Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Civa
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Civa » 01 dec 2016, 22:09

Royce ne znam ni ja kako sam to pomiješao ali eto došao je i to duplo. Zato je Bledsoe usrao da valja, općenito jučer loš dan kad se sve sabere.
Euroliga danas će biti još gora kako je krenulo, pa da vidimo
R. Sanders 12,5 više
Iako sam rekao da iz Milana igrače ne volim za igrati, ovog ću igrati dok Milano ovako bude igrao sa njim kao centrom. Rakim Sanders je kroz karijeru inače bio krilni centar ili nisko krilo, ali u Milanu je centar sa svojih 193 malo i ne ide, ali eto. Trenutno je prvi strijelac Milana sa 14,6 poena i danas protiv Unicksa će imati realno lakši matchup jer Unicks općenito centarsku poziciju jako loše brani, ali i na visokim igračima imaju baš ono teretne plejere koji su dobri u branjenju igre leđima jer su jaki, dok su ovako spori i bit će puno prilika za Randersa kad se izvuče na tricu, pa opali tricu ili krene fintom u reket. On mi je danas ono top od svih tipova i ako me on zavali, zavalit će me na svakom tiketu. U zadnjih 6 utakmica kako je Repeša počeo da forsira ovaj smallball ima 5 overa i jedan under kada su kolektivno protiv Zvezde podbacili i gdje Raduljica igrao veći dio utakmice. Nadam se da danas Repeša neće zeznuti, ali on će kako god morati imati svojih 20-tak minuta.

D.Miller 12,5 više
I njega ću ponovo da forsiram, prošlu je podbacio pravo i evo spustili su mu marginu za 2 koša, a on je na prosjeku od 14,1 poen po meču. Kod kuće pruža nešto bolje partije nego na strani. CSKA i ne može se pohvaliti aman odbranom protiv krilnih centara. Neki od PF vs CSKA: Printezis 26, W.Clyburn 14, J.Anderson 20, D.Thomas 20, D.Brown 14, A.Hanga 12. Tako da mislim da i Miller danas može pružiti kvalitetnu partiju pred svojim navijačima. Pošto Bamberg nema nekog za moj ukus rasnog skorera na pleju odlučio sam se za njega ipak.

I njih dvojicu bi ono jedino izdvojio. Od ostalih prije svih naravno Langford- za njega kao da je u maloj krizi da je pao sa formom, jer sve ovo vrijeme on je taj koji nosi ekipu Unicksa. I zadnje dvije je ostao ispod grane, a ono što je zanimljivo u prvenstvu u zadnjoj je dao samo 3 koša iako je utakmica bila egal, pa tako da ono jest da Milano tu odbranu i ne igra, ali njega će veći dio utakmice čuvati Simon koji jedini od tih nižih igrača igra neku odbranu, pa će biti zanimljivo svakako. A.Parahouski- uvijek me kontrira, danas svakako će imati lakši zadatak jer veći dio utakmice Milano igra smallball, a i Raduljica kad je tu nije neki defender, pa se nameče kao neki over.

Fener- Real svakako da je utakmica sedmice. Real je željan osvete nakon prošlogodišnje metle. Mislim da se Bobbi Dixon malo sabrao nakon par utakmica lutanja i da bi danas mogao zabislatati u pravom svjetlu, a ima i finu priliku jer po mojoj nekoj statistici Real prima čak 26 poena od dva protivnička pleja odnosno kece i dvice. Danas opet nema Bogdana i nekako me osjećajem jednostavno vuče, svakako da će on i Sloukas imati lakše zadatke. Iz Reala nikog ne bih izdvajao zato jer će Željko sve učiniti da zaustavi Llulla i čuvat će ga i Sloukas i Kalinića pa vjerovatno i Datome ponekad. Tako da i njega preskačem.

Što se tiče Miloša u ritmu je nema šta, ali kako znam De Colo se oporavio i ako bude danas nastupio pitanje je da li će Teo ponovo preko 20 :kafa: .

