Cudi me onda da je raja pored toliko jajara s te teme kivna na tebeNeutral je napisao/la:Ne, max 10 postova napisao protiv mađara iz zapadnog mostara i dvije protiv željeSanto je napisao/la:@neutral pises li ti na pl prepucavanja?
KANTA GODINE - 2016 - DISKUSIJE
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: KANTA GODINE - 2016 - DISKUSIJE
naprijed rejal
Koja raja? Svi sa liste gnjavatori koje sam ignorirao mjesecima unazad (mitomani, mađari iz zapadnog Mostara čine većinu) glasali suSanto je napisao/la:Cudi me onda da je raja pored toliko jajara s te teme kivna na tebeNeutral je napisao/la:Ne, max 10 postova napisao protiv mađara iz zapadnog mostara i dvije protiv željeSanto je napisao/la:@neutral pises li ti na pl prepucavanja?

- Donnie Darko
- Kontakt:
Neutral je napisao/la: Titovajuga, možete ga hejtati radi teme chat, njegove privrženosti Jugoslaviji, ali momka je enciklopedija za košarku.

Ne vidim slike.Donnie Darko je napisao/la:Neutral je napisao/la: Titovajuga, možete ga hejtati radi teme chat, njegove privrženosti Jugoslaviji, ali momka je enciklopedija za košarku.
PS: Par puta bio s njim na kahvi, enciklopedija, garantujem ti, možeš se smijati koliko hoćeš

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: KANTA GODINE - 2016 - DISKUSIJE
Ide mene savrseno dobro cim se vas par pavijana ovako napalite. Zato i jesam ovdje. Ti ces dobiti utjesnu nagradu ove godine, par iskoristenih katetera tek da te koliko toliko zabavimo dok smo na godisnjem.Effenberg je napisao/la:Nazalost razocaram se kad vidim kakvih sve dijabola ima po forumu, tako da me ufati velika zal sto nikad necu moci biti kandidat u tom izboru. Haj ti sinko gulasa malo, ostavi se tastature, vidis da te ne ide!Rigoletto je napisao/la:Ja se ispricavam sto si se nasao uvrijeđen zbog mojih postova jer vidim da se i ti natječeš za sintetiku. Ne brini, oglupit ces dovoljno dogodine da postanes sampion u ovom izboru.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Rigoletto imaš svoj prostor u prepucavanjima, popusti malo na ostalim temama.
Neutral je napisao/la:Ribery, jedan od prvih moderatoraMokes je napisao/la:Pa koji su to kvalitetni forumasi koje pominjete, a koji su prestali pisati ? Devil, duke i jos ?
Eagles, jedini normalni navijač zrinjskog da sam ga znao, i on je bio moderator
NoName, neaktivan, jedan od najboljih forumaša što je ikad vidio forum.
Bistrikboy, prepotentni gad koji je za želju i bayern, moderator.
Geronimo, također moderator i jedan od najboljih forumaša na polju međunarodni fudbal.
Antona možete mrziti koliko hoćete, nećete se sigurno slagati s njegovim stavovima ali toliko je emotivan u vezi bayerna da zaslužuje ovdje biti.
Cartman, evo vratio se, a nije da dugo bilo.
Formance, enciklopedia tenisa.
Csh, jedan od prvih moderatora, tako mu je nekako išao nik.
Duke of Wellington, prepotentni gad koji nije nikome ostao dužan i apsolutno zaslužuje biti na ovoj list.
Devil, jedini forumaš koji nije pisao mitomanije, enciklopedija
Titovajuga, možete ga hejtati radi teme chat, njegove privrženosti Jugoslaviji, ali momka je enciklopedija za košarku.
Zizu, neaktivan, prekucao forum gdje je god pisao.
hammers, navijač west hama, moderator kojeg odavno nema
brazzo, tuzlak, nijemac
daffy, talijan
Head, prepotentni gad sa teme Sarajevo
MaGiCa volio je mitomanije pisati ali opet je bio kvalitetan forumaš u vezi sporta
Consigliere
neno#4 insajder iz košarkaškog saveza, možete i njega hejtati ali bio je dobar
Pogba
ŠBFidelis, prvi Hrvat foruma i za ovu novu djecu iz toga naroda Tesla![]()
Itd, ne da mi se još spominjate neke, a ima ih još desetine

