Mobilni- gdje, kako, šta?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

DANTES
Kontakt:

Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la DANTES » 30 nov 2016, 22:09

Federer17 je napisao/la:
DANTES je napisao/la: Pa imam mogućnost za dva mjeseca u mtel da promijenim tarifu i uzemem telefon. Gledao sam specifikacije i ono mi je van pameti. Mašina i po.. Ja sam srpska verzija tebe :tralala:
Dje je meni hvala nezahvalni srpski djace? :P Ma vrh mobitel, ja sam ga jedno vrijeme imao u planu kupiti, htio Z5, pa jaran govori ni slucajno dok Premiumu ne spadne cijena..

Ni blizu, moje rasprave su uglavnom u vezi islama (bile, sada sam se opametio :mrgreen:), vrlo rijetko se mijesam u ove komsijske odnose (osim kad me ti upalis :mrgreen:), dosta mi je jedan ban zbog toga. :lol:

@Epidarius, S6 bez dvojbe. Koristio sam ga neko vrijeme, odlican.
Ja se trudim izbjeći vjerske rasprave pogotovo oko islama jedino ga ponekad kritikujem zbog istih stvari ko i moju religiju..

Vidio sam da je dobar, inače ja čitam i knjige preko telefona pa je i veličina bitna.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Masterr27
Kontakt:

Post Postao/la Masterr27 » 30 nov 2016, 23:28

samo jos jednom da pitam vidim niko nije odgovorio.

kada se uradi factory reset na telefonu ,da li se slike ,video snimci i sms poruke poslije toga automatski izbrisu ili pak ne ?

Hvala..
"Zivot se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"!

R32
Kontakt:

Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la R32 » 30 nov 2016, 23:30

Masterr27 je napisao/la:samo jos jednom da pitam vidim niko nije odgovorio.

kada se uradi factory reset na telefonu ,da li se slike ,video snimci i sms poruke poslije toga automatski izbrisu ili pak ne ?

Hvala..
Sve se brise poslije vracanja fabrickih postavki.

Sent from my E6533 using Tapatalk
Mia San Mia

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 30 nov 2016, 23:31

Masterr27 je napisao/la:samo jos jednom da pitam vidim niko nije odgovorio.

Hvala..
Da, mob ti je ko nov nista nemas
slike, video snimke, muziku i sve ostalo prebaci na PC
poruke nadji neku applikaciju ili vidi moze li se na sim prebacit
kontakte prebaci ili na sim ili na google racun

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 01 dec 2016, 22:31

DANTES je napisao/la:Šta mislite o Xperia Z5 premium

ja baš i nisam toliko pročitao dobra o Z5P, većinom je baterija losa i display not-so-4k hajmo reći. jer ne mozes ni youtube upaliti da pogledas 4k sadržaj.

u biti 4k display samo za 4k slike i 4k sto snimiš.

ako ti nije bitna veličina, onda je i Z5 dobra kupovina, ovo ti mogu reci iz prve ruke jer sam vlasnik istog.
ja sam sa Z5 prezadovoljan.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 07 dec 2016, 20:33

Vozdra

Kupio sam J5 2016 a posto sam inace kurate srece sa telefonima, sve radi oke ali prednja kamera mi je cudna i ton boje pri dnu, na teget plavoj dukserici ili ti ga sivoj, pola slike sivo a pri dnu ljubicasto - po noci je slikano

slika

Da li neko ima slican problem il se moja kurata sreca sa telefonima nastavlja da kqd god kupim odmah moram traziti novi jer vec uzeti ima belaj, lp
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 07 dec 2016, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.

subcoccinela
Kontakt:

Post Postao/la subcoccinela » 07 dec 2016, 20:45

QUARESMA 18<<< je napisao/la:

ja baš i nisam toliko pročitao dobra o Z5P, većinom je baterija losa i display not-so-4k hajmo reći. jer ne mozes ni youtube upaliti da pogledas 4k sadržaj.

