Huachipato - Santiago Wanderers 3 : 2 (1 : 2)
Probati na sitno, a ja sam svejedno mislio ovdje naloziti. Over u overu. Poluvrijeme 2+ i ukupni overi 4,5+

Edit: Evo sam pogledao cijelo kolo, od osam meceva samo dva overa . Ostalo, riža...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Uzimam ovaj over 4,5 kvota 6.5, uplata 3€. Sretno.krmpotich je napisao/la:Cileanci evo krecu za 10ak minuta, zadnju su napravili prelaz.
Probati na sitno, a ja sam svejedno mislio ovdje naloziti. Over u overu. Poluvrijeme 2+ i ukupni overi 4,5+Zadnje dvije noci Cileanci, mes'čini svi u underu. Masne kvote bile, valjda veceras prokinu
![]()
Edit: Evo sam pogledao cijelo kolo, od osam meceva samo dva overa . Ostalo, riža...
Stisali su se drasticno ove sezone s golovima i to cak neke ekipe kao Audax i Colo Colo. Ovaj Huachipato mi je nekakva X ekipa opasni su za overe, dosta sam ih put fatao X i undere. Mada prave tako ludila i 2:2 3:3 te visoke X-eve. Prije sam cesce gledao njihovu ligu, sad vise gledam Brazilce i Argentince. Mada Cileanci igraju s puno vise tempa i velika su rivalstva im medju klubovima. Kod njih je to tamo nacionalno jer imaju mnogo imigranata, pazi samo imena ekipa Palestino, Italiano itd. itd.krmpotich je napisao/la:Cileanci evo krecu za 10ak minuta, zadnju su napravili prelaz.
Probati na sitno, a ja sam svejedno mislio ovdje naloziti. Over u overu. Poluvrijeme 2+ i ukupni overi 4,5+Zadnje dvije noci Cileanci, mes'čini svi u underu. Masne kvote bile, valjda veceras prokinu
![]()
Ma nema frke dosta ovi ostali da prodju hahahahaDolgopolov je napisao/la:Linmer i bojler,uplaćeni su im tiketi.
Ko me sljedeći citira ima tiket i to je to.
P.S. Bojler,nisam našao jedan par,pa sam uplatio ostale.Jel ok?
Dolgopolov je napisao/la:Linmer i bojler,uplaćeni su im tiketi.
Šalji parove tebraSlevinKelevra je napisao/la:Dolgopolov je napisao/la:Linmer i bojler,uplaćeni su im tiketi.
Sta ti je djece mi rodio bi seDolgopolov je napisao/la:Šalji parove tebraSlevinKelevra je napisao/la:Dolgopolov je napisao/la:Linmer i bojler,uplaćeni su im tiketi.
Bojler,jbg dosta i 15 km-ova a?
Memphisa i Clevelanda.KingJamesMVP je napisao/la:što od nigera odigrat?
Odigrao Cavse samo, ali hvala svejedno. Dodao još Rivera na malo jači ulogEffenberg je napisao/la:Memphisa i Clevelanda.KingJamesMVP je napisao/la:što od nigera odigrat?
Ma to je ziva namjestaljka.Mozda izvuku 2-3 igraca kako treba ostalo se zna unaprijed ko ce dobit.Znam za jedan slucaj kad je policajac zaustavio poslovodju premiera i trebao mu kaznu pisat i ovaj nije htio i pita ga ovaj poslovodja igras li kladionicu ovaj logicno igra kaze daj ime i prezime ovaj dao prva subota izvuklo ga 350 KM jack potdelinjo je napisao/la:Ajde jackpot premierov pogledaj i omladinu jednom.. Duze imam racun u premieru nego sto posjedujem rodni list i nikad nista dobio nisam..
I ja odkad igram,i nikad ništa dobio nisam ,mislim taj Jackpot a druga mi 3 puta u 2 godine izvuklo,i to momak ne gleda nikad,ja mu kažem eto dobio si ,on misli ja ga zezamKingJamesMVP je napisao/la:ja dobio samo jednom, ispočetka nekad. Ima puno članova pa je teško dobiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.