Maccabi- Anadolu. Utakmica bi po nekim procjenama trebala biti neizvjesna do samog kraja, ali ja prednost dajem Židovima. Sa te utakmice mi se za overa sviđaju D.Smith i D.Brown ali vidit ću na kafi sada kako ću sve uklopiti.
Ovako pošto me jedan pojedinac fino izvrijeđao preko privatnih poruka, svoje pa eto jadne tipove kako on kaže više neću postavljati na forum, evo sad te i javno pitam nakon što sam ti poslao svoj glavni tiket sa uplatom od 5KM i mene je Randers zavalio, a ako ti je uplata veća od moje ja ti sutra te pare vratim na račun. Ako imaš hrabrosti, izjasni se evo pred svima, neću da te citiram, niti bilo šta, nego sam to učini kad si već tako opasan govornik :thumbup: .

A i današnja ova analiza mimo Randersa i D.Miller svaki igrač je prošao što bi trebalo biti 5/7. Fina ste ekipica, samo naprijed :salut:
Tako blizu, a tako daleko.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 01 dec 2016, 22:11

Lakoste je napisao/la:slika

je li ovo sad znaci ako odigras h2, a Dallas uzme tekmu da se pada :o :shock: :o
ne

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 01 dec 2016, 22:11

Reci koji je to, da se zna ..

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 01 dec 2016, 22:11

Ajde QPR,Hull još jedan :crazy: :lol:

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 01 dec 2016, 22:11

je li ovo sad znaci ako odigras h2, a Dallas uzme tekmu da se pada :o :shock: :o
Dalas mora dati 12 i vise da bi ti profulao :thumbup:

Edit: Preyebo sam se :rol: Naravno da ne. Ne smije izgubiti vise od ovoga sto sam ja napisao...

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 01 dec 2016, 22:14

mirzatele je napisao/la:

ne
ma prije je pisalo h1 pobjeda domacina sa vecom razlikom od zadane, h2 pobjeda domacina sa manjom razlikom od zadane, nerjeseno ili pobjeda gosta. Sad me buni sto ne pise ovo drugo :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 01 dec 2016, 22:15

Ajde huesca samo 1 gol yebeni
Igraj Široki ti si najbolji!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 01 dec 2016, 22:17

ma jarane ko ce im ga znati, supci su to
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 01 dec 2016, 22:23

Evolution87 je napisao/la:ma jarane ko ce im ga znati, supci su to
ipak je dobro, moze dallas dobiti ako sam odigrao h2. Bas gledam na rezultatima sinoc Chicago Lakers, ako si odigrao h2 prosao je par, kao sto je bilo unazad godinama. Nego pakasi izbrisali ono nerjeseno ili pobjeda gosta :D

orbi
Kontakt:

Post Postao/la orbi » 01 dec 2016, 22:24

kome se svidja ova novi Layout od bet 365?

Dolgopolov
Kontakt:

Post Postao/la Dolgopolov » 01 dec 2016, 22:25

Kad će ljudima biti jasno,da niko nikoga ne tjera da igra tipove koje neki forumaš postavi.
Jao likova :-o :-o ;-)

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 01 dec 2016, 22:35

:D hahah u 90 toj ,ma bravo QPR :wave: :thumbup:

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 01 dec 2016, 22:39

Eto dodje QPR za onog sto je ceko

Jel igra neko bingo na wwinu ?

Dolgopolov
Kontakt:

Post Postao/la Dolgopolov » 01 dec 2016, 22:40

Aj Bologna 4+ :-) :-) :-) :-) :lol:

Effenberg
Kontakt:

Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Effenberg » 01 dec 2016, 22:40

Lakoste je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:

ne
ma prije je pisalo h1 pobjeda domacina sa vecom razlikom od zadane, h2 pobjeda domacina sa manjom razlikom od zadane, nerjeseno ili pobjeda gosta. Sad me buni sto ne pise ovo drugo :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
Imas 2 opcije. H1 je da favorit u ovom slucaju probija hendikep tj. pobjedjuje preko zadane granice. H2 je sve ostalo. Znaci kod h2 tebi pasu sve pobjede Dallasa kao i njegov poraz do 10 razlike.

