Unofficialpage je napisao/la:Može se prijaviti kartica, možeš gotovo sve samo ne možeš sa, kako sam skontao, sa paypala pare prebacit na karticu i da te pare podigneš a sve ostalo možeš. Ta vjerovatno radi jer je VISA jer MasterCard u BiH ne radi, odnosno ovo podizanje novca ne radi.

Ako ta banka radi sutra odmah ih nazoveš i kažu ti taj broj.

Pa bas to mozes raditi jedino sa ovom karticom, to prebacivanje sa paypal na racun i onda mozes dizat normala te pare...ali to naplacuju 4€ (ali sam procitao da svakog prvog u mjesecu oni sami to besplatno prebacuju na racun s paypala, ali ako hoces ranije onda im platis 4€)...a mozda cu nazvati sutra, iako je subota, svakako je besplatna info linija (pretpostavljam)
Nego, sta sam takodjer procitao, da treba na acc na paypal nastimati nesto da ti kartica vrsi konverziju novca prilikom narucivanja na ebay, a da to ne radi paypal jer uzimaju vecu proviziju nego kartica...ako sam ja to dobro skontao...i ima takodjer stavljanje neke primarne valute, to je valjda ono npr stavis da ti je euro primarna valuta i sad kad kupujes neki artikal ako je tamo naznacena cijena u eurima onda nema nikakve konverzije i provizije, a ako je cijena u dolarima onda ti se vrsi ta konverzija iz $ u €...ako sam ja to dobro skontao, a ne garantujem uopste da jesam