SlevinKelevra je napisao/la: boktejebo
de, ako te mogo ovako ko insana zamoliti da to ne pises. mislim da nas ima dovoljno(barem 80%) kojima je ta psovka teza nego da nam opsujes majku.
hvala.
Kawhi je napisao/la:Ne možeš tako komunistički razmišljati.
zasto bi ovo bio komunisticki nacin razmisljanja?
naravno da nije. osim toga, demokrati to rjesavaju po kratkom postupku: tvorza ili smrt.
recimo u slucaju pabla eskobara. droga i kocka su na istoj razini.
ja sam dosta humaniji. recimo da bi odredjeni dio vremena provedenog na golom otoku utrosili na razmisljanje o stetnosti kocke po drustvo.
Kawhi je napisao/la:Ovisnike u kocki, kao i o svemu drugom ne može liječiti kad već postanu ovisni.
naravno da mozes. cak jednostavnije negoli je slucaj sa ovisnosti o alkoholu ili drogama.
Kawhi je napisao/la:Bolje je spriječiti dobrim obrazovanjem.
eto, ne sprjecava se. iz godine u godinu rastu iznosi koji se uplacuju u tim prokletim objektima.
Kawhi je napisao/la:To što će neko ponekad iz zabave odigrati nešto
to je igra. kao sto rekoh, nisam ni za to(i to je prvi korak), ali ih ne osudjujem kao one koje opisah u pocetku prethodnog posta.
mi govorimo o cifri od 1,5 milijardi. hej, to je par stoja po glavi stanovnika(5+)
Kawhi je napisao/la:Tu dolazi na scenu i ekonomski rast koji sigurno nećeš imati ako syebeš važnu granu ekonomije.
kao sto rekoh, i droga je vazna grana ekonomije. da preko noci nestane sa bosanskih ulica, znas li ti koliko bi ljudi ostalo bez posla, kao i onih koji bi morali podnijeti znacajne materijalne rezove, kao sto su korumpirani policajci, politicari i sl.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."