bila tk liga od mojih ce imati sponzorstvo. Lijep lozdrav za normalne forumase istinske navijace od sada preko p.p dajem informacije ovako smo zavrsili.
Ovdje je samo iznosenje misljenja i netreba se ni slagat svako sa svacim,al vjerujte mene je panika ufatila kad sam vidio ucestalost izlozbi kerova na terenu gdje omladinski pogon igra prvenstvene utakmice.combe je napisao/la:I jos nesto sam zaboravio on kaze napravice cijeli stadion. Pa on je pokrenuo akciju farbanja ograde pa znamo kako je zavrsilo ostalo na pola. Ofarbano j e b e n i h dvadesetak kanata. Klubsku stranicu je pokretao vise puta i vidjeli smo na sta je licila. Jos se covjek time bavi. Zamislite onda kakav je u necem sto se nerazumije. I kada je on i njemu slicni blizu kluba mozemo Bogu zahvaliti da smo jos u ovoj ligi da nismo pali jos nize.
Tebi je dobar samo onaj ko razmislja ko ti. I napokon si nakon tolko godina na forumu rekao nesto pametno. Da ce te financirati i u kantonalnoj jer vi ce te je dotle i dovesti. Ti liliputanac vise nemas istomisljenika ni na forumu jer su svi uvidjeli koja si karikatura.
Zvijezda je iznad svih nas treba pod hitno zvijezdi vratit stari sjaj inace i nažalost mogli bih završiti kao Gradina ili jos i gore ako ne dodje jak sponzor tipa nurde azmira husica nema nama ni kluba
To je jedini izlaz,sve ostalo je mrka kapa,ima ti primjera u BIH Posusje,Brotnjo,Zepce.fender13 je napisao/la:Zvijezda je iznad svih nas treba pod hitno zvijezdi vratit stari sjaj inace i nažalost mogli bih završiti kao Gradina ili jos i gore ako ne dodje jak sponzor tipa nurde azmira husica nema nama ni kluba
-
- Kontakt:
Pisko daji ti informacije,objavi sta znas i neraspravljaj se,sa combetom,mada ima i istine sto combe priva,ali ja vjerujem hamzi i sadasnjoj upravi da je,ova uprava sada,imala novaca ko za ono nase recimo najbolje vrijeme gdje bi mi tad bili,sjetimo se samo koji igraci su iz srbije,crne gore,prosli kroz zvijezdu,...ako se situacija nepromijeni realnost nam je prva liga,dok se novci ne nadju,
Sad treba uzet kess,jer nam svi favoriti za ulazak dolaze,postavit cijenu pa ubrat koji novac,ako se ovako budemo kurcili,nema od nas hljeba i ako udjemo u pl.odmah cemo ispast..
Sad treba uzet kess,jer nam svi favoriti za ulazak dolaze,postavit cijenu pa ubrat koji novac,ako se ovako budemo kurcili,nema od nas hljeba i ako udjemo u pl.odmah cemo ispast..
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Ti haman nisi skonto, nema vise hamze, nema trenerA, igracima se smanjuje platacrvenobijeli je napisao/la:Pisko daji ti informacije,objavi sta znas i neraspravljaj se,sa combetom,mada ima i istine sto combe priva,ali ja vjerujem hamzi i sadasnjoj upravi da je,ova uprava sada,imala novaca ko za ono nase recimo najbolje vrijeme gdje bi mi tad bili,sjetimo se samo koji igraci su iz srbije,crne gore,prosli kroz zvijezdu,...ako se situacija nepromijeni realnost nam je prva liga,dok se novci ne nadju,
-
- Kontakt:
To drug nisam znao da nema hamze i trenera,ja sam skonto da ce se srezat plate trenerima i ostalim,al ko ce radit za 1ooo eura ko sto je imo vojvodic
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
- Kontakt:
crvenobijeli je napisao/la:To drug nisam znao da nema hamze i trenera,ja sam skonto da ce se srezat plate trenerima i ostalim,al ko ce radit za 1ooo eura ko sto je imo vojvodic
Još uvjek u klubu su i Hamza i Trener to su neistine sto iznosite, Hamza ima neku ponudu da ide negdje, još niko nije napustio klub. Igrački kadar će se sigurno skresati, pokušat vratit Isanovica, Prljacu, Facu još naše djece a vidjeti dali će trener htjeri voditi prosječnu ekipu obavit ce se razgovor jer amibicja za pl nema kao ni finansija za to trenutno, sve ce biti poznato do 15 januara kada je prozivka mi do tada cemo isplatiti platu zaostalu.
Aferimcombe je napisao/la:Kada sam ja govorio da sa ovim ljudima nema napredka svi ste me napadali. Oni su klub doveli u situaciju kakva je bila prije 15-ak vodina. Hebo klub u kojem se Pisko za nesto pita. Taj frajer je skroz puko. Nebuloze koje on ovdje pise su za Ginisa. Do prije par mjeseci se kleo u Fadila, Hamzu, trenera. Sad bi to sve ****. E moja Zvijezdo na sta si spala. Slijedi nam opet Mramor, Lipnica, Puracic isl. Ovdje se javlja klosar koji 10 godina ulaz nije platio i sad firma u kojoj on radi uleti kao sponzor i on bi da se pita nesto. NEK NAM JE BOG NA POMOCI.
Nije da se hvalim ali ja sam iz Gradačca...
Ja se samo nadam da cemo se ugasiti,i krenuti sa nule.fk zvijezda i gotovo.bili bi bez dugova stvorila bi se lijepa atmosfera i vjerujem da bi sa parama za sledecu sezonu uspjeli od najnizeg ranga doci do prve lige ponovo.
Klub u tolikim dugovima a kod nas sportski direktor ima gotov dvije milje stan hranu telefon auto, pa taj posao neko treba raditi volontetski ili za neku sicu a za njegova se primanja dva dobra igraca mogla dovest.
Ja bi se zahvalio i treneru a durgutu i klopi dao prvi tim ionako vec primaju plate malo im pojacati primanje i ostade od vojvode 1000-1500 km mjesecno.
Nasoj djeci podici primanja i sa nekoliko stranaca odigrati ovu sezonu.uzet pare ako je moguce i to je to.
Iskreno nemogu razumiti ljude koji se uhvate nekog posla u klubu i prave minus.pa sto kod kuce od svojih primanja ne prave minus.imas prihod imas rashod u to se uklapas i gotovo.cilj ti diktira prihod a ne zaduzivanja.
Sjecam se da smo prve dvije sezone u premijer ligi bili bez dugova kao jedni od rijetkih a sav dug je nastao poslije sve koji su to radili neka im je na cast
Klub u tolikim dugovima a kod nas sportski direktor ima gotov dvije milje stan hranu telefon auto, pa taj posao neko treba raditi volontetski ili za neku sicu a za njegova se primanja dva dobra igraca mogla dovest.
Ja bi se zahvalio i treneru a durgutu i klopi dao prvi tim ionako vec primaju plate malo im pojacati primanje i ostade od vojvode 1000-1500 km mjesecno.
Nasoj djeci podici primanja i sa nekoliko stranaca odigrati ovu sezonu.uzet pare ako je moguce i to je to.
Iskreno nemogu razumiti ljude koji se uhvate nekog posla u klubu i prave minus.pa sto kod kuce od svojih primanja ne prave minus.imas prihod imas rashod u to se uklapas i gotovo.cilj ti diktira prihod a ne zaduzivanja.
Sjecam se da smo prve dvije sezone u premijer ligi bili bez dugova kao jedni od rijetkih a sav dug je nastao poslije sve koji su to radili neka im je na cast
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.