Head, pise pod novim nickom

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Rodjenisa,BMV22,Eborg i Steelman sa Čelikove teme,Emirzlatu,Zlajči,Probisvjet sa Slobodine,Kevin Široki,Armagedon Borac i gomila na PL koji vrijede kao ostatak foruma sa papcima iz lige petice,diskusija brčića i bradica. Intelektualni ratovi koji su popularizirali forum za ovih 9 godina
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Formance je najbolji forumas kojeg je ovaj forum upoznao, jedini koji moze se porediti s njim je ovaj novi Feldmarschall sa INO fudbala.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ko nam fali?
Dylan Dog, Devil, Magica, Formance, Duke, Sasa...
Ko nam ne bi falio to je pitanje...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Slažem se s tobom. Ti si npr. super forumaš. Samo još da ne pišeš na NBA.bodi123 je napisao/la:Formance je najbolji forumas kojeg je ovaj forum upoznao, jedini koji moze se porediti s njim je ovaj novi Feldmarschall sa INO fudbala.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
I da nije pitar.Kawhi je napisao/la:Slažem se s tobom. Ti si npr. super forumaš. Samo još da ne pišeš na NBA.bodi123 je napisao/la:Formance je najbolji forumas kojeg je ovaj forum upoznao, jedini koji moze se porediti s njim je ovaj novi Feldmarschall sa INO fudbala.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa to mu je najveca kvaliteta.Lillard je napisao/la:I da nije pitar.Kawhi je napisao/la:Slažem se s tobom. Ti si npr. super forumaš. Samo još da ne pišeš na NBA.bodi123 je napisao/la:Formance je najbolji forumas kojeg je ovaj forum upoznao, jedini koji moze se porediti s njim je ovaj novi Feldmarschall sa INO fudbala.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Kad Spursi uzmu prsten prestajem, nesto slicno kao Belmin i GSW, mozel?Kawhi je napisao/la:Slažem se s tobom. Ti si npr. super forumaš. Samo još da ne pišeš na NBA.bodi123 je napisao/la:Formance je najbolji forumas kojeg je ovaj forum upoznao, jedini koji moze se porediti s njim je ovaj novi Feldmarschall sa INO fudbala.
Lillarde, morel se uzet u Vitezu, il ce Covke morat urgirat?
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 02 dec 2016, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- legenda reala
- Kontakt:
To su sve bili Vukovi nikovi, pa mu je dosadilo, ostavio je samo tebe i TribalianaDANTES je napisao/la:Ko nam fali?

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la:To su sve bili Vukovi nikovi, pa mu je dosadilo, ostavio je samo tebe i TribalianaDANTES je napisao/la:Ko nam fali?

2017. bi mogla biti dobra godina za ovaj forum.bodi123 je napisao/la:Kad Spursi uzmu prsten prestajem, nesto slicno kao Belmin i GSW, mozel?Kawhi je napisao/la:Slažem se s tobom. Ti si npr. super forumaš. Samo još da ne pišeš na NBA.bodi123 je napisao/la:Formance je najbolji forumas kojeg je ovaj forum upoznao, jedini koji moze se porediti s njim je ovaj novi Feldmarschall sa INO fudbala.
Lillarde, morel se uzet u Vitezu, il ce Covke morat urgirat?

- legenda reala
- Kontakt:
piše li još na onom banjalučkom forumu nismo odavno navraćali i šifru sam zaboravio
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja tamo ušao samo kad si me ti nagovorio.legenda reala je napisao/la:piše li još na onom banjalučkom forumu nismo odavno navraćali i šifru sam zaboravio

Hoces da lobiram kod mojih da te poguramo za dres Dzeke, ionako se nismo jos odlucili za koga cemo tamo glasati?Kawhi je napisao/la: 2017. bi mogla biti dobra godina za ovaj forum.
Iz repke bih jedino nosao Asmirov i Milanov dres. Ako dobijem Džekin pokloniću nekom djetetu.bodi123 je napisao/la:Hoces da lobiram kod mojih da te poguramo za dres Dzeke, ionako se nismo jos odlucili za koga cemo tamo glasati?Kawhi je napisao/la: 2017. bi mogla biti dobra godina za ovaj forum.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 5 gostiju.