Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Knicks prošli, Wade over prošao, James over prošao, Towns 20 poena. Ostaje dvica Houstona što sam napisao do sada 3/4, dobro je 

Brate neutralni daj hokej navuci under 5.5 2:1 stoji iz prve trecine, poskido sav NBA na live, Knickse, Pistonse, Magic, Clipperse, Chicago over 207.5.Neutral je napisao/la:Knicks prošli, Wade over prošao, James over prošao, Towns 20 poena. Ostaje dvica Houstona što sam napisao do sada 3/4, dobro je
Daj 2/3 bez gola da skoci over na 2.25 barem da ga letim graditi!

Houston ce ispusiti uz under. Nisu bookiesi ludi, ali to sam obisao.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Dobro je za sad u 2/3, i ako padne jedan i dalje si sa dobrim šansama 

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Biće to okej.Effenberg je napisao/la:Brate neutralni daj hokej navuci under 5.5 2:1 stoji iz prve trecine, poskido sav NBA na live, Knickse, Pistonse, Magic, Clipperse, Chicago over 207.5.Neutral je napisao/la:Knicks prošli, Wade over prošao, James over prošao, Towns 20 poena. Ostaje dvica Houstona što sam napisao do sada 3/4, dobro je
Daj 2/3 bez gola da skoci over na 2.25 barem da ga letim graditi!![]()
Houston ce ispusiti uz under. Nisu bookiesi ludi, ali to sam obisao.
Slab sam ti u NHL-u osim kada su moji Blackhawksi u pitanju, doslovno samo njihove utakmice pratim.
Houston je velika kvota jer su jučer igrali 2OT, preumorni su, plus gostovanje.
Dobro sam pogodio, jučer 2/3, trenutno 3/4, valjda bude 4/5, rekao sam ti kolika je prolaznost tu. Kada sagledaš malo bolje, poklon je bio Wade i James jer prvi igra uvijek strašno protiv Jamesa, dok drugi uvijek zabija 25+ poena Bullsa

Kvota na Houston 2.10

Ode gradit valjda stignem prije gola!
Uh dobro je stigo sam ugrabiti 2.70 moram iako ne vjerujem da ce prebaciti. Nagledo sam se svega i svacega i ne vjerujem ni bratu rodjenom. Da ja zagradim bar danasnju pusionu!
EDIT: Minessota izjednaci 12 min prije kraja samo da sad rastegnu bez gola do pred kraj jer kad 1 samo padne empty net sve moze usrat. Zagradjen sam ali ne potpuno. Vile me nosaju ova utakmica je bez mozga umjesto da sjednu sad i dodaju se do penala oni najunili ili dati ili primiti! Ajte u qurac vi i vasa drama.
Uh dobro je stigo sam ugrabiti 2.70 moram iako ne vjerujem da ce prebaciti. Nagledo sam se svega i svacega i ne vjerujem ni bratu rodjenom. Da ja zagradim bar danasnju pusionu!

EDIT: Minessota izjednaci 12 min prije kraja samo da sad rastegnu bez gola do pred kraj jer kad 1 samo padne empty net sve moze usrat. Zagradjen sam ali ne potpuno. Vile me nosaju ova utakmica je bez mozga umjesto da sjednu sad i dodaju se do penala oni najunili ili dati ili primiti! Ajte u qurac vi i vasa drama.
Danas:
Dinamo - Rijeka 1, (1.95)
Leipzig - Schalke 2 (4.00)
City - Chelsea 1 (2.15)
Evo Houston se raspada, pa opet napravi seriju, kakav tim
City - Chelsea 1 (2.15)

Eto bas zato hejtam taj Houston, samo dzaba natrpavaju da undere obaraju, da bar znaju pobjediti pa hajde. Znaci definicija smijesne ekipe! Bez bradonje su oni Helios Domzale!Neutral je napisao/la:Danas:
City - Chelsea 1 (2.15)

Evo Wild zavrsi 2:2

Konacno malo cupaone.
Ta tri tipa bi uzeo Dinamo jer je tekma gdje 3 boda vrijede ko 6, Schalke bi uzimo na x2, a taj Leipzig gura onaj pe-der Mateschitz haj znaj jesu i od ovih kupili, to je no bet. City bi iso na X ali posto Englez i Svabo ne daju X nek mi se naglabaju nedam im cent na njihove smijesne lige. Dabogda Barca i Real osvajali ligu prvaka jos 100 godina, samo sto mi anglosaksonski derpasi ne daju X-a!