u biti 4k display samo za 4k slike i 4k sto snimiš.

ako ti nije bitna veličina, onda je i Z5 dobra kupovina, ovo ti mogu reci iz prve ruke jer sam vlasnik istog.
ja sam sa Z5 prezadovoljan.
skoro godinu i po imam z2 i fakat sam vise nego zadovoljan kako sa baterijom,tako i sa svim ostalim
e sad razmisljam da uzmem z5 jer sam se nekako i navikao na xperiu i ne bi da mijenjam,pa ako mi mozes reci koju recenicu o tom mobu :thumbup:

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 07 dec 2016, 21:33

pitaj ako imas nesto konkretno, generalno ja sam zadovoljan sa telefonom, osim sa kamerom, jer dolazim sa lumie 1020.

ako imas mogucnost, go for it

subcoccinela
Kontakt:

Post Postao/la subcoccinela » 07 dec 2016, 21:44

QUARESMA 18<<< je napisao/la:pitaj ako imas nesto konkretno, generalno ja sam zadovoljan sa telefonom, osim sa kamerom, jer dolazim sa lumie 1020.

ako imas mogucnost, go for it
zanima me prije svega trajanje baterije,koliko ti je SOT pri nekom prosjecnom koristenju,koliko dugo traje punjenje baterije,grije li se puno mob pri duzem koristenju kamere ,to mi sad pada na pamet,ako se sjetim jos pitat cu te :mrgreen:

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 07 dec 2016, 22:21

baterija mi komotno izgura citav dan, bez ikakvih problema, raja oko mene pocne one power bankove vaditi iz rukava, meni smijesno bude :D

sto se tice brzine punjenja, ne bih ti znao reci kojom brzinom se puni, iako punjac koji dolazi u pakiranju nema fast charging feature, puno jako brzo, i tu sam zadovoljan. za sat vremena se moze napuniti komotno od dna do vrha.

dalje, grijanje postoji, ali to je normala, samo nema pregrijavanja kako su neki izvikali, moguce da je to bilo kod z3+, htc one m9 i lg g flex 2, ali Z5 nema problema s tim, posebno dolaskom marshmallowa.

a sto se tice grijanja kamere, nisam jos preopteretio kameru pa da se i procesor malo aktivira, tako da ti ne bih to znao reci, ovih dana budem opalio onako radi testa koji 4k video test, ali opet, sad je hladno vrijeme pa ne znam da li je to relevantan test.

samo sto ždere bateriju jeste youtube i chrome, to su dvije aplikacije koje ja najvise koristim i zaista trose + 3g i mobilni net tokom citavog dana, ali izgura se opet. a igre i ne igram, imam ih par instalirane, udjem u jednu izgubim na njima 5 minuta i to je to.

subcoccinela
Kontakt:

Post Postao/la subcoccinela » 07 dec 2016, 22:53

QUARESMA 18<<< je napisao/la:baterija mi komotno izgura citav dan, bez ikakvih problema, raja oko mene pocne one power bankove vaditi iz rukava, meni smijesno bude :D

sto se tice brzine punjenja, ne bih ti znao reci kojom brzinom se puni, iako punjac koji dolazi u pakiranju nema fast charging feature, puno jako brzo, i tu sam zadovoljan. za sat vremena se moze napuniti komotno od dna do vrha.

dalje, grijanje postoji, ali to je normala, samo nema pregrijavanja kako su neki izvikali, moguce da je to bilo kod z3+, htc one m9 i lg g flex 2, ali Z5 nema problema s tim, posebno dolaskom marshmallowa.

a sto se tice grijanja kamere, nisam jos preopteretio kameru pa da se i procesor malo aktivira, tako da ti ne bih to znao reci, ovih dana budem opalio onako radi testa koji 4k video test, ali opet, sad je hladno vrijeme pa ne znam da li je to relevantan test.

