Obećavaš ili prijetiš?jurisicduska je napisao/la:Da se mi puno ne lažemo kad bude anketa MortemHz će pobijediti.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Obećavaš ili prijetiš?jurisicduska je napisao/la:Da se mi puno ne lažemo kad bude anketa MortemHz će pobijediti.
Ispravljenojurisicduska je napisao/la:pošteno govoreći kad bude anketa MortemHz će pobijediti.
Mokes je napisao/la:Novi presjek glasova (samo za E.... i D....![]()
)
to je onda za urologa a ne za foruma..Virtu4l je napisao/la:E da znaš koliko virtu boli krasni qrac za tabelom
Ne može, dosta mu kao. Gleda kod žene redovno.Virtu4l je napisao/la:Možeš i ti pogledati.
Avatar i potpisHrasno1921 je napisao/la:@amazon 6b
@HausMan 4b
@plavousrcu 3b
@shzna 2b
@Franto 1b
Osvojio je kantu prosle godine zajedno sa @pile87, polako, napredovat cedzelllo je napisao/la:Zasto @solinas nije u uzem izboru za forumasa godine?Kad mogu ovi INO pedderi,moze i on.
Jedan je @pile87,samo se sad krije iza novih laznih profilaMortemHz je napisao/la:Osvojio je kantu prosle godine zajedno sa @pile87, polako, napredovat cedzelllo je napisao/la:Zasto @solinas nije u uzem izboru za forumasa godine?Kad mogu ovi INO pedderi,moze i on.
Nema nijedan vjerovatno, onaj otrov se prepozna, vjeruj mi.dzelllo je napisao/la:Jedan je @pile87,samo se sad krije iza novih laznih profilaMortemHz je napisao/la:Osvojio je kantu prosle godine zajedno sa @pile87, polako, napredovat cedzelllo je napisao/la:Zasto @solinas nije u uzem izboru za forumasa godine?Kad mogu ovi INO pedderi,moze i on.
pinoglavi je napisao/la:Uzlaud trud, dzaba vam sve, i chat vas gura al vas opet ne ide... mortem sampion
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.