To primitivac! Volim kad se pronadjete! zeznut je PTSPNeandertalac je napisao/la:"Ovi" što su osporavali Ćenana ti se izuriniraju u usta.Idemoplavi je napisao/la:Jes lijepo kad se urinira po pljuvacima, pogotovo ovi sto su osporavali Cenana, čovjek radi i šuti ne prsi se, doveo Stanu koji radi sjajne stvari, ne libi se kontaktirati bilo koga samo da našem Želji bude dobro. A tek jutros bageri!!!!!!!
Može tako?
I dalje sam čvrsto pri stavu da Pitar nema mjesta na bilo kojoj jačoj funkciji!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Idemoplavi
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
1921
- Neandertalac
- Kontakt:
Kada se "pronađeš", zapamti to Poltrončino!
Naravno da ću se pronaći, kakva ti je to priča, izurinirao me/ nas pitar.
Uostalom, mislim da ova priča nema mjesta, stop prozivanju. Pa ću se povući iz daljih prepucavanja.
Samo sam ti skrenuo pažnju, pripazi malo...
Naravno da ću se pronaći, kakva ti je to priča, izurinirao me/ nas pitar.
Uostalom, mislim da ova priča nema mjesta, stop prozivanju. Pa ću se povući iz daljih prepucavanja.
Samo sam ti skrenuo pažnju, pripazi malo...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Kako ce izgledati ova tribina ? Isto kao sjever sa krovom, ili ce biti razlicita od ostalih ?
Idemoplavi je napisao/la:Jes lijepo kad se urinira po pljuvacima, pogotovo ovi sto su osporavali Cenana, čovjek radi i šuti ne prsi se, doveo Stanu koji radi sjajne stvari, ne libi se kontaktirati bilo koga samo da našem Želji bude dobro. A tek jutros bageri!!!!!!!
!!!

- Idemoplavi
- Kontakt:
Ma jarane ti koji ljude prozivas da su poltroni si najveci poltron od svih, jer si naklonjen pojedincima i gledas samo tamo gdje tvoj isprani mozak misli da treba da gleda. Cuj frajer pitar i odmah je los, to je ta plitka pamet koju ima 90% ljudi u ovoj zemlji i zato i tapkamo u mjestu 20 godina, upravo zbog tih etiketa.
1921
- Neandertalac
- Kontakt:
Stepen razumijevanja je različit od čovjeka do čovjeka. Ono što ti ja kažem vrijedi samo toliko koliko ti možeš shvatiti. Ili obrnuto naravno.Idemoplavi je napisao/la:Ma jarane ti koji ljude prozivas da su poltroni si najveci poltron od svih, jer si naklonjen pojedincima i gledas samo tamo gdje tvoj isprani mozak misli da treba da gleda. Cuj frajer pitar i odmah je los, to je ta plitka pamet koju ima 90% ljudi u ovoj zemlji i zato i tapkamo u mjestu 20 godina, upravo zbog tih etiketa.
Možda i jesam plitak ali to je moj stav. Imam neke parametre koji su me doveli do njega da ne ulazimo u dublju diskusiju.
Ja sam naklonjen Želji. Slavim tribinu koja se gradi Želji, navijačima, našoj djeci a ne Ćenanu ili nekom drugom. Valjda se razumijemo...
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Idemoplavi
- Kontakt:
naravno da se razumijemo, ali isto tako bilo bi fer da vrjednujemo nesto ili nekoga koji radi u najboljoj namjeri za dobrobit kluba, a ne za dobrobit svojih dzepova. U tome je cijela kvaka. Ako nesto radi srčano za doborbit kluba ja ga necu posmatrati kroz prizmu pitara, crnca, vanzemaljca vec kao čovjeka koji voli i želi da našem klubu bude dobro. I da je taj pitar možda za ovih pola godine vise valjao i valja nego li neki zakleti Željovci za svo ovo vrijeme. E u tome je bit!!! I da taj isti Željo ne bi bio to sto jeste da kroz svoju historiju nije imao ljude, ime na zidu bez pravih ljudi ne znači nista, upamtite to.
Zadnja izmjena: Idemoplavi, dana/u 02 dec 2016, 11:20, ukupno mijenjano 1 put.
1921
- plavousrcu
- Kontakt:
Sta radi Stanic u klubu? Pomozite i nama koji nemamo insajderskih i sve sto znamo je iz medija.
Dobar potez uprave, da bager malo zaprasi pred tekmu sa Celikom da dodje sto vise raje.
Hajcaj upravo!
Hajcaj upravo!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Kao sjever, samo nece imati krova na pocetkuterrorist je napisao/la:Kako ce izgledati ova tribina ? Isto kao sjever sa krovom, ili ce biti razlicita od ostalih ?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Neandertalac
- Kontakt:
Meni je apsurd "pitar" na funkciji u Želji. Mislim da bi se tu trebali zaustaviti, pa da ti i svi ispoštujete mišljenje Željovca. Možda je taj Željovac, glup, ograničen, moron, retard, nazovi ga kako god želiš, ali je Željovac, Manijak, a Ćenan je pitar. To je sva poenta. Istorijski svi znamo šta to znači, zar ne...Idemoplavi je napisao/la:naravno da se razumijemo, ali isto tako bilo bi fer da vrjednujemo nesto ili nekoga koji radi u najboljoj namjeri za dobrobit kluba, a ne za dobrobit svojih dzepova. U tome je cijela kvaka. Ako nesto radi srčano za doborbit kluba ja ga necu posmatrati kroz prizmu pitara, crnca, vanzemaljca vec kao čovjeka koji voli i želi da našem klubu bude dobro. I da je taj pitar možda za ovih pola godine vise valjao i valja nego li neki zakleti Željovci za svo ovo vrijeme. E u tome je bit!!! I da taj isti Željo ne bi bio to sto jeste da kroz svoju historiju nije imao ljude, ime na zidu bez pravih ljudi ne znači nista, upamtite to.
Eh dalje, da me ne bi nazivao kako navedoh, napisao sam par puta da je Ćenan uradio neke dobre stvari, a pošto je to bilo davno pa si zaboravio evo da kažem kako imam informacije da radi solidan posao. Solidan, normalica, bez glorificiranja. Ok?

