???jopaa7 je napisao/la:Sretno ti ali Curry ne ide na Hardena nikakoADIER je napisao/la: # S. Curry (-28,5+) @OVER ; Iskreno iz ove ekipe ove sezone nikoga nikad ne igram, jer se nikad ne zna ko će šutati, ali eto nekako sam se opredijelio za Curry pored ostalih iz GS-a, večeras neka ubaci 10 trojki i eto - Haha xD Moje mišljenje, da će večeras izluđivati Hardena, a Harden igra odbranu za ABA lige xDIde na Beverlya koji je dobar defanzivac. Thompson ide na Hardena.
Moze Curry prebaciti ali evo samo da napomenem
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Sta?ADIER je napisao/la:???jopaa7 je napisao/la:Sretno ti ali Curry ne ide na Hardena nikakoADIER je napisao/la: # S. Curry (-28,5+) @OVER ; Iskreno iz ove ekipe ove sezone nikoga nikad ne igram, jer se nikad ne zna ko će šutati, ali eto nekako sam se opredijelio za Curry pored ostalih iz GS-a, večeras neka ubaci 10 trojki i eto - Haha xD Moje mišljenje, da će večeras izluđivati Hardena, a Harden igra odbranu za ABA lige xDIde na Beverlya koji je dobar defanzivac. Thompson ide na Hardena.
Da napomeneš.?? Šta ? XDjopaa7 je napisao/la:Sta?ADIER je napisao/la:???jopaa7 je napisao/la: Sretno ti ali Curry ne ide na Hardena nikakoIde na Beverlya koji je dobar defanzivac. Thompson ide na Hardena.
Da Harden ne cuva CurryaADIER je napisao/la: Da napomeneš.?? Šta ? XD

Beverley - Curry
Harden - Thompson
Hvalajopaa7 je napisao/la:Da Harden ne cuva CurryaADIER je napisao/la: Da napomeneš.?? Šta ? XD
Beverley - Curry
Harden - Thompson
[img]https://aid_spy-hotmail.tinytake.com/media/450f00?filename=1480638242967_02-12-2016-01-23-58.png&sub_type=thumbnail_preview&type=attachment&width=700&height=186&_felix_session_id=af84cff18d40ff2f652a88e16fe4bb9e&salt=MTE2MDY3Nl80NTI1ODI0[/img]

Napoli - Inter 1,85-3,55-4,40
Ovo je uvreda za mozak, inteligenciju, razum...
Napoli ne moze dobiti ni Kiseljak kako treba, oni na njih 1,85.
Ovo treba biti egal po kvotama 2,50-2,50. Jesam simpatizer gostiju, ali ovu dvicu cu odigrati pa ne imao sutra sta jesti. U pozitivnom su ritmu zadnjih mjesec dana, odbrana i dalje leš ali ja i dalje ne vidim ko ce dati gol za Napoli. Reina, maybe?!? U najgorem slucaju ovo je X. Inter dugo vremena nije dole dobio, mislim da se sve poklopilo da ih klepe bas veceras. Kvota, neoprostivo dobra. Hvala!!!
2 i over 2,5 5,90
Suha dvojka 4,40
Perišić zaćeruje 9,37

Napoli ne moze dobiti ni Kiseljak kako treba, oni na njih 1,85.

2 i over 2,5 5,90
Suha dvojka 4,40
Perišić zaćeruje 9,37
Tanki su i jedni i drugi, mogao bi tu jedan iksic po odlicnoj kvoti pasti, 1-1 tacan rezultat i svi zadovoljni.krmpotich je napisao/la:Napoli - Inter 1,85-3,55-4,40
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Napoli ne moze dobiti ni Kiseljak kako treba, oni na njih 1,85.Ovo treba biti egal po kvotama 2,50-2,50. Jesam simpatizer gostiju, ali ovu dvicu cu odigrati pa ne imao sutra sta jesti. U pozitivnom su ritmu zadnjih mjesec dana, odbrana i dalje leš ali ja i dalje ne vidim ko ce dati gol za Napoli. Reina, maybe?!? U najgorem slucaju ovo je X. Inter dugo vremena nije dole dobio, mislim da se sve poklopilo da ih klepe bas veceras. Kvota, neoprostivo dobra. Hvala!!!
2 i over 2,5 5,90
Suha dvojka 4,40
Perišić zaćeruje 9,37

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- zamorano1plus8
- Kontakt:
nema se tu sta razmisljat, tu gg3+ glat prolazi
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Ljudi moji to je tekma za zaobilazenja u sirokom luku. Sretno ko god se odluci na tu tekmu kladiti.
Danas po meni hendi Bayerna, LASK 1 mozda i hendi protiv gradskih rivala i Na Insbruck x2 protiv Kapfenberga.
U ranijim terminima bi preporuci kod zidova X na tekmi Herzliya - Akko i Netanya 1 i mozda cak i over.
Danas po meni hendi Bayerna, LASK 1 mozda i hendi protiv gradskih rivala i Na Insbruck x2 protiv Kapfenberga.
U ranijim terminima bi preporuci kod zidova X na tekmi Herzliya - Akko i Netanya 1 i mozda cak i over.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kraaaalj...krmpotich je napisao/la: ovu dvicu cu odigrati pa ne imao sutra sta jesti.