samo sto ždere bateriju jeste youtube i chrome, to su dvije aplikacije koje ja najvise koristim i zaista trose + 3g i mobilni net tokom citavog dana, ali izgura se opet. a igre i ne igram, imam ih par instalirane, udjem u jednu izgubim na njima 5 minuta i to je to.
hvala ti :thumbup:

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 07 dec 2016, 23:22

AA23 je napisao/la:Vozdra

Kupio sam J5 2016 a posto sam inace kurate srece sa telefonima, sve radi oke ali prednja kamera mi je cudna i ton boje pri dnu, na teget plavoj dukserici ili ti ga sivoj, pola slike sivo a pri dnu ljubicasto - po noci je slikano

slika

Da li neko ima slican problem il se moja kurata sreca sa telefonima nastavlja da kqd god kupim odmah moram traziti novi jer vec uzeti ima belaj, lp

Niko nista? Nosim ga izgleda

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 08 dec 2016, 12:49

Odnio, dobio drugi al sad me yebe sim jer ne mogu pozivati i primati pozive

I sad kad sam nastimao na guglu to, ne moze me dobiti niko sa fiksnog niti mobilnog a ja zovem

Dodje mi da ga bacim u smece, ko da na mrvama spavam koji sam ja qrac kad je u pitanju sreca sa telefonima :puke:

Znaci sad moze zvat sada ne moze, sad me moze neko dobiti sada ne moze

E fakat mi nije jasno, al fakat, yebo te telefon usrani ne mozes ni to kupit a da ti bude sve uredu u pizdu materinu

Ne gine mi vracanje treci put yebemti telefon

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 08 dec 2016, 13:44

:rol:

Otidji hodzi, nek ti sta nauci, nagazi :lol:

Ma samo vracaj dok ne dobijes za sto si platio :thumbup:
Mia San Mia

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 08 dec 2016, 13:53

R32 je napisao/la::rol:

Otidji hodzi, nek ti sta nauci, nagazi :lol:

Ma samo vracaj dok ne dobijes za sto si platio :thumbup:

sad sam dostupan na fiksni i mobitel

sad nece

sad hoce

slika

I kad sam Acer kupio nije wifi radio tj mogao si biti na YTbetu 10 minuta nestane neta moras restartovati telefon, zamijene mi donesu drugi isti qrac sa njim, hajde naviko se reko yebat mu mater

kupim samsung j5 2016 izletim dobrih 450 KM i na prvom prednja kamera pri dnu boji ljubicasto tj sinoc to skontam, kaze mi ovaj to je do osvjetljenja pokusava napravit osvjetljenje bolje, ja uzmem jutros drugi kamera prednja dobra ali pozivi me yebu u zdrav mozak

propusticu faks zbog nerviranja **** telefona, sljedeci put samo 500 km i kazem prodavaču ti mi izaberi, yebem ti telefone i tehniku

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 08 dec 2016, 14:04

Ma vjerujem ti, bas si baksuz.
Zato ja uvijek gledam da uzmem flagship uredjaj, bolje i stariju generaciju al bar znas da su na nju utrosili vise vremena u testiranje i optimiziranje. I nekako je manja vjerovatnoca da ce se slicno desiti na njima.

Sent from my E6533 using Tapatalk
Mia San Mia

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 08 dec 2016, 14:28

A jesam vala peh, da ne mogu gori biti u pm.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 08 dec 2016, 15:59

Ako ti se javlja samo pri slabijem osvjetljenju ja mislim da je to normalna pojava.

Sent from my E6653 using Tapatalk

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 08 dec 2016, 16:08

QUARESMA 18<<< je napisao/la:Ako ti se javlja samo pri slabijem osvjetljenju ja mislim da je to normalna pojava.

Sent from my E6653 using Tapatalk
Ako je istina da je baksuz kakav tvrdi da jeste, moguce da je zamjenio potpuno ispravan telefon za neispravan :lol:
100% sportski i krajnje opušten potpis

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 22 gosta.