Merhaba back

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
e moj ljiljaneBosniacum Lilium je napisao/la:Vratio se najveci sin Norge da uspostavljamo forumski hilafet
Merhaba back
Čekaš da dođe deadline. Ja imam 2 ispita sutra i ko spremam ih odavno, al do večeras nisam ništa konkretno uradio. Sad blistam.Wes je napisao/la:Kako se motivisati za sta bilo u ovo doba godine? Mnogo toga trebam uraditi i poceti, ali nigdje volje za bilo cim.Kako mrzim ovaj period,niceg dobrog.
Wes je napisao/la:Kako se motivisati za sta bilo u ovo doba godine? Mnogo toga trebam uraditi i poceti, ali nigdje volje za bilo cim.Kako mrzim ovaj period,niceg dobrog.
Cartman je napisao/la:Selam momcima, Nerminovicu i Badi.
Šta ga napadaš, i ti si isti bio dok nisi dobio posao, prodao bi dupe da ti Cartman sredi pasošlegenda reala je napisao/la:e moj ljiljaneBosniacum Lilium je napisao/la:Vratio se najveci sin Norge da uspostavljamo forumski hilafet
Merhaba back
rio_Ferdy88 je napisao/la:I što mi bolan slaga da je Virto rod Šejli
http://www.****/clanak/265066/americ ... li-bosanciNa desetine hiljada Bosanaca izbjeglo je u St. Louis pred vihorom agresije na Bosnu i Hercegovinu, a velika većina njih su muslimani.
Naselili su se uglavnom u južnom dijelu grada, koji se danas zove "mala Bosna" i u kojem živi oko 70.000 Bosanaca, čineći St. Louis najvećim "bosanskim gradom" u svijetu koji se nalazi van granica BiH.
Jao divno što brineš ili se pak trudiš da nas navedeš na još jedan okršajlegenda reala je napisao/la:vala smo se tebe trolu iz norveške bili riješili, nisi nam falio sekunde, al sjeti se samo kako si izvrijeđao jadnog Dantesa :p pa jel te stid vratiti se :pCartman je napisao/la:Nikad se rijesit ovog trolla iz Gorazda. Da Bog sacuva.legenda reala je napisao/la:Jadan je ovaj forum kad se jedan Cartman vrati, nakon onakvog bana
rio_Ferdy88 je napisao/la:I što mi bolan slaga da je Virto rod Šejli
Možda je hare umro, bio je u godinamasekerbay je napisao/la:vratili kurtmu a zaboravili harishp-a![]()
DANTES je napisao/la: Jao divno što brineš ili se pak trudiš da nas navedeš na još jedan okršaj
Trenutno korisnika/ca: invincible1921, jasmin10, lol89, nerkolfc i 278 gostiju.