FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Makanaky
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Makanaky » 21 jul 2010, 22:04

Nisu navikli da se ovako brzo moraju oslobadjat lopte, nisu navikli na tempo. Ali zao mi sto nisu postigli gol jer je prilika bilo.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla

krkacina
Kontakt:

Post Postao/la krkacina » 21 jul 2010, 22:05

Jao grmi na Hadisonu !!! Slusajte Pitice !!!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 21 jul 2010, 22:08

DObra tekma , ikada nisam vidjeo jednu nasu ekipu da igra brzi fudbal. Zeljo nije imao srece al i mi se svidj konstantno protestvovanje na sudijske odluke nekako bas ciganski utisak ostyavljaju.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 21 jul 2010, 22:09

harishp je napisao/la:
RK Gradacac je napisao/la:Daj ba nemojte srat dzaba cist offside vidi se iz aviona!
A jest vam drago pitari, daBogda nikad europe ne vidjeli! Kad nema golova pricate o posjeti.... JADNO!!!
Sto se tice Zelje ove zajebancije ovaj kvalifikacije su ostale i bez golova a bogami i posjete.
Bas je jadno,u pravu si.
a izvini molim te,navedi mi samo jednu ekipu iz bosne,moze biti i reprezentacija bilo koja,koja je poslije debakla i katastrofalne igre u prvoj utakmici napunila poslije stadion.to sto pricate svi su samo obicna sranja.majkemi su vecina ljudi na ovom forumu,isfrustrirani ljudi.sve inzinjeri i doktori.evo iskreno govoreci tolika kolicina gluposti se ovdje moze procitati da je to nevjerovatno.nije meni krivo sto raja pljuje po zelji,cinjenica je da smo mi losi,to sto neki nasi navijaci zive u zabludi to je njihov problem.ali kad ljudi pocnu pricati drugima,a toliko govana u svojoj avliji ostave nepometenih onda je to za psihologa.
VOLIM TE ŽELJO

krkacina
Kontakt:

Post Postao/la krkacina » 21 jul 2010, 22:10

Zeljo odlican veceras !! Svaka cast !! MAnijaci isto tako !!
Za ligu nema straha... ;)

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 21 jul 2010, 22:12

MOŽEMO BITI ZADOVOLJNI I ROVCANIN JE PUNO BOLjI OD LAZE. :D
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 21 jul 2010, 22:12

krkacina je napisao/la:Zeljo odlican veceras !! Svaka cast !! MAnijaci isto tako !!

Blago vama!!

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 21 jul 2010, 22:14

Rovcanin da nije toliko sebican zabili bi bar jedan.
Sve u svemu odigrali smo dobro.
010 ISN'T JUST A CODE

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 21 jul 2010, 22:14

krkacina je napisao/la:Zeljo odlican veceras !! Svaka cast !! MAnijaci isto tako !!
ja bi stvarno volio da je to tako,ali brate ovo sto je zeljo pokazao je ispod prosjeka.realno katastrofalna kontrola lopte,igra bez smisla.niko ne moze loptu da zadrzi 3 sekunde.ja bi volio da mi budemo ponovo najbolji ,ali po meni ovo nije za pretjerani optimizam.mozemo mi u nasoj ligi biti ok,ali nije to to
VOLIM TE ŽELJO

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 jul 2010, 22:18

jordan 23 je napisao/la:
harishp je napisao/la:
RK Gradacac je napisao/la:Daj ba nemojte srat dzaba cist offside vidi se iz aviona!
A jest vam drago pitari, daBogda nikad europe ne vidjeli! Kad nema golova pricate o posjeti.... JADNO!!!
Sto se tice Zelje ove zajebancije ovaj kvalifikacije su ostale i bez golova a bogami i posjete.
Bas je jadno,u pravu si.
a izvini molim te,navedi mi samo jednu ekipu iz bosne,moze biti i reprezentacija bilo koja,koja je poslije debakla i katastrofalne igre u prvoj utakmici napunila poslije stadion.to sto pricate svi su samo obicna sranja.majkemi su vecina ljudi na ovom forumu,isfrustrirani ljudi.sve inzinjeri i doktori.evo iskreno govoreci tolika kolicina gluposti se ovdje moze procitati da je to nevjerovatno.nije meni krivo sto raja pljuje po zelji,cinjenica je da smo mi losi,to sto neki nasi navijaci zive u zabludi to je njihov problem.ali kad ljudi pocnu pricati drugima,a toliko govana u svojoj avliji ostave nepometenih onda je to za psihologa.
Sve je to u redu.Ali sto onda palamudis na kompjuteru.Umjesto da si na na stadionu.
Kod Brace Gumene vugla je vazda stadion pun,i atmosfera je napeta kao u hororu. :D
Dok kod nekih, **** odredjuju kolika ce posjeta biti. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 21 jul 2010, 22:20

