Ja gledam ovdjeHamo je napisao/la:Raja i sebi sam dosadan gdje mogu da gledam tekmu ali da mi nepada slika
http://www.justin.tv/juzni26
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ja gledam ovdjeHamo je napisao/la:Raja i sebi sam dosadan gdje mogu da gledam tekmu ali da mi nepada slika
nije da provociram al nema sanse da ima vise od 5 hiljadaUPS je napisao/la:nemoj tako, rekao je covjek 8.000" je napisao/la:% је ово, ' " на "?! посјета је " него ?
![]()
![]()
![]()
UPS je napisao/la:nemoj tako, rekao je covjek 8.000" je napisao/la:% је ово, ' " на "?! посјета је " него ?
![]()
![]()
![]()
Hairlija je napisao/la:nije da provociram al nema sanse da ima vise od 5 hiljadaUPS je napisao/la:nemoj tako, rekao je covjek 8.000" je napisao/la:% је ово, ' " на "?! посјета је " него ?
![]()
![]()
![]()
Ma prazno sve, 4.000 u vrh glave, pusti ove sto lupaju, lupaju od kad postojeHairlija je napisao/la:nije da provociram al nema sanse da ima vise od 5 hiljada
pa nisu ti ovo sudije iz premier lige da ih možete kupiti za pare,ovo je evropsko sudzenjemirzza je napisao/la:evo me na tekmi, jel neko moze reci ime ovog idiota sto sudi, sjeme mu se zatrlo, zeljo odlican, igra protiv zasticenih medvjeda i sudije
? се " у ? за ¥ ? " на ", а на $ & ? $...?UPS je napisao/la:Ma prazno sve, 4.000 u vrh glave, pusti ove sto lupaju, lupaju od kad postojeHairlija je napisao/la:nije da provociram al nema sanse da ima vise od 5 hiljada
malo nesto na zapadu i malo vise od pola juga, tragicno
" je napisao/la:? се " у ? за ¥ ? " на ", а на $ & ? $...?UPS je napisao/la:Ma prazno sve, 4.000 u vrh glave, pusti ove sto lupaju, lupaju od kad postojeHairlija je napisao/la:nije da provociram al nema sanse da ima vise od 5 hiljada
malo nesto na zapadu i malo vise od pola juga, tragicno
HVALA DRUGkrkacina je napisao/la:Ja gledam ovdjeHamo je napisao/la:Raja i sebi sam dosadan gdje mogu da gledam tekmu ali da mi nepada slika
http://www.justin.tv/juzni26
Nidje veze, igrac koji je postigao pogodak nije bio u ofsajdu za vrijeme izvodjenja slobodnog udarcaNeprilagodjen je napisao/la:Gol dva metra iz ofsajda a komentator kaze "nisam siguran"![]()
frajer koji je dao go nije bio u offside-u 100 %RK Gradacac je napisao/la:Daj ba nemojte srat dzaba cist offside vidi se iz aviona!
A jest vam drago pitari, daBogda nikad europe ne vidjeli! Kad nema golova pricate o posjeti.... JADNO!!!
Sto se tice Zelje ove zajebancije ovaj kvalifikacije su ostale i bez golova a bogami i posjete.RK Gradacac je napisao/la:Daj ba nemojte srat dzaba cist offside vidi se iz aviona!
A jest vam drago pitari, daBogda nikad europe ne vidjeli! Kad nema golova pricate o posjeti.... JADNO!!!
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Levin i 119 gostiju.