FORUMAŠ GODINE - 2016 - DISKUSIJE
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: FORUMAŠ GODINE - 2016 - DISKUSIJE
Osvaja kladionica s hendikepom, jedino je pitanje koga cemo odabrati za PO!
Uzalud vam trud sviraci!
Uzalud vam trud sviraci!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Ja navijam da Dantes pobjedi,mozete zamisliti tu srecu dok mu urucuju dres Bosne i Hercegovine 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- MocMahale444
Ako si jedini s Pl uzimas dres. SigurnoMortemHz je napisao/la:Prejaki su ovi sa kladionice a i dosta smo podijeljeni, necu ja ovo uzeti. Bit ce mozda neizvjesno ali nemam neke sanse realnoali eto, fino je kad si u play-offu.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ovo u Hrasnici?gaston je napisao/la:Današnji presjek !![]()
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- TobeYarabi
- Kontakt:
unisticemo kladionice..angazovacemo bakira ako treba!MocMahale444 je napisao/la:Ako si jedini s Pl uzimas dres. SigurnoMortemHz je napisao/la:Prejaki su ovi sa kladionice a i dosta smo podijeljeni, necu ja ovo uzeti. Bit ce mozda neizvjesno ali nemam neke sanse realnoali eto, fino je kad si u play-offu.

Zayebo si.. Baš bi ti znao da navijam za BiH. Valjda si upratio sa košarkeL-Train je napisao/la:Ja navijam da Dantes pobjedi,mozete zamisliti tu srecu dok mu urucuju dres Bosne i Hercegovine
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo samo punac moze rijesitiTobeYarabi je napisao/la:unisticemo kladionice..angazovacemo bakira ako treba!MocMahale444 je napisao/la:Ako si jedini s Pl uzimas dres. SigurnoMortemHz je napisao/la:Prejaki su ovi sa kladionice a i dosta smo podijeljeni, necu ja ovo uzeti. Bit ce mozda neizvjesno ali nemam neke sanse realnoali eto, fino je kad si u play-offu.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Hrasno1921
- Kontakt:
Momciluk je napisao/la:Avatar i potpisHrasno1921 je napisao/la:@amazon 6b
@HausMan 4b
@plavousrcu 3b
@shzna 2b
@Franto 1b

Ima nas ...

1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- MocMahale444
Kladionica sejtanluk da uzme svetu temuMortemHz je napisao/la:Ovo samo punac moze rijesitiTobeYarabi je napisao/la:unisticemo kladionice..angazovacemo bakira ako treba!MocMahale444 je napisao/la:Ako si jedini s Pl uzimas dres. Sigurno

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Zovi punca, izgidosmo.MortemHz je napisao/la:Ovo samo punac moze rijesitiTobeYarabi je napisao/la:unisticemo kladionice..angazovacemo bakira ako treba!MocMahale444 je napisao/la:
Ako si jedini s Pl uzimas dres. Sigurno

Jeste l sigurni i dalje da PL uzima dres
Kladionica poslije reformi jaka ko NATO

This time next year we'll be millionaires.
Dobra ova jaka ko NATOMomciluk je napisao/la:Jeste l sigurni i dalje da PL uzima dres![]()

