Ja ti Calathesa npr ne bih preporučio da igraš, do sada je imao tu minutažu jer je bio jedini plej, u prošlom kolu se vratio Mike James u pogon i sada će mu minutaža biti smanjenja. Još su ga digli na 12,5 u Premieru i ja bi to radije ispratio underom, jest da Barca i ne brani te plejeve nešto specijalno.nikadnedobijam je napisao/la:@ Civa, vidio sam tamo na podforumu kukanja da te brinu misljenja i uvrede nekih forumasa koji su pali na tvojim parovima eurolige.Moj savjet je da se ne brines sta ti kaze nego ko ti kaze.To je stara narodna al uvijek ispravna.Ako ti budala kaze da si budala nemoj se vrijedati.Mislim da ti je jasno sta pisem.
Nego daj svoje videnje eurolige,juce je dan bio los.Ja sam pao na sandersu na jednom tiketu ali sam ga odigrao odmah ujutru prije tvoje analize.Na drugom sa pao na onom klocu iversonu, hahahahah neznam jesi gledao onaj duel njega i danstona, nemoze mu iverson nista pa ga opali glavom kao vo bodac...
Ja mislim da bi danas trebao spanulis preko 14.5, inace se vrti oko 14-15 poena takva mu je danas i granica.Mislim da ga cuva vanamejker ili wilbekin ali ako njega krene nemoze ga niko cuvati.Prosjek mu je oko 27-28 minuta na terenu, uzima oko 10-12 suteva po utakmici + slobodna. I veceras ce on uzeti svoje suteve, nadam se da ce biti precizan.
Takode bih izdvojio i calathesa iz panate preko 11,50.Igra u prosjeku 33 minute, uzima 12-13 suteva po utakmici + slobodna.On mi je nekako sigurniji danas.
Dalje mi se sviđa Wanameker 13,5 over, Westerman 10,5 manje, M.Gudurić 9,5 over, Larkin 15,5 više, T.Rice 18,5 više. U Barcu je jučer stigao Renfroe, ali ne znam da li će danas nastupiti i mene iskreno na ovoj utakmici više vuče pobjeda Panate nego Barce, možda čak i X bude.
Također V.Micov na 12,5 u Premieru je opasna margina jer ide na Hangu koji je kvalitetan defanzivac i ako maši prve dvije trice, ostaje u underu.