Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

JackTheStripper
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la JackTheStripper » 02 dec 2016, 13:07

Cartman je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Jadan je ovaj forum kad se jedan Cartman vrati, nakon onakvog bana
Nikad se rijesit ovog trolla iz Gorazda. Da Bog sacuva.

Mahsuz selam momčino, najveći sine Osla i Akershusa! :salut:
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 02 dec 2016, 14:12

sekerbay je napisao/la:vratili kurtmu a zaboravili harishp-a :roll:
forum je dotako dno :mrgreen:

u medjuvremenu u svijetu...
Na desetine hiljada Bosanaca izbjeglo je u St. Louis pred vihorom agresije na Bosnu i Hercegovinu, a velika većina njih su muslimani.
Naselili su se uglavnom u južnom dijelu grada, koji se danas zove "mala Bosna" i u kojem živi oko 70.000 Bosanaca, čineći St. Louis najvećim "bosanskim gradom" u svijetu koji se nalazi van granica BiH.
http://www.****/clanak/265066/americ ... li-bosanci

tuga brateee :plac: pa, vise nas zivi van domovine :cry:
Ko su im ti Bosanci? :mrgreen:

Btw sad u autu slušam na radijonu Radio Marija i puštaju Tomsona za sve Bosance. :ljepota:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 dec 2016, 14:15

Kawhi je napisao/la:
Btw sad u autu slušam na radijonu Radio Marija i puštaju Tomsona za sve Bosance. :ljepota:
:ljepota: :ljepota:

Šta je s Hellerom jel to banovan
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 dec 2016, 14:48

Volim te Bej-ha :bih:

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 02 dec 2016, 14:52

:bih:
100% sportski i krajnje opušten potpis

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 02 dec 2016, 15:02

slika

Nosio sam (na kratko) ovaj HoloLens, kakva je ovo zajebancija to nisu istine, zaljubio sam se (a ne mogu se kupiti).

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 02 dec 2016, 15:05

kako ste samo pokvareni...
umjesto da osudite taj gnusni cin zavodjenja i silovanja naivnih tinejdzera koji od jutra do sutra razmisljaju samo o jednoj stvari i kojima se dize cak i od dodira blagog povjetarca, vi uzeli da odobravate. :mrgreen:
legenda reala je napisao/la:Možda je hare umro, bio je u godinama
haj, jezik pregrizo. hare je jedna od legendi ovog foruma. nadam se da ce se vratiti.
Kawhi je napisao/la:Ko su im ti Bosanci?
kako to mislis ko su?

nego, da se kratko osvrnem na ono o cemu se raspravljalo men se cini u srijedu.
da, kladionica.
zasto bi nekome smetale kladionice i ljudi koji ih obilaze?!
mi kao evropljani slijedimo lijepe obicaje koje uvode zemlje zap. evrope.
tamo je to normalno. fino biras hoces li se kladit onlajn, ili ces izaci na cistu havu i prosetat do kladionici.
osim toga, zasto bi nekoga trebalo da zanima sta drugi rade :cool:

svima onima koji razmisljaju na ovaj nacin zelim uputu tj. da im Bog da pameti.
sto se mene licno tice, bolje je otici kod komsije i zapaliti mu kucu nego ga gledati kako kocka.
ovo prvo je manje zlo. vrijedne ruke ce sagraditi novu kucu, a kocka rastura i ovo postojecu plus sto razvaljuje porodice i kompletno drustvo.
nove generacije odrastaju uz kockare i to zlo postaje nesto sasvim normalno.
sto se tice tih zala, najbolje ih je otkloniti rukom, a najmanje sta se moze uciniti jeste osuda istih.
u mojoj porodici je bio jedan slucaj. samo jedan. nakon sto su poduzeti odgovarajuci koraci, sad hvala Bogu nema nijedan.

kazu, joj, par hiljada bi ostalo bez posla... par hiljada bezobzirnih saucesnika. da imam vlast, sutra bi od kolindice bio iznajmljen goli otok na koji bi poslao te ublehe naoruzane drvenim cekicima. tucaj kamen, stoko.
cuj, ostali bi bez "posla" :roll:
to je isto ko kad bi reko da ne treba ganjati sefove narko kartela jer bi ovi dilercici ostali bez posla.
covjece, gotovo milijarda i pol godisnje... strahota.
par godina i napravis autoput a ostale puteve napravis funkcionalnima kako nam omladina ne bi ginula po neuslovnim cestama.
milijarda i pol...
organizujes konkurs i desetorici ili jos vise sa najboljim idejama das beskamatne kredite da otvaraju firme i zaposljavaju omladinu.
ps.
iz ove kritike iskljucujem omladince koji nisu ovisnici i koji tamo ne ostavljaju ogromne cifre tj. koji su tamo s vremena na vrijeme.
osudjujem i to, ali oni nisu na istoj deredzi.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 dec 2016, 15:07

RiNo je napisao/la:
:bih:
koliko je ovo istina, ali eto fašistička televizija je to okaraktezirala kao "mržnju", dok vamo zastave po hercegovini nikome ne smetaju :kafa:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 02 dec 2016, 15:11