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
Prije svega nimalo laka odluka o raspodjeli glasova zbog mnogo kvalitetnih forumaša, moraš nekoga i izostaviti jer ne mogu svi stati ali idemo.
Feldmarschall 6b
On je primjer pravog, kvalitetnog forumaša. Posjeduje veliko znanje o fudbalu i uvijek je spreman podijeliti svoje utiske, mišljenja i zapažanja sa drugima. Pouzdano drži do svojih tvrdnji i otvoren je za dobru i zdravu raspravu. Njegovi postovi su zaista unijeli dosta sadžaja na brojne teme, to su upisi kojih je zaista nedostajalo. Većinom se sve napisalo o njemu. Pored svega toga, ljubitelj je Kloppa i Chola
Uglavnom, dijelimo mišljenje u većini stvari, a ima i pravi nick.
SiamoNoi 4b
Momak koji se zalaže za istinski Dinamo i redovno iznosi stavove i novosti o događajima koji se dešavaju u vezi s tim. Pri tome uvijek ima prave argumente i nastoji uputiti sve one kojima nije jasna situacija u tom klubu. Vidi se da razumije sve to u detalje i pravi je primjer kako treba postupati u svom gradu, prema svom klubu. Drago mi je da baš na ovom forumu imamo takvog člana jer sam i sam dugo upoznat sa svim navedenim stvarima i znam da ih nije lako prenositi na one koji ne žele shvatiti. Pored toga, iznimno voli sveti Atletico i Simeonea, kao da mi je brat
; nema previše takvih ovdje. Inter i Lazio su mu također plus. Neka samo više piše na filmovima i CL recimo.
miki_92 3b
Rekao bih veoma miran i aktivan forumaš. Dosta piše na temi motoGP što je super stvar. Još jedan korisnik koji će rado diskutovati na normalan način...
UnitedWA 2b
Po meni jedan od najboljih sa podforuma EPL i Unitedove teme. Kada god sam čitao njegove postove uvijek je korektan, djeluje nekako smireno i opušteno. Također, voli pisati o filmovima i sl.
Donnie Darko 1b
Svakako jedan od korektnih forumaša. Ako znam da mi može pomoći oko nečega, uvijek će napisati adekvatan i po potrebi opširan post. Prednost mu je i što je aktivan na dosta tema.
Tu je svakako još dosta korisnika koje vrijedi spomenuti kao što su recimo rio_Ferdy88, Puma, branimir85 (salutiram za OI), Lillard, Tritolone, Kawhi, Artetitis, leorey, muamerc, ekipa sa tenisa, Raonffa, SlevinKelevra, messilla, badblueboylivno, akisarajevo92 (motoGP
), Rajaz (dokta za filmove), krmpotich, neki forumaši sa podforuma EPL, DANTES, Dex, Marsal... Neke sam vjerovatno i zaboravio ali znaju se oni manje više. Ima zaista vrhunske ekipe na forumu, recimo samo ove godine tokom EP i OI je bilo jedno baš lijepo forumsko druženje... Sa svima bi se mogla popit piva. To bi bilo to.
Feldmarschall 6b
On je primjer pravog, kvalitetnog forumaša. Posjeduje veliko znanje o fudbalu i uvijek je spreman podijeliti svoje utiske, mišljenja i zapažanja sa drugima. Pouzdano drži do svojih tvrdnji i otvoren je za dobru i zdravu raspravu. Njegovi postovi su zaista unijeli dosta sadžaja na brojne teme, to su upisi kojih je zaista nedostajalo. Većinom se sve napisalo o njemu. Pored svega toga, ljubitelj je Kloppa i Chola

Uglavnom, dijelimo mišljenje u većini stvari, a ima i pravi nick.
SiamoNoi 4b
Momak koji se zalaže za istinski Dinamo i redovno iznosi stavove i novosti o događajima koji se dešavaju u vezi s tim. Pri tome uvijek ima prave argumente i nastoji uputiti sve one kojima nije jasna situacija u tom klubu. Vidi se da razumije sve to u detalje i pravi je primjer kako treba postupati u svom gradu, prema svom klubu. Drago mi je da baš na ovom forumu imamo takvog člana jer sam i sam dugo upoznat sa svim navedenim stvarima i znam da ih nije lako prenositi na one koji ne žele shvatiti. Pored toga, iznimno voli sveti Atletico i Simeonea, kao da mi je brat

miki_92 3b
Rekao bih veoma miran i aktivan forumaš. Dosta piše na temi motoGP što je super stvar. Još jedan korisnik koji će rado diskutovati na normalan način...
UnitedWA 2b
Po meni jedan od najboljih sa podforuma EPL i Unitedove teme. Kada god sam čitao njegove postove uvijek je korektan, djeluje nekako smireno i opušteno. Također, voli pisati o filmovima i sl.
Donnie Darko 1b
Svakako jedan od korektnih forumaša. Ako znam da mi može pomoći oko nečega, uvijek će napisati adekvatan i po potrebi opširan post. Prednost mu je i što je aktivan na dosta tema.
Tu je svakako još dosta korisnika koje vrijedi spomenuti kao što su recimo rio_Ferdy88, Puma, branimir85 (salutiram za OI), Lillard, Tritolone, Kawhi, Artetitis, leorey, muamerc, ekipa sa tenisa, Raonffa, SlevinKelevra, messilla, badblueboylivno, akisarajevo92 (motoGP