Standardna denominacija je npr. -7.5 za favorita ili +7.5 za underdoga. Pa se kaze favorit pokrio hendikepe od 7 razlike (jer fiktivno mu ti poeni bivaju oduzeti zato minus ispred) dok analogno kod +hendikepa bivaju dodani outsideru i cilj im je da ne izgube preko te razlike jer imaju zalihu. A decimalno mjesto ono 0.5 je da bi opcija morala jedna pasti a jedna doci. Da je cijeli hendikep (npr. +7) bilo bi nerjeseno izmedju tebe i kladare i ulog nazad tj. Kvota 1.

Nadam se da sad apsolviras za sva vremena sta je hendikep! :D
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 01 dec 2016, 22:41

Civa je napisao/la:
Royce ne znam ni ja kako sam to pomiješao ali eto došao je i to duplo. Zato je Bledsoe usrao da valja, općenito jučer loš dan kad se sve sabere.
Euroliga danas će biti još gora kako je krenulo, pa da vidimo
R. Sanders 12,5 više
Iako sam rekao da iz Milana igrače ne volim za igrati, ovog ću igrati dok Milano ovako bude igrao sa njim kao centrom. Rakim Sanders je kroz karijeru inače bio krilni centar ili nisko krilo, ali u Milanu je centar sa svojih 193 malo i ne ide, ali eto. Trenutno je prvi strijelac Milana sa 14,6 poena i danas protiv Unicksa će imati realno lakši matchup jer Unicks općenito centarsku poziciju jako loše brani, ali i na visokim igračima imaju baš ono teretne plejere koji su dobri u branjenju igre leđima jer su jaki, dok su ovako spori i bit će puno prilika za Randersa kad se izvuče na tricu, pa opali tricu ili krene fintom u reket. On mi je danas ono top od svih tipova i ako me on zavali, zavalit će me na svakom tiketu. U zadnjih 6 utakmica kako je Repeša počeo da forsira ovaj smallball ima 5 overa i jedan under kada su kolektivno protiv Zvezde podbacili i gdje Raduljica igrao veći dio utakmice. Nadam se da danas Repeša neće zeznuti, ali on će kako god morati imati svojih 20-tak minuta.

D.Miller 12,5 više
I njega ću ponovo da forsiram, prošlu je podbacio pravo i evo spustili su mu marginu za 2 koša, a on je na prosjeku od 14,1 poen po meču. Kod kuće pruža nešto bolje partije nego na strani. CSKA i ne može se pohvaliti aman odbranom protiv krilnih centara. Neki od PF vs CSKA: Printezis 26, W.Clyburn 14, J.Anderson 20, D.Thomas 20, D.Brown 14, A.Hanga 12. Tako da mislim da i Miller danas može pružiti kvalitetnu partiju pred svojim navijačima. Pošto Bamberg nema nekog za moj ukus rasnog skorera na pleju odlučio sam se za njega ipak.

I njih dvojicu bi ono jedino izdvojio. Od ostalih prije svih naravno Langford- za njega kao da je u maloj krizi da je pao sa formom, jer sve ovo vrijeme on je taj koji nosi ekipu Unicksa. I zadnje dvije je ostao ispod grane, a ono što je zanimljivo u prvenstvu u zadnjoj je dao samo 3 koša iako je utakmica bila egal, pa tako da ono jest da Milano tu odbranu i ne igra, ali njega će veći dio utakmice čuvati Simon koji jedini od tih nižih igrača igra neku odbranu, pa će biti zanimljivo svakako. A.Parahouski- uvijek me kontrira, danas svakako će imati lakši zadatak jer veći dio utakmice Milano igra smallball, a i Raduljica kad je tu nije neki defender, pa se nameče kao neki over.