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
plavousrcu je napisao/la:Sta radi Stanic u klubu? Pomozite i nama koji nemamo insajderskih i sve sto znamo je iz medija.
Ono sto je dobro za klub a i sto smo cekali jos od pocetka ove sezone jeste da se Mario ukljucio u klub i da ce pomoci u prodaji nasih igraca vani a i u pomoganju pronalazenja dobrih igraca za klub.
Evo sta sam ja napisao posle emisije jucerasnje. Na pocetku sezone mu je nudjeno da bude sportski direktor ali je on odbio radi obaveza svojih koje ima jer ima svoju menadzersku agenciju.
nesto mi je suhveli da ce se taj krov otegnuti sa izgradnjom ali etoirfo je napisao/la:Kao sjever, samo nece imati krova na pocetkuterrorist je napisao/la:Kako ce izgledati ova tribina ? Isto kao sjever sa krovom, ili ce biti razlicita od ostalih ?
- zeljoooooooooo
Ma normalno da ima mjesta, ukoliko posao radi kako treba.Neandertalac je napisao/la:"Ovi" što su osporavali Ćenana ti se izuriniraju u usta.Idemoplavi je napisao/la:Jes lijepo kad se urinira po pljuvacima, pogotovo ovi sto su osporavali Cenana, čovjek radi i šuti ne prsi se, doveo Stanu koji radi sjajne stvari, ne libi se kontaktirati bilo koga samo da našem Želji bude dobro. A tek jutros bageri!!!!!!!
Može tako?
I dalje sam čvrsto pri stavu da Pitar nema mjesta na bilo kojoj jačoj funkciji!
Ako se može naći isti takav, za iste pare, a da nije pitar, još bolje, i to podržavam.
Ali prije svega, reference, kvalitet, i kako nam može pomoći.
Za bagere, aferim!

- plavousrcu
- Kontakt:
Koja je agencija? Ko su mu klijenti? Trebalo bi biti na transfermarktu?1921fcz je napisao/la:plavousrcu je napisao/la:Sta radi Stanic u klubu? Pomozite i nama koji nemamo insajderskih i sve sto znamo je iz medija.
Ono sto je dobro za klub a i sto smo cekali jos od pocetka ove sezone jeste da se Mario ukljucio u klub i da ce pomoci u prodaji nasih igraca vani a i u pomoganju pronalazenja dobrih igraca za klub.
Evo sta sam ja napisao posle emisije jucerasnje. Na pocetku sezone mu je nudjeno da bude sportski direktor ali je on odbio radi obaveza svojih koje ima jer ima svoju menadzersku agenciju.
http://www.bgmsport.hr/hr/onama.htmlplavousrcu je napisao/la:Koja je agencija? Ko su mu klijenti? Trebalo bi biti na transfermarktu?1921fcz je napisao/la:plavousrcu je napisao/la:Sta radi Stanic u klubu? Pomozite i nama koji nemamo insajderskih i sve sto znamo je iz medija.
Evo koja je agencija u pitanju. Trenutno radi kao skaut u Brugge-u
Zadnja izmjena: 1921fcz, dana/u 02 dec 2016, 11:57, ukupno mijenjano 1 put.
- Neandertalac
- Kontakt:
Poslije toga je na redu južna tribina, koja je želja svih nas. To je ta navijačka tribina 'Grbavice', sada je ona previše daleko, trebamo 'jug' približiti da bude od gola sedam ili osam metara. Prema idejnom rješenju 'jug' će biti u odnosu na 'sjever' dosta strmiji i ličiće na navijački kop kakav ima stadion Borussije Dortmund.
To mi radi
To mi radi

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
E pa takvi Željovci, glupi, moroni, ograničeni, retardirani su nas doveli u ovakvu situaciju, tako da je bez veze prozivati Ćenana koji itekako radi u interesu kluba i nije fer etiketirati ga.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa kad se bude imalo para pravit ce se, nije toliko ni potreban taj krov za sada, to je finalni dodatak, mozda kroz koju godinu napravimo uspjeh u evropi pa zaradimo para, pa sto prije napravimo i krovterrorist je napisao/la:nesto mi je suhveli da ce se taj krov otegnuti sa izgradnjom ali etoirfo je napisao/la:Kao sjever, samo nece imati krova na pocetkuterrorist je napisao/la:Kako ce izgledati ova tribina ? Isto kao sjever sa krovom, ili ce biti razlicita od ostalih ?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.