Ma, golova ce tu biti... Interova odbrana je vec opjevana, a imaju ponajbolji napad u ligi. S druge strane, i Napoli stvara sanse samo ih realizacija zeza kako nema Milika... odg3+, ili 4+ i cao

Ma kakav hendi Bayerna, taman da pobjede 8 0 necu ih vise nikada staviti na tiket. Zadnji mjesec su me oborili barem 4 puta, i to kada odigram hendi pobjede na guzove 2-1 ili kada odigram keca odigraju nerijeseno. Nije ti to vise ni sjena onog jakog Bayerna, ovaj Ancelottijev je katastrofa za sada, to ce veceras bit napeto skroz, ako pobjede bit ce neki sugavi 0 1 rezultat tipa.. to je moje misljenje jbg, mozda pobjede i glat 3 0 ali meni vise na tiket nikad nece ****.Effenberg je napisao/la: Danas po meni hendi Bayerna.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Slažem se u potpunosti. Leipzig šampion.bodi123 je napisao/la:Ma kakav hendi Bayerna, taman da pobjede 8 0 necu ih vise nikada staviti na tiket. Zadnji mjesec su me oborili barem 4 puta, i to kada odigram hendi pobjede na guzove 2-1 ili kada odigram keca odigraju nerijeseno. Nije ti to vise ni sjena onog jakog Bayerna, ovaj Ancelottijev je katastrofa za sada, to ce veceras bit napeto skroz, ako pobjede bit ce neki sugavi 0 1 rezultat tipa.. to je moje misljenje jbg, mozda pobjede i glat 3 0 ali meni vise na tiket nikad nece ****.Effenberg je napisao/la: Danas po meni hendi Bayerna.

- Sarajevo29
- Kontakt:
Iskreno volio bih prijatelju da dobiješ, ali sumnjiv mi je tvoj izbor totalno. Izabrao si baš igrače koji će biti tvrd orah.Sarajevo29 je napisao/la:
Tako blizu, a tako daleko.
- Sarajevo29
- Kontakt:
Civa je napisao/la:Iskreno volio bih prijatelju da dobiješ, ali sumnjiv mi je tvoj izbor totalno. Izabrao si baš igrače koji će biti tvrd orah.Sarajevo29 je napisao/la:
sve znam
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du
Meni se sviđa inter i bayern 3+ .. ne znam koga bi od igraca stavio za jedan tiple
imal' kakva stranica za igrače kao rotoworld za nba.. izostanci i tako to..
imal' kakva stranica za igrače kao rotoworld za nba.. izostanci i tako to..
-
- Kontakt:
@ Civa, vidio sam tamo na podforumu kukanja da te brinu misljenja i uvrede nekih forumasa koji su pali na tvojim parovima eurolige.Moj savjet je da se ne brines sta ti kaze nego ko ti kaze.To je stara narodna al uvijek ispravna.Ako ti budala kaze da si budala nemoj se vrijedati.Mislim da ti je jasno sta pisem.
Nego daj svoje videnje eurolige,juce je dan bio los.Ja sam pao na sandersu na jednom tiketu ali sam ga odigrao odmah ujutru prije tvoje analize.Na drugom sa pao na onom klocu iversonu, hahahahah neznam jesi gledao onaj duel njega i danstona, nemoze mu iverson nista pa ga opali glavom kao vo bodac...
Ja mislim da bi danas trebao spanulis preko 14.5, inace se vrti oko 14-15 poena takva mu je danas i granica.Mislim da ga cuva vanamejker ili wilbekin ali ako njega krene nemoze ga niko cuvati.Prosjek mu je oko 27-28 minuta na terenu, uzima oko 10-12 suteva po utakmici + slobodna. I veceras ce on uzeti svoje suteve, nadam se da ce biti precizan.
Takode bih izdvojio i calathesa iz panate preko 11,50.Igra u prosjeku 33 minute, uzima 12-13 suteva po utakmici + slobodna.On mi je nekako sigurniji danas.
Nego daj svoje videnje eurolige,juce je dan bio los.Ja sam pao na sandersu na jednom tiketu ali sam ga odigrao odmah ujutru prije tvoje analize.Na drugom sa pao na onom klocu iversonu, hahahahah neznam jesi gledao onaj duel njega i danstona, nemoze mu iverson nista pa ga opali glavom kao vo bodac...
Ja mislim da bi danas trebao spanulis preko 14.5, inace se vrti oko 14-15 poena takva mu je danas i granica.Mislim da ga cuva vanamejker ili wilbekin ali ako njega krene nemoze ga niko cuvati.Prosjek mu je oko 27-28 minuta na terenu, uzima oko 10-12 suteva po utakmici + slobodna. I veceras ce on uzeti svoje suteve, nadam se da ce biti precizan.
Takode bih izdvojio i calathesa iz panate preko 11,50.Igra u prosjeku 33 minute, uzima 12-13 suteva po utakmici + slobodna.On mi je nekako sigurniji danas.
- Dzemoarsenal
- Kontakt:
Nottingham-Newcastle 2 1,85
Maritimo-Benfica 2 1,40
Napoli-Inter (P.P.) X2 2,04
Hannover-Heidenheim 1 1,85
Mainz-Bayern (P.S.) ps1 1,95
Getafe-Sevilla (B) 1 1,70
Kv. 32,40
Maritimo-Benfica 2 1,40
Napoli-Inter (P.P.) X2 2,04
Hannover-Heidenheim 1 1,85
Mainz-Bayern (P.S.) ps1 1,95
Getafe-Sevilla (B) 1 1,70
Kv. 32,40
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.