FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Lahmu treba pripisati pola ovog gola zbog reakcije. Muller ga večeras zabija ovaj Mainz igra previše otvoreno, a i Muller je na AMF.
Jesmo primili al svidja mi se ovo.
Stisnu nas na nasoj polovici i ne znamo gdje idemo...
Stisnu nas na nasoj polovici i ne znamo gdje idemo...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Kontra i gol koji smo prelako postigli. Ali ne da je nama posjed i odbrana na centru.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Moglo je bit 1-4 da nije ovih zajebancija.
-
- Kontakt:
Mainz se preloše brani. Ostavljaju previše prostora između štopera ili štopera i beka. Postava odlična za kontraški fudbal. Thiago i Lahm mogu brzo prenijeti loptu do pokretljive napadačke linije Ribery-Muller-Robben i Lewa u špicu. Samo da ih izvuku malo razbili bi ih.
P.S. Dobar Tomica napokon.
P.S. Dobar Tomica napokon.
Karlo je uveo ekstra igrača u napad i odmah više prostora dobiješ, možeš da ulaziš između linija, praviš duple, preklapanja, sve, samo je mana što puše kroz sredinu terena.
-
- Kontakt:
Ma Bayern ne može braniti kontre, a njih ima dosta. Lahm i Thiago nisu destruktivci i teško će presijecati te lopte koje idu prema našoj zadnjoj liniji. Naši štoperi stoje preduboko i zbog toga su nerijetko bili u velikim problemima. Primjer Javia koji nije imao nikakve šanse u onom dvoboju sa Cordobom kada smo primili gol. Evo pred kraj poluvremena je dobio i žuti jer jednostavno naša zadnja linija se ne može sama braniti. Treba im pomoć ovih ispred, ali kako će je dobiti kad se jednim pasom izbaci komplet vezni red i oni ostaju sami da se brane na velikom prostoru. Jednostavno, Mainz nema kvalitete da iskoristi ove naše slabosti, ali npr Barcelona bi lako mogla jer šta će Martinez i Hummels npr protiv Messija, Neymara i Suareza sami? Zračne duele mogu dobiti, ali kada se igra po zemlji i na kontre nemaju šanse.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Lijepo je ovo sad za sad, napadamo agresivno, stvaramo dosta prilika a sto je najvaznije, igra vec lici na nesto.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Svaki napad nam je išao preko desne strane, Ribery i Alaba ne postoje (vjerovatno je to i plan da oni opterećuju lijevu stranu da bi dole Kimmich, Muller i Robben mogli nešto iskombinirati). Ovu igru bih zvao neorganizovanija verzija Low-ove Njemačke.
Muller je izgubio svaku jbn loptu i to sve njima u kontru. Kao da se juce sreo sa igracima. A i razbio se mit da Thiago nema pojma u defanzivi, najmanje 10 lopti je oduzeo.
Hummels i Thiago
možel bolje. Lewa majstor.

Drugo poluvrijeme za zaborav, prvo je bilo dobro, ali to je vise jer je Mainz lose stojao na terenu.
Bio je uporan pa i kod tih slobodnjaka, gol u stilu lipicaneraSaurman je napisao/la:Kakva golčina Lewe.

Ma Klare će to slikovitije objasniti

Vom Jäger zum Gejagten
-
- Kontakt:
Neće Klare ne gotivi Lewugeronimo je napisao/la:Ma Klare će to slikovitije objasniti