S tim da je ova kvota bila jako primamljiva, ali eto ima drugo poluvrijeme, vidiš da dobro pogađam ovaj NBA, procentualno sam rekao koliko, ako prođe Houston biću iznad prosjeka 
Towns sam stavio iz glava, a totalno zaboravio da igraju dvaput zaredom protiv istog protivnika što u prevodu znači da nije 2x overu 99% slučajeva, to je moj bad.
Eto fudbal, traži taj Schalke, isprati ga kad već sve moguće igraš, ionako u većini slučajeva padaš
PS:
Danas Barca - Real, par koji se ubija za 500KM uloga

Towns sam stavio iz glava, a totalno zaboravio da igraju dvaput zaredom protiv istog protivnika što u prevodu znači da nije 2x overu 99% slučajeva, to je moj bad.
Eto fudbal, traži taj Schalke, isprati ga kad već sve moguće igraš, ionako u većini slučajeva padaš

PS:
Danas Barca - Real, par koji se ubija za 500KM uloga

Buraz kad budes imao 50+ tipova onda cemo o procentima 

Dobro je za sad od tebe, nastavi dalje.Neutral je napisao/la:S tim da je ova kvota bila jako primamljiva, ali eto ima drugo poluvrijeme, vidiš da dobro pogađam ovaj NBA, procentualno sam rekao koliko, ako prođe Houston biću iznad prosjeka
Vidi sta sam ja odigrao ne cenera:
Tottenham - Swansea hendi 1
Sunderland - Leicester X
Bristol - Ipswich x2
Blackburn - Huddersfield x2
Rapid - St. Pölten 1
Dormund - Mogaglabas

Joj, zar igraš x u fudbalu, to je kiks sam po sebi 
BvB 4+ gola, kvota je sigurno preko 2.5.
Mora neko kiksati danas, a sve miriše na Spurse.
Sretno ti bilo.
Evo Brada počeo kvalitetno drugo poluvrijeme, čovjeku se zgadila košarka, mislim da jedva čeka da odspava par sati kako treba.

Sretno ti bilo.
Evo Brada počeo kvalitetno drugo poluvrijeme, čovjeku se zgadila košarka, mislim da jedva čeka da odspava par sati kako treba.
Kako ce X biti kiks ima ih dovoljno a pojaca ti kvotu jbg kad dodje ludilo je, mada trebalo bi igrati neke prve terminske na X pa da znas kako je i sta, to treba planirati ubuduce. Bude X-eva u Spaniji, Francuskoj, Argentini, ima ih svugdje. Fol je sto Svabo i Englez nece normalan X da puste gdje su jednake ekipe radi public betova i dvoznaka (jer onda uzimaju ih i 1x i x2). Tako da ce radije pustiti da dodje dvica 15 kvota nego X koji je 3.2 - 3.6. Prije ce X 5 kvotu pustiti gdje je uletilo puno para na domacina koji je bio 1.35 - 1.5 nego neki "normalan" i "logican" X. Vnago, to se u 88oj minuti zalijece glavom bez obzira boli ga kita hoce mu kontru spucat mjesto X da drzi. Al dohakace poskidace njih Effe samo lakapo, krivo mi zadnje kolo me samo Kaiser obori extra tiket a igro keca a to mi je prvi put na njih keca i zadnji, uvijek sam igrao X.Neutral je napisao/la:Joj, zar igraš x u fudbalu, to je kiks sam po sebi
Sretno ti bilo.

Gladbach je underirao zadnju, malo su stvrdli jer ih ne ide toliko ofanzivno malo popustaju, ja sam ubjedjen da vise od 3 tu nema. Pa nije im Gladbach Legia!

