A i današnja ova analiza mimo Randersa i D.Miller svaki igrač je prošao što bi trebalo biti 5/7. Fina ste ekipica, samo naprijed

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
neLakoste je napisao/la:
je li ovo sad znaci ako odigras h2, a Dallas uzme tekmu da se pada![]()
![]()
Dalas mora dati 12 i vise da bi ti profulaoLakoste je napisao/la:
![]()
ma prije je pisalo h1 pobjeda domacina sa vecom razlikom od zadane, h2 pobjeda domacina sa manjom razlikom od zadane, nerjeseno ili pobjeda gosta. Sad me buni sto ne pise ovo drugomirzatele je napisao/la:neLakoste je napisao/la:
![]()
ipak je dobro, moze dallas dobiti ako sam odigrao h2. Bas gledam na rezultatima sinoc Chicago Lakers, ako si odigrao h2 prosao je par, kao sto je bilo unazad godinama. Nego pakasi izbrisali ono nerjeseno ili pobjeda gostaEvolution87 je napisao/la:ma jarane ko ce im ga znati, supci su to
Imas 2 opcije. H1 je da favorit u ovom slucaju probija hendikep tj. pobjedjuje preko zadane granice. H2 je sve ostalo. Znaci kod h2 tebi pasu sve pobjede Dallasa kao i njegov poraz do 10 razlike.Lakoste je napisao/la:ma prije je pisalo h1 pobjeda domacina sa vecom razlikom od zadane, h2 pobjeda domacina sa manjom razlikom od zadane, nerjeseno ili pobjeda gosta. Sad me buni sto ne pise ovo drugomirzatele je napisao/la:neLakoste je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa druze kakve veze ima sto debil vrijedja.. hoces zbog debila nama, uskratit vjerovatno najkvalitetnije kosarkaske analize na pdf? Yebo te on nemoj srat, i napisi koji je to pacijent nemoj mi ko ovi klix i avaz kad stave inicijale od nekog kriminalca a od postenog svijeta puno ime i prezime..Civa je napisao/la:Ovako pošto me jedan pojedinac fino izvrijeđao preko privatnih poruka, svoje pa eto jadne tipove kako on kaže više neću postavljati na forum, evo sad te i javno pitam nakon što sam ti poslao svoj glavni tiket sa uplatom od 5KM i mene je Randers zavalio, a ako ti je uplata veća od moje ja ti sutra te pare vratim na račun. Ako imaš hrabrosti, izjasni se evo pred svima, neću da te citiram, niti bilo šta, nego sam to učini kad si već tako opasan govornik.
A i današnja ova analiza mimo Randersa i D.Miller svaki igrač je prošao što bi trebalo biti 5/7. Fina ste ekipica, samo naprijed
Meni bogami ne. Treba mi da se naviknem ali uradili su ovo namjerno da se igraci pogube i dekoncentrisu. Psiho trikovi. Npr. kod teniskih meceva se vise ne vidi loptica ona svjetleca kod onog ko servira dok ne udjes na mec. Mnogo je nepreglednije. Meni se ni malo ne svidja.orbi je napisao/la:kome se svidja ova novi Layout od bet 365?
Sad Verona utjesniDolgopolov je napisao/la:Aj Bologna 4+![]()
![]()
![]()
![]()
baš im je nigdje veze, treba dosta vremena da se skontaEffenberg je napisao/la:Meni bogami ne. Treba mi da se naviknem ali uradili su ovo namjerno da se igraci pogube i dekoncentrisu. Psiho trikovi. Npr. kod teniskih meceva se vise ne vidi loptica ona svjetleca kod onog ko servira dok ne udjes na mec. Mnogo je nepreglednije. Meni se ni malo ne svidja.orbi je napisao/la:kome se svidja ova novi Layout od bet 365?
bojler je napisao/la:Sad Verona utjesniDolgopolov je napisao/la:Aj Bologna 4+![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.