Ne možeš tako komunistički razmišljati. Kapitalizam je najbolja stvar koju imamo i ponuda je zasnovana na potražnji.
Ovisnike u kocki, kao i o svemu drugom ne može liječiti kad već postanu ovisni. Bolje je spriječiti dobrim obrazovanjem. To što će neko ponekad iz zabave odigrati nešto u kladionici nije loša stvar. Loša stvar je kad to postane potreba.
Kod nas je najveći problem kladionice što ih većina ljudi ne igra iz zabave nego iz finansijske potrebe. Tu dolazi na scenu i ekonomski rast koji sigurno nećeš imati ako syebeš važnu granu ekonomije.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 02 dec 2016, 15:15

rio_Ferdy88 je napisao/la:
slika
slika
This time next year we'll be millionaires.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 02 dec 2016, 15:29

slika :mrgreen:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 02 dec 2016, 15:31

Ali, brate, ova tehnologija i kakav je ovo napredak... :tokralju: Pa, samo Tesla automobil je dovoljan da ti ono 'stane pamet'. SF do prije nekoliko godina... A, smartfone i naprednu komunikaciju bolje i ne spominjati

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 dec 2016, 15:33

Jedan je Toše :kafa:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 dec 2016, 15:36

SlevinKelevra je napisao/la:Ali, brate, ova tehnologija i kakav je ovo napredak... :tokralju: Pa, samo Tesla automobil je dovoljan da ti ono 'stane pamet'. SF do prije nekoliko godina... A, smartfone i naprednu komunikaciju bolje i ne spominjati
A šta je sa svim onim što nama običnim smrtnicima nije pristupačno.

Kažu da je tehnologija 50-tak godina ispred normalnog svijeta, da se krije, živjele teorije zavjere :mrgreen:

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 02 dec 2016, 15:46

SlevinKelevra je napisao/la:Ali, brate, ova tehnologija i kakav je ovo napredak... :tokralju: Pa, samo Tesla automobil je dovoljan da ti ono 'stane pamet'. SF do prije nekoliko godina... A, smartfone i naprednu komunikaciju bolje i ne spominjati
Hej moj ti ovo smo mogli imat sve prije 100 godina samo da su dali Tesli potrebne pare, imali bi besplatnu energiju svi na planeti bez zagadjenja i ovih zagrijavanja atmosfere, a dosad bog zna sta bi se sve razvilo, a ovako tek pocinju pomalo koristiti Tesline izume i vizije.. ali ne, htjeli su ga iskoristiti samo za pravljenje oruzja kojim bi sirili bijedu po svijetu, oni koji kontrolisu svijet koje ti negiras da postoje.. ali Nikola bio gospodin pa ih odyebo, platio je zato, umro u bijedi.. bas kao i Isus zrtvovao se za bolje ljudi.. sta ja to tebi pricam kad nemas pojma o zivotu.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 02 dec 2016, 15:48

Momciluk je napisao/la: Hej moj ti ovo smo mogli imat sve prije 100 godina samo da su dali Tesli potrebne pare, imali bi besplatnu energiju svi na planeti bez zagadjenja i ovih zagrijavanja atmosfere, a dosad bog zna sta bi se sve razvilo, a ovako tek pocinju pomalo koristiti Tesline izume i vizije.. ali ne, htjeli su ga iskoristiti samo za pravljenje oruzja kojim bi sirili bijedu po svijetu, oni koji kontrolisu svijet koje ti negiras da postoje.. ali Nikola bio gospodin pa ih odyebo, platio je zato, umro u bijedi.. bas kao i Isus zrtvovao se za bolje ljudi.. sta ja to tebi pricam kad nemas pojma o zivotu.
ybm ti kralja :lol:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 02 dec 2016, 15:54

sekerbay je napisao/la:u mojoj porodici je bio jedan slucaj. samo jedan. nakon sto su poduzeti odgovarajuci koraci, sad hvala Bogu nema nijedan.
Sviđa mi se korak :lol: :lol: :lol:

@Momciluk od prijateljski nastrojenog početka posta do neprijateljski nastrojenog kraja posta :urnebes: :urnebes:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 dec 2016, 15:55

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 02 dec 2016, 16:01

Momciluk je napisao/la:
Hej moj ti ovo smo mogli imat sve prije 100 godina samo da su dali Tesli potrebne pare, imali bi besplatnu energiju svi na planeti bez zagadjenja i ovih zagrijavanja atmosfere, a dosad bog zna sta bi se sve razvilo, a ovako tek pocinju pomalo koristiti Tesline izume i vizije.. ali ne, htjeli su ga iskoristiti samo za pravljenje oruzja kojim bi sirili bijedu po svijetu, oni koji kontrolisu svijet koje ti negiras da postoje.. ali Nikola bio gospodin pa ih odyebo, platio je zato, umro u bijedi.. bas kao i Isus zrtvovao se za bolje ljudi.. sta ja to tebi pricam kad nemas pojma o zivotu.
Moze li proci ijedan moj post da me ti ne citiras? :? Sto si iskompleksiran, boktejebo :facepalm: Plus, da se tu barem ima sta procitati, vec glupost do gluposti... :roll:

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 02 dec 2016, 16:10

Cuj ne moze post napisat da ga ja ne citiram :urnebes: istripovo si druze, pogledaj svoje notifikacije pa javi kad sam te zadnji put citiro
I molim te lijepo zbog cega da budem iskompleksiran, izgleda da ti ne znas znacenje te rijeci

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: ASD, bhfanatic14, Faraon iz Visokog, MElloo, nerkolfc, rio_Ferdy88, tobaccos i 13 gostiju.