Bundesliga je napisao/la:Ma Bayern ne može braniti kontre, a njih ima dosta. Lahm i Thiago nisu destruktivci i teško će presijecati te lopte koje idu prema našoj zadnjoj liniji. Naši štoperi stoje preduboko i zbog toga su nerijetko bili u velikim problemima. Primjer Javia koji nije imao nikakve šanse u onom dvoboju sa Cordobom kada smo primili gol. Evo pred kraj poluvremena je dobio i žuti jer jednostavno naša zadnja linija se ne može sama braniti. Treba im pomoć ovih ispred, ali kako će je dobiti kad se jednim pasom izbaci komplet vezni red i oni ostaju sami da se brane na velikom prostoru. Jednostavno, Mainz nema kvalitete da iskoristi ove naše slabosti, ali npr Barcelona bi lako mogla jer šta će Martinez i Hummels npr protiv Messija, Neymara i Suareza sami? Zračne duele mogu dobiti, ali kada se igra po zemlji i na kontre nemaju šanse.
Dobro uviđaš brate, to je ta konačna analiza koja mi se vrti po glavi. Nemam vremena sad baš..
Svaka ti čast čovječe!
- gerdmuller
- Kontakt:
Ovako je izgledalo zadnjih 15-tak minuta(jedino Javi umjesto Boe).Samo da tako nastavimo i pomest cemo ligu a u Ligi Prvaka smo prvi favoritgerdmuller je napisao/la:Neuer
Lahm Boateng Hummels Alaba
Vidal Thiago
Robben Müller Costa
Lewandowski

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Stefan Effenberg je napisao/la:Apeliram da ne budemo iznenađeni ako će ovo biti nakon dugo vremena jedna odlična partija Bayerna.

Samo da se nastavi sa ovim. Puše kroz sredinu ali i to će se popraviti.
Dodao bih još da smo dooosta opasniji sa Costom i Robbenom na terenu, pogotovo Arjenom.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dobro je ovo. Samo Lahm i Thiago ne mogu u veznom redu igrati, treba tu Vidal ili Javi umjesto Lahma. Al zajebano je to u smislu da je Lahm kapiten, a Kimmich buduća igračina, dečko ima stila kada igra i ima malo čudno prljav mentalitet kad je u pitanju jedan Nijemac. U svakom slučaju Kimmich igra bolje od Lahma beka trenutno, s tim da Lahm ima renome i kapitensku traku, to je za sada slatka muka za Carla. Obojica su polivalentni mogu uskočiti kad je neko povrijeđen, ali da su svi oporavljeni ja bi definitivno glasao za Kimmicha ispred Lahma.
Lewa se vraća na stare staze, Muller je u prvom poluvremenu bio fenomenalan, Thiago standardno dobar ove sezone, ali dragi Bože Ribery i Alaba, pa gdje je nestala njihova hemija, pretvorili su se u operativce.
Lewa se vraća na stare staze, Muller je u prvom poluvremenu bio fenomenalan, Thiago standardno dobar ove sezone, ali dragi Bože Ribery i Alaba, pa gdje je nestala njihova hemija, pretvorili su se u operativce.
-
- Kontakt:
Muller je preokret bio u ovoj utakmici.Steta,nece ga gol ali nekoliko puta je odlicno odigrao s robbenom,ulazi izmedu linija,otvara prostor,odma je i lewiu lakse igrati.Robben fenomenalan.
Kod gola jbg,igra na sirokom prostoru je mana manje vise svakog stopera tako i martineza,na kraju 1 poluvremena je trebao cak ispravljati i hummelsa kad je igrao rukom.
Kimmich solidan ali ipak je ispao par puta pored onisiwa ,zato je i zamjenjen.
Jos vidal u sredinu terena i ova danasnja ekipa moze igrati sa svima
Costa je bolji igrac od francka trenutno,ribery moze posluziti zadnjih 20 minuta,cijelu vise ne moze igrati
Kod gola jbg,igra na sirokom prostoru je mana manje vise svakog stopera tako i martineza,na kraju 1 poluvremena je trebao cak ispravljati i hummelsa kad je igrao rukom.
Kimmich solidan ali ipak je ispao par puta pored onisiwa ,zato je i zamjenjen.
Jos vidal u sredinu terena i ova danasnja ekipa moze igrati sa svima
Costa je bolji igrac od francka trenutno,ribery moze posluziti zadnjih 20 minuta,cijelu vise ne moze igrati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.