Iskreno mi je zao sto je Premijer liga BiH izgubila primat. Uredu, na anketi zasigurno se uvijek ima sansa ali kada se pogleda ovo bodovanje naspram proslogodisnjem ocito je koliko je manje forumasa sa tog podforuma.
"Regularni" dio izbora je zavrsen. Imamo nominirane za play-off u obje kategorije. Bice otvorena posebna tema s anketom, vjerovatno sutra ujutro.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ove godine sam slabije pratila više podforuma i forum generalno, pa sam glasanje ostavila za kasnije, i tako zakasnila. Mada, vjerovatno bih glasove raspodijelila po zaslugama "iz prošlosti", a ne prema pisanju u proteklih 12 mjeseci. Na vrhu bi sigurno bili i moji klupski jarani, Virtu4l i Mont0, zbog osvajanje lige.
Hvala onima koji su meni dali pokoji glas, i to je vjerovatno zbog stare slave, ali možda šta više napišem u godini pred nama.
Sretna nam bila svima!
Što se nastavka izbora tiče, složit ću se s mnogima da bi Donnie bio pristojan pobjednik, s obzirom na njegovo sudjelovanje na forumu. Ne zaboravimo da je on mnogo doprinio i temeljima ove akcije.
Kad bude anketa, bit će jasnija slika svih opcija, samo da ne zakasnim i na to glasanje...

Hvala onima koji su meni dali pokoji glas, i to je vjerovatno zbog stare slave, ali možda šta više napišem u godini pred nama.

Sretna nam bila svima!
Što se nastavka izbora tiče, složit ću se s mnogima da bi Donnie bio pristojan pobjednik, s obzirom na njegovo sudjelovanje na forumu. Ne zaboravimo da je on mnogo doprinio i temeljima ove akcije.

Kad bude anketa, bit će jasnija slika svih opcija, samo da ne zakasnim i na to glasanje...
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Anketa je vec tu.. ima 2-3 dana.BaDa12 je napisao/la:Ove godine sam slabije pratila više podforuma i forum generalno, pa sam glasanje ostavila za kasnije, i tako zakasnila. Mada, vjerovatno bih glasove raspodijelila po zaslugama "iz prošlosti", a ne prema pisanju u proteklih 12 mjeseci. Na vrhu bi sigurno bili i moji klupski jarani, Virtu4l i Mont0, zbog osvajanje lige.![]()
Sretna nam bila svima!
Što se nastavka izbora tiče, složit ću se s mnogima da bi Donnie bio pristojan pobjednik, s obzirom na njegovo sudjelovanje na forumu. Ne zaboravimo da je on mnogo doprinio i temeljima ove akcije.![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
MortemHz je napisao/la:Anketa je vec tu.. ima 2-3 dana.BaDa12 je napisao/la:Ove godine sam slabije pratila više podforuma i forum generalno, pa sam glasanje ostavila za kasnije, i tako zakasnila. Mada, vjerovatno bih glasove raspodijelila po zaslugama "iz prošlosti", a ne prema pisanju u proteklih 12 mjeseci. Na vrhu bi sigurno bili i moji klupski jarani, Virtu4l i Mont0, zbog osvajanje lige.![]()
Sretna nam bila svima!
Što se nastavka izbora tiče, složit ću se s mnogima da bi Donnie bio pristojan pobjednik, s obzirom na njegovo sudjelovanje na forumu. Ne zaboravimo da je on mnogo doprinio i temeljima ove akcije.![]()

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Nisi drug.BaDa12 je napisao/la:...nisam vidjela, što potvrđuje moju prvu rečenicu. Hvala. Obavljena forumska dužnost. Moram priznati da sam malo razočarana konkurencijom.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Jesam i previše.gaston je napisao/la:Nisi drug.BaDa12 je napisao/la:...nisam vidjela, što potvrđuje moju prvu rečenicu. Hvala. Obavljena forumska dužnost. Moram priznati da sam malo razočarana konkurencijom.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.