Cartman je napisao/la:Nikad se rijesit ovog trolla iz Gorazda. Da Bog sacuva.legenda reala je napisao/la:Jadan je ovaj forum kad se jedan Cartman vrati, nakon onakvog bana
Mahsuz selam momčino, najveći sine Osla i Akershusa!

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Cartman je napisao/la:Nikad se rijesit ovog trolla iz Gorazda. Da Bog sacuva.legenda reala je napisao/la:Jadan je ovaj forum kad se jedan Cartman vrati, nakon onakvog bana
Ko su im ti Bosanci?sekerbay je napisao/la:vratili kurtmu a zaboravili harishp-a![]()
forum je dotako dno![]()
u medjuvremenu u svijetu...
http://www.****/clanak/265066/americ ... li-bosanciNa desetine hiljada Bosanaca izbjeglo je u St. Louis pred vihorom agresije na Bosnu i Hercegovinu, a velika većina njih su muslimani.
Naselili su se uglavnom u južnom dijelu grada, koji se danas zove "mala Bosna" i u kojem živi oko 70.000 Bosanaca, čineći St. Louis najvećim "bosanskim gradom" u svijetu koji se nalazi van granica BiH.
tuga brateeepa, vise nas zivi van domovine
![]()
Kawhi je napisao/la:
Btw sad u autu slušam na radijonu Radio Marija i puštaju Tomsona za sve Bosance.
haj, jezik pregrizo. hare je jedna od legendi ovog foruma. nadam se da ce se vratiti.legenda reala je napisao/la:Možda je hare umro, bio je u godinama
kako to mislis ko su?Kawhi je napisao/la:Ko su im ti Bosanci?
koliko je ovo istina, ali eto fašistička televizija je to okaraktezirala kao "mržnju", dok vamo zastave po hercegovini nikome ne smetajuRiNo je napisao/la:
A šta je sa svim onim što nama običnim smrtnicima nije pristupačno.SlevinKelevra je napisao/la:Ali, brate, ova tehnologija i kakav je ovo napredak...Pa, samo Tesla automobil je dovoljan da ti ono 'stane pamet'. SF do prije nekoliko godina... A, smartfone i naprednu komunikaciju bolje i ne spominjati
Hej moj ti ovo smo mogli imat sve prije 100 godina samo da su dali Tesli potrebne pare, imali bi besplatnu energiju svi na planeti bez zagadjenja i ovih zagrijavanja atmosfere, a dosad bog zna sta bi se sve razvilo, a ovako tek pocinju pomalo koristiti Tesline izume i vizije.. ali ne, htjeli su ga iskoristiti samo za pravljenje oruzja kojim bi sirili bijedu po svijetu, oni koji kontrolisu svijet koje ti negiras da postoje.. ali Nikola bio gospodin pa ih odyebo, platio je zato, umro u bijedi.. bas kao i Isus zrtvovao se za bolje ljudi.. sta ja to tebi pricam kad nemas pojma o zivotu.SlevinKelevra je napisao/la:Ali, brate, ova tehnologija i kakav je ovo napredak...Pa, samo Tesla automobil je dovoljan da ti ono 'stane pamet'. SF do prije nekoliko godina... A, smartfone i naprednu komunikaciju bolje i ne spominjati
ybm ti kraljaMomciluk je napisao/la: Hej moj ti ovo smo mogli imat sve prije 100 godina samo da su dali Tesli potrebne pare, imali bi besplatnu energiju svi na planeti bez zagadjenja i ovih zagrijavanja atmosfere, a dosad bog zna sta bi se sve razvilo, a ovako tek pocinju pomalo koristiti Tesline izume i vizije.. ali ne, htjeli su ga iskoristiti samo za pravljenje oruzja kojim bi sirili bijedu po svijetu, oni koji kontrolisu svijet koje ti negiras da postoje.. ali Nikola bio gospodin pa ih odyebo, platio je zato, umro u bijedi.. bas kao i Isus zrtvovao se za bolje ljudi.. sta ja to tebi pricam kad nemas pojma o zivotu.
Sviđa mi se koraksekerbay je napisao/la:u mojoj porodici je bio jedan slucaj. samo jedan. nakon sto su poduzeti odgovarajuci koraci, sad hvala Bogu nema nijedan.
Moze li proci ijedan moj post da me ti ne citiras?Momciluk je napisao/la:Hej moj ti ovo smo mogli imat sve prije 100 godina samo da su dali Tesli potrebne pare, imali bi besplatnu energiju svi na planeti bez zagadjenja i ovih zagrijavanja atmosfere, a dosad bog zna sta bi se sve razvilo, a ovako tek pocinju pomalo koristiti Tesline izume i vizije.. ali ne, htjeli su ga iskoristiti samo za pravljenje oruzja kojim bi sirili bijedu po svijetu, oni koji kontrolisu svijet koje ti negiras da postoje.. ali Nikola bio gospodin pa ih odyebo, platio je zato, umro u bijedi.. bas kao i Isus zrtvovao se za bolje ljudi.. sta ja to tebi pricam kad nemas pojma o zivotu.SlevinKelevra je napisao/la:Ali, brate, ova tehnologija i kakav je ovo napredak...Pa, samo Tesla automobil je dovoljan da ti ono 'stane pamet'. SF do prije nekoliko godina... A, smartfone i naprednu komunikaciju bolje i ne spominjati
Trenutno korisnika/ca: ASD, Jabroni, kraljttbvb, nerkolfc i 412 gostiju.