A i današnja ova analiza mimo Randersa i D.Miller svaki igrač je prošao što bi trebalo biti 5/7. Fina ste ekipica, samo naprijed
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
A i današnja ova analiza mimo Randersa i D.Miller svaki igrač je prošao što bi trebalo biti 5/7. Fina ste ekipica, samo naprijed
Tako blizu, a tako daleko.
neLakoste je napisao/la:
je li ovo sad znaci ako odigras h2, a Dallas uzme tekmu da se pada![]()
![]()
-
Convicts1988
- Kontakt:
Reci koji je to, da se zna ..
Ajde QPR,Hull još jedan

Dalas mora dati 12 i vise da bi ti profulaoLakoste je napisao/la:
![]()
Edit: Preyebo sam se
ma prije je pisalo h1 pobjeda domacina sa vecom razlikom od zadane, h2 pobjeda domacina sa manjom razlikom od zadane, nerjeseno ili pobjeda gosta. Sad me buni sto ne pise ovo drugomirzatele je napisao/la:neLakoste je napisao/la:
![]()
Ajde huesca samo 1 gol yebeni
Igraj Široki ti si najbolji!
- Evolution87
- Kontakt:
ma jarane ko ce im ga znati, supci su to
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
ipak je dobro, moze dallas dobiti ako sam odigrao h2. Bas gledam na rezultatima sinoc Chicago Lakers, ako si odigrao h2 prosao je par, kao sto je bilo unazad godinama. Nego pakasi izbrisali ono nerjeseno ili pobjeda gostaEvolution87 je napisao/la:ma jarane ko ce im ga znati, supci su to
kome se svidja ova novi Layout od bet 365?
-
Dolgopolov
- Kontakt:
Kad će ljudima biti jasno,da niko nikoga ne tjera da igra tipove koje neki forumaš postavi.
Jao likova

Jao likova
Eto dodje QPR za onog sto je ceko
Jel igra neko bingo na wwinu ?
Jel igra neko bingo na wwinu ?
-
Dolgopolov
- Kontakt:
Aj Bologna 4+

Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Imas 2 opcije. H1 je da favorit u ovom slucaju probija hendikep tj. pobjedjuje preko zadane granice. H2 je sve ostalo. Znaci kod h2 tebi pasu sve pobjede Dallasa kao i njegov poraz do 10 razlike.Lakoste je napisao/la:ma prije je pisalo h1 pobjeda domacina sa vecom razlikom od zadane, h2 pobjeda domacina sa manjom razlikom od zadane, nerjeseno ili pobjeda gosta. Sad me buni sto ne pise ovo drugomirzatele je napisao/la:neLakoste je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Standardna denominacija je npr. -7.5 za favorita ili +7.5 za underdoga. Pa se kaze favorit pokrio hendikepe od 7 razlike (jer fiktivno mu ti poeni bivaju oduzeti zato minus ispred) dok analogno kod +hendikepa bivaju dodani outsideru i cilj im je da ne izgube preko te razlike jer imaju zalihu. A decimalno mjesto ono 0.5 je da bi opcija morala jedna pasti a jedna doci. Da je cijeli hendikep (npr. +7) bilo bi nerjeseno izmedju tebe i kladare i ulog nazad tj. Kvota 1.
Nadam se da sad apsolviras za sva vremena sta je hendikep!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Pa druze kakve veze ima sto debil vrijedja.. hoces zbog debila nama, uskratit vjerovatno najkvalitetnije kosarkaske analize na pdf? Yebo te on nemoj srat, i napisi koji je to pacijent nemoj mi ko ovi klix i avaz kad stave inicijale od nekog kriminalca a od postenog svijeta puno ime i prezime..Civa je napisao/la:Ovako pošto me jedan pojedinac fino izvrijeđao preko privatnih poruka, svoje pa eto jadne tipove kako on kaže više neću postavljati na forum, evo sad te i javno pitam nakon što sam ti poslao svoj glavni tiket sa uplatom od 5KM i mene je Randers zavalio, a ako ti je uplata veća od moje ja ti sutra te pare vratim na račun. Ako imaš hrabrosti, izjasni se evo pred svima, neću da te citiram, niti bilo šta, nego sam to učini kad si već tako opasan govornik.
This time next year we'll be millionaires.
Meni bogami ne. Treba mi da se naviknem ali uradili su ovo namjerno da se igraci pogube i dekoncentrisu. Psiho trikovi. Npr. kod teniskih meceva se vise ne vidi loptica ona svjetleca kod onog ko servira dok ne udjes na mec. Mnogo je nepreglednije. Meni se ni malo ne svidja.orbi je napisao/la:kome se svidja ova novi Layout od bet 365?
Coronados de gloria vivamos,
Sad Verona utjesniDolgopolov je napisao/la:Aj Bologna 4+![]()
![]()
![]()
![]()
- KingJamesMVP
- Kontakt:
baš im je nigdje veze, treba dosta vremena da se skontaEffenberg je napisao/la:Meni bogami ne. Treba mi da se naviknem ali uradili su ovo namjerno da se igraci pogube i dekoncentrisu. Psiho trikovi. Npr. kod teniskih meceva se vise ne vidi loptica ona svjetleca kod onog ko servira dok ne udjes na mec. Mnogo je nepreglednije. Meni se ni malo ne svidja.orbi je napisao/la:kome se svidja ova novi Layout od bet 365?
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
-
Dolgopolov
- Kontakt:
bojler je napisao/la:Sad Verona utjesniDolgopolov je napisao/la:Aj Bologna 4+![]()
![]()
![]()
![]()
Dečko šalji parove u pp da ti uplatim tiket.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.