Fener- Real svakako da je utakmica sedmice. Real je željan osvete nakon prošlogodišnje metle. Mislim da se Bobbi Dixon malo sabrao nakon par utakmica lutanja i da bi danas mogao zabislatati u pravom svjetlu, a ima i finu priliku jer po mojoj nekoj statistici Real prima čak 26 poena od dva protivnička pleja odnosno kece i dvice. Danas opet nema Bogdana i nekako me osjećajem jednostavno vuče, svakako da će on i Sloukas imati lakše zadatke. Iz Reala nikog ne bih izdvajao zato jer će Željko sve učiniti da zaustavi Llulla i čuvat će ga i Sloukas i Kalinića pa vjerovatno i Datome ponekad. Tako da i njega preskačem.

Što se tiče Miloša u ritmu je nema šta, ali kako znam De Colo se oporavio i ako bude danas nastupio pitanje je da li će Teo ponovo preko 20 :kafa: .

Maccabi- Anadolu. Utakmica bi po nekim procjenama trebala biti neizvjesna do samog kraja, ali ja prednost dajem Židovima. Sa te utakmice mi se za overa sviđaju D.Smith i D.Brown ali vidit ću na kafi sada kako ću sve uklopiti.
Ovako pošto me jedan pojedinac fino izvrijeđao preko privatnih poruka, svoje pa eto jadne tipove kako on kaže više neću postavljati na forum, evo sad te i javno pitam nakon što sam ti poslao svoj glavni tiket sa uplatom od 5KM i mene je Randers zavalio, a ako ti je uplata veća od moje ja ti sutra te pare vratim na račun. Ako imaš hrabrosti, izjasni se evo pred svima, neću da te citiram, niti bilo šta, nego sam to učini kad si već tako opasan govornik :thumbup: .

A i današnja ova analiza mimo Randersa i D.Miller svaki igrač je prošao što bi trebalo biti 5/7. Fina ste ekipica, samo naprijed :salut:
Pa druze kakve veze ima sto debil vrijedja.. hoces zbog debila nama, uskratit vjerovatno najkvalitetnije kosarkaske analize na pdf? Yebo te on nemoj srat, i napisi koji je to pacijent nemoj mi ko ovi klix i avaz kad stave inicijale od nekog kriminalca a od postenog svijeta puno ime i prezime..
This time next year we'll be millionaires.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 01 dec 2016, 22:42

orbi je napisao/la:kome se svidja ova novi Layout od bet 365?
Meni bogami ne. Treba mi da se naviknem ali uradili su ovo namjerno da se igraci pogube i dekoncentrisu. Psiho trikovi. Npr. kod teniskih meceva se vise ne vidi loptica ona svjetleca kod onog ko servira dok ne udjes na mec. Mnogo je nepreglednije. Meni se ni malo ne svidja.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 01 dec 2016, 22:43

Dolgopolov je napisao/la:Aj Bologna 4+ :-) :-) :-) :-) :lol:
Sad Verona utjesni

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 01 dec 2016, 22:44

Effenberg je napisao/la:
orbi je napisao/la:kome se svidja ova novi Layout od bet 365?
Meni bogami ne. Treba mi da se naviknem ali uradili su ovo namjerno da se igraci pogube i dekoncentrisu. Psiho trikovi. Npr. kod teniskih meceva se vise ne vidi loptica ona svjetleca kod onog ko servira dok ne udjes na mec. Mnogo je nepreglednije. Meni se ni malo ne svidja.
baš im je nigdje veze, treba dosta vremena da se skonta
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Dolgopolov
Kontakt:

Post Postao/la Dolgopolov » 01 dec 2016, 22:50

bojler je napisao/la:
Dolgopolov je napisao/la:Aj Bologna 4+ :-) :-) :-) :-) :lol:
Sad Verona utjesni
:opaopa: :opaopa: :opaopa:
Dečko šalji parove u pp da ti uplatim tiket.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.