Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Kanyeov fan klub na forumu je veci i od Fatmirovog. Da hocemo mogli bi ga izglasati za forumasa godine.
Gre je jedan od najboljih forumasa ovog foruma ikad. Banovan je trajno. Ne znam zasto.
Gre je jedan od najboljih forumasa ovog foruma ikad. Banovan je trajno. Ne znam zasto.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Valjda što je mrtvi troler, takvi su se udarali nogom u glavom u 90-tim, srećom danas imaju različite organizacije koji brane gay i slične stvari.
Smijesno sto je on popio ban,a indijanci tipa torres koji ustvari pojma o zivotu nema su i dalje tu.Kawhi je napisao/la:Kanyeov fan klub na forumu je veci i od Fatmirovog. Da hocemo mogli bi ga izglasati za forumasa godine.
trolingeru, reci da se zayebavasKawhi je napisao/la:Gre je jedan od najboljih forumasa ovog foruma ikad. Banovan je trajno. Ne znam zasto.

ta mala fufica nije nista do blijeda kopija jednog pravog topnika koji je davno napustio forum.
tip je flop!
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Branis Karla koji je izgubljen u vremenu i prostoru, a smeta ti duhoviti Gre. Nemoj mi tog copor mentaliteta. Ovdje sam ja jedini kojem nema veze jel neko navija za isti klub ko i ja ili ne voli klub koji ja volim.sekerbay je napisao/la:trolingeru, reci da se zayebavasKawhi je napisao/la:Gre je jedan od najboljih forumasa ovog foruma ikad. Banovan je trajno. Ne znam zasto.![]()
ta mala fufica nije nista do blijeda kopija jednog pravog topnika koji je davno napustio forum.
tip je flop!
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Čopor je uvijek tu oko mene, lijep osjeća, uvijek si spreman 
Valja raniti na NBA

Valja raniti na NBA

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ne bih ja bio toliko siguran.tuzlak1987 je napisao/la:Mijesate Thompsona koji je poremecen covjek sa pjevacima koji mogu napuniti dvoranu svuda. Npr Ceca moze napuniti svuda u BIH i Hrvatskoj bez obzira na proslost, Oliver moze napuniti svuda, Miso Kovac je mogao.
Dok Thompson moze napuniti samo gdje ima Hrvata. Npr ona pjesma Anica Kninska kraljica i Cavoglave je isto kao da slusas Miru Semberca - Sve dzamije u oblake lete
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Koji **** je ova melanie martinez
Šta mislite koliko operacija je imala Iggy Azalea, sada je baš 

Daj da je vidim "sada" Ona meni uvijek ista.Neutral je napisao/la:Šta mislite koliko operacija je imala Iggy Azalea, sada je baš
bjezi bolan, nemas blage. cova je raja.Kawhi je napisao/la:Branis Karla koji je izgubljen u vremenu i prostoru
Kawhi je napisao/la:Nemoj mi tog copor mentaliteta.

kod mene na igno ima i bavaraca.
zar navijas za neki klubKawhi je napisao/la: Ovdje sam ja jedini kojem nema veze jel neko navija za isti klub ko i ja

mislio sam da si se rego zbog chata

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
https://www.instagram.com/thenewclassic/Wes je napisao/la:Daj da je vidim "sada" Ona meni uvijek ista.Neutral je napisao/la:Šta mislite koliko operacija je imala Iggy Azalea, sada je baš
Meni se potpuno promijenila, posebno u donjem djelu. Možeš vježbama svašta postići, ali ovo mi liči na ispumpavanja masnoće da ubrizgavanja kao što je to je to uradila najvjerovatnije Kim Kardashian i Nicki Minaj.
PS: Mislim da je i grudi sredila, ima taj jedan post o njenom doktoru na instagramu, upratio sam, nisam detaljno čitao, zahvaljuje mu se na grudima

Pa kawhi je koliko se sjećam bio lbj a sad je kawhi. Slijedeći put možda bude Durent... Ili Tompson. Klej Tompson. Ne Marko.sekerbay je napisao/la:bjezi bolan, nemas blage. cova je raja.Kawhi je napisao/la:Branis Karla koji je izgubljen u vremenu i prostoruKawhi je napisao/la:Nemoj mi tog copor mentaliteta.![]()
![]()
kod mene na igno ima i bavaraca.zar navijas za neki klubKawhi je napisao/la: Ovdje sam ja jedini kojem nema veze jel neko navija za isti klub ko i ja![]()
mislio sam da si se rego zbog chata

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
jao, stovatelj hale iz madrida i gejlorda rone
pa sto odma ne rece o kome se radi...
ja sve konto neki normalan djeckic

pa sto odma ne rece o kome se radi...
ja sve konto neki normalan djeckic

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kad je Dino imao one koncerte prvi put u Beogradu, dosao kod Ivana Ivanovica i ovaj ga pita za izjave o Srbiji i Beogradu u ratu.... Kaze Dino hladno: dok sam se bacao lijevo i desno pokusavajuci da spasim zivot od granata sa brda, vjerovatno sam rekao i mnogo gore stvari od toga.... Tema je ubrzo promjenjena.
Svaka cast Dragojevicu, ali se sa Dinom, sto se popularnosti tice, ne moze mjeriti. Jednostavno postojala je potraznja za njegovim koncertom, covjek otisao, tri (brojem: 3) puta rasprodao dvoranu, sve proteklo u najboljem redu, uzeo milionce i cao... Kakve ba izjave i qurci, palci.
Svaka cast Dragojevicu, ali se sa Dinom, sto se popularnosti tice, ne moze mjeriti. Jednostavno postojala je potraznja za njegovim koncertom, covjek otisao, tri (brojem: 3) puta rasprodao dvoranu, sve proteklo u najboljem redu, uzeo milionce i cao... Kakve ba izjave i qurci, palci.
Sazrio je iako i dalje ima francusko-britanski ego superiornosti
@Federer
U pravu si tamo.
@Federer
U pravu si tamo.
A daj, ne zezaj da je bio @lbj?DANTES je napisao/la: Pa kawhi je koliko se sjećam bio lbj a sad je kawhi. Slijedeći put možda bude Durent... Ili Tompson. Klej Tompson. Ne Marko.

Ma Dini pripisuju sve i svasta, maksimalno ga svi pokusavaju omalovaziti. Ni ja ga ne mirisem nesto posebno (pogotovo u zadnje vrijeme), ali jedno je cinjenica - covjek je vjerovatno najpopularniji na ovim prostorima, bez problema moze napuniti bila sta gdje se pojavi. Jako pametan, elokventan i nadasve, veliki umjetnik.
Utjecaj swaggy p-aNeutral je napisao/la:https://www.instagram.com/thenewclassic/Wes je napisao/la:Daj da je vidim "sada" Ona meni uvijek ista.Neutral je napisao/la:Šta mislite koliko operacija je imala Iggy Azalea, sada je baš
Meni se potpuno promijenila, posebno u donjem djelu. Možeš vježbama svašta postići, ali ovo mi liči na ispumpavanja masnoće da ubrizgavanja kao što je to je to uradila najvjerovatnije Kim Kardashian i Nicki Minaj.
PS: Mislim da je i grudi sredila, ima taj jedan post o njenom doktoru na instagramu, upratio sam, nisam detaljno čitao, zahvaljuje mu se na grudima

Ode covek i ne vrati se nikad.Federer17 je napisao/la: Steta sto @Devila nema.
p.s. Ko yebe Olivera Dragojevica , nije vredan ni da se pomene ovde. Neka sedi u svojoj sardina zupaniji.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.