Ja tog Houstona necu se nikad kladiti na njih na pobjedu, ni njih ni Bullse. Zato sto uvijek nesto knap i oko X vrte se i hoce i nece. Haj ovi Nuggetsi su smijurija od ekipe ovo ce rijesiti, ali i dalje ne kontam sto je 1.45 bilo na Nuggetse, da se nije neki bookie nadrogiro?

Nije im Gladbach Legia, ali idem pretpostavkom da će Gladbach postići gol, a da će najvjerovatnije BvB pobijediti 
Biće zanimljiv dan, posebno za kladioničare jer je izbor ogroman. Ko danas ne dobije neka se okani kladionice
Ispadam sada general poslije bitka, a i 4/4 se igra, Houston je mnogo kvalitetniji tim od Denvera, to si i ti sam znao, kvota je bila velika jer su jučer igrali 2OT i to protiv Warriorsa. Realno, da je jučer neki drugi protivnik bio osim Warriorsa kvota bi bila 1.8 na njih, a da nisu nikako jučer igrali kvota bi bila 1.4 - 1.55, zato mi je tu i "mirisalo" na dvicu.
DeMar under, htio sam ga jučer napisao, ali eto nisam, išao logikom da će Lakersi mnogo poena primiti i da se neće niko isticati kod Toronta.

Biće zanimljiv dan, posebno za kladioničare jer je izbor ogroman. Ko danas ne dobije neka se okani kladionice

Ispadam sada general poslije bitka, a i 4/4 se igra, Houston je mnogo kvalitetniji tim od Denvera, to si i ti sam znao, kvota je bila velika jer su jučer igrali 2OT i to protiv Warriorsa. Realno, da je jučer neki drugi protivnik bio osim Warriorsa kvota bi bila 1.8 na njih, a da nisu nikako jučer igrali kvota bi bila 1.4 - 1.55, zato mi je tu i "mirisalo" na dvicu.
DeMar under, htio sam ga jučer napisao, ali eto nisam, išao logikom da će Lakersi mnogo poena primiti i da se neće niko isticati kod Toronta.
4/5Neutral je napisao/la:@Effe
New York - Minnesota 1 (1.75)
Denver - Houston 2 (2.10)
James over, nebitno koliko je 1.85
Wade over, nebitno koliko je 1.85
Towns over 1.85
New York sam previše subjektivan
Houston velika kvota jer su jučer umalo umrli na parketu, igrali dva produžetka. Mogao bi i Harden over.
James uvijek dobro igra vs Bullse.
Wade željan dokazivanja protiv James prijateljski.
Towns proitv ekipe koja se gubi u odbrani, kvalitetan centar im uvijek ubaci 20+
Sretno svima koji odigraju.
Jučer 2/3, da vidimo večeras.
Towns ubacio 20 poena, zaboravio da su igrali protiv iste ekipe dvaput, tada igrač 99% ne ide over, moj bad.
Upireš protiv Admirala?Effenberg je napisao/la: Vidi sta sam ja odigrao ne cenera:
Tottenham - Swansea hendi 1

Ajmo danas slozit jedan za pare ljudi vakat je
Tamam nas 7-8 svi po 1 par i eto tiketa.bojler je napisao/la:Ajmo danas slozit jedan za pare ljudi vakat je

-
- Kontakt:
bojler je napisao/la:Ajmo danas slozit jedan za pare ljudi vakat je
City-Chelsea zuti kartoni 4,5 vise

sevilla 2 eto mogarelinho je napisao/la:Tamam nas 7-8 svi po 1 par i eto tiketa.bojler je napisao/la:Ajmo danas slozit jedan za pare ljudi vakat je

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Man City - Chelsea 4,5 kartoni over - risingforce
Granada - Sevilla 2 - Lillard
Željezničar - Čelik h1 - arelinho
hajmo i ostali
Granada - Sevilla 2 - Lillard
Željezničar - Čelik h1 - arelinho
hajmo i ostali
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.