kratak boravak u evropi a dugih je sedam godinica

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 21 jul 2010, 22:26

tekma dobra solidna,sudija nema blage veze isto kao i komentator koji nema blage o svom poslu .
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 21 jul 2010, 22:27

evo da ti kazem nesto realno,znas sto palamudim iskreno.idem prekosutra na more,pa sam sve pare zamijenio.haha
ja sam 5 godina trenirao u zelji.osvoio 2 titule prvaka u kadetskoj i juniorskoj kategoriji.trenirao u najtezim uslovima u ratu i poslije njega.davao zadnji dinar za zelju.roditelji mi govorili nisi ti sine normalan,toliko se nerviras zbog zelje,a oni drkaju **** puse piju,a ti im pare ostavljas.govorio sam kao i vecina ovih balavaca pa pusti ba zeljo je svetinja.zeljo meni brate i sad jeste svetinja,ali vjeruj mi da sam malo dosao pameti.neko ce od ovih balavaca reci onda si navijac na baterije,samo kad su titule.ja sto sam para zelji ostavio oni mogu sanjat samo.tako da znam sta pricam.ja sam sada samo realan zelim da gledam zelju,ciji igraci se bore i krv bi dali za njega,kao sto sam i ja zelju smatrao svetinjom.imao sam priliku da odem u sarajevo,kada je cala prvi put bio trener,stvarno je gospodin,molio me da predjem,nisam htio jer ne volim sarajevo,zeljo mi je sve bio.danas tako ljudi ne razmisljaju,tako da se meni sve to malo zgadilo brate
VOLIM TE ŽELJO

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 21 jul 2010, 22:29

Ne znam sta ce Amar na ovo reci, ali se meni nimalo nije dopala Zeljina "igra", nimalo.

Da ne silujem tastaturu, jednom recju, po malo sam razocaran od strane plavih!

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 21 jul 2010, 22:30

cole-ch je napisao/la:Ne znam sta ce Amar na ovo reci, ali se meni nimalo nije dopala Zeljina "igra", nimalo.

brate meni je ovo sve nekako kilavo bilo,nije to pravi zeljo
VOLIM TE ŽELJO

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 21 jul 2010, 22:33

E hajmo sad paćenici i bolesnici, ispao Željo pa opletite. Jedina radost u vašim jadnim i mizernim životima je Željin neuspjeh. Aferim
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 21 jul 2010, 22:37

Zeljo je veceras bio puno bolji nego u prvoj utakmici! Novi dresovi su extra,najbolji u dugogodisnjoj Zeljinoj historiji! hajmo sada jos 2 kvalitetna pojacanja dovesti i titula ostaje na Grbavici!
Volim te Zeljo!

krkacina
Kontakt:

Post Postao/la krkacina » 21 jul 2010, 22:37

jordan 23 je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:Ne znam sta ce Amar na ovo reci, ali se meni nimalo nije dopala Zeljina "igra", nimalo.

brate meni je ovo sve nekako kilavo bilo,nije to pravi zeljo
Tim igra onoliko koliko mu to protivnik dozvoli. Realno Hapoel je najmanje 3 puta bolja ekipa.
Prava snaga/slabost Zelje ce se pokazati u utakmicama nase lige. Do tada ostaje nam da sacekamo.

Ja mislim da tu ima potencijala za nasu ligu ,ali u Evropi mi nemamo sanse. Jedino da nam se posreci pa dobijemo neke lakse protivnike i nekako prodjemo dalje.

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 21 jul 2010, 22:37

blueman-TM87 je napisao/la:E hajmo sad paćenici i bolesnici opletite, ispao Željo pa opletite. Jedina radost u vašim jadnim i mizernim životima je Željin neuspjeh. Aferim
znas sta bi ovdje jedino rijesenje bilo,jednostavno ne obazirati se i ne odgovarati takvim ljudima,i onda ce shvatiti da nisu interesantni.to je jedna vojska bolesnih ljudi,koji su isfrustrirani,svojim zivotom.ne karaju i ako karaju karaju ruzne trebe,nemaju za hljeba jer vise vode racuna o drugim nego o sebi.i onda shvatite ovo je njima hrana.samo ignorisati pacenike,sami ce odustati,kad im i to malo jada sto imaju odmuzmes
VOLIM TE ŽELJO

jocker12
Kontakt:

Post Postao/la jocker12 » 21 jul 2010, 22:38

Nego dobri nam dresovi,eno Dzeko hoce da predje u juve a i sad ce se praviti hotel na grbavici,znate li vi šta o tome ? :) :)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: antibot, BarbareZeljin, doncarlo, Hrasno15 i 57 gostiju.