KANTA GODINE - 2016 - DISKUSIJE
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: KANTA GODINE - 2016 - DISKUSIJE
Super si to opisao, početak foruma i ovog takmičenja je bio fer i korektan, cijenilo se sve (kvalitet, poznavanje sporta, sportova, znanje), kasnije došla najezda dječice, tako da imamo danas slučaj koga ima najviše taj i odlučuje, demokratski.
Opet, 100 forumaša glasa, a preko 28000 akaunta ima, e to je pokazatelj kakav pad je doživio forum. Prije aktivniji forum, 1000000000000x kvalitetniji, niti blizu prepucavanja ova dječica, nikakva, niska sa vrijeđanjima nije bilo jer si odmah dobijao ban po mjesec dana, ali vrijeme se mijenja, odrast će i oni vremenom.
Opet, 100 forumaša glasa, a preko 28000 akaunta ima, e to je pokazatelj kakav pad je doživio forum. Prije aktivniji forum, 1000000000000x kvalitetniji, niti blizu prepucavanja ova dječica, nikakva, niska sa vrijeđanjima nije bilo jer si odmah dobijao ban po mjesec dana, ali vrijeme se mijenja, odrast će i oni vremenom.
Koja je glupost postala i ovaj i onaj izbor
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nije istina. Modovi su danas stroziji nego prije. NBA pdf nikad nije bio jaci. Medjunarodni fudbal je uvijek bio balega. Sreca pa je Primera neaktivna. Pdf repke se poboljsava. Domaci fudbal je uvijek bio balega.Neutral je napisao/la:Super si to opisao, početak foruma i ovog takmičenja je bio fer i korektan, cijenilo se sve (kvalitet, poznavanje sporta, sportova, znanje), kasnije došla najezda dječice, tako da imamo danas slučaj koga ima najviše taj i odlučuje, demokratski.
Edit: I naravno diskusije nikad bolje.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
1) Istina jeKawhi je napisao/la:Nije istina. Modovi su danas stroziji nego prije. NBA pdf nikad nije bio jaci. Medjunarodni fudbal je uvijek bio balega. Sreca pa je Primera neaktivna. Pdf repke se poboljsava. Domaci fudbal je uvijek bio balega.Neutral je napisao/la:Super si to opisao, početak foruma i ovog takmičenja je bio fer i korektan, cijenilo se sve (kvalitet, poznavanje sporta, sportova, znanje), kasnije došla najezda dječice, tako da imamo danas slučaj koga ima najviše taj i odlučuje, demokratski.
Edit: I naravno diskusije nikad bolje.
2) Nisu strožiji, prije si dobivao automatski ban za vrijeđanje, danas se postovi većinom samo brišu
3) Nema na čemu
4) Jer je besmisleno pisati do knockout faze
5) Nezanimljiva liga, realno
6) Repka će biti in dok Edin ne ode, onda smo taraba i past će interes kao za košarku.
7) Naša liga je oduvijek bila fuj
8) Koje diskusije, misliš na stavljanje riječi sagovorniku u usta ono što nije rekao? Da kaže ma nije tako, šta ti znaš? Ako je to kvalitetna diskusija onda

Pa Harisp, 2x kanta godine je bio osoba koja je epski vodila diskusije, a vidiš kako je to narod vidio, 2x kanta godine, a čovjek je dominirao, samo što je smetala njegova priča mnogima, tipa, kakvi su to navijači koji stižu pasošima na domaće utakmice

Prije se pisao post u milion rečenica( tokom disksuje, argumentovano) danas u tri (ono kao pro), tu sam od početka, valjda znam kako je prije bilo

Imao sam stariji account od ovoga mislim, kada je forum tek nastao, ne znam ni nick, ni pass, ni mail, niti sam imao 1 post, barem mislim da sam se registrovao odmah.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 01 dec 2016, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
Tuzla me je razocarala.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- MocMahale444
Svi redom (balega, šljam, otpad)joker90 je napisao/la:Ovo sve sa PL prepucavanja treba banovati, to je otpad foruma i tema gdje se skupljaju samo najgori ljudi!

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sacekaj anketu.shzna je napisao/la:Tuzla me je razocarala.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne znam je li razlog pada kvaliteta diskusija i odliv ljudi koji su nesto vrijedili dozvoljavanje kojekakvim balavcima i bolesnicima da pisu sta pozele i zatrolaju svaku mogucu temu, furaju neke isfurane fore i vrijedjaju svakog ko nije tako plitkog uma? Je li to bitan broj klikova i ovdje na forumu + broj postova, pa nebitno kakvih i od koga?
Dalje od ove teme ne treba ici, haman su se sa prepucavanja ovdje preselili. Admin je dobro opisao one koji tamo obitavaju, samo im je izgleda previse dopustio da se imigriraju.
@Neutral, i ti se bezveze palis na ove budalastine.
Dalje od ove teme ne treba ici, haman su se sa prepucavanja ovdje preselili. Admin je dobro opisao one koji tamo obitavaju, samo im je izgleda previse dopustio da se imigriraju.
Nije trebalo ovaj dres kanti poklanjati! Neki se sad toliko trude za nju, da je jadno gledati ovo vise.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pale se bobby, zapadnjaci i slični tipovi koji misle da će dobiti ličnu satisfakciju ako ocrne ili pokušaju ocrniti nekoga glupom, besmislenom, te neistinitom pričom. Evo da rade pro zezanciju kao @Monolog, nego nekakvi ilićki mentalitet "spuštanja" koji ne prolazi nigdje.Federer17 je napisao/la:Ne znam je li razlog pada kvaliteta diskusija i odliv ljudi koji su nesto vrijedili dozvoljavanje kojekakvim balavcima i bolesnicima da pisu sta pozele i zatrolaju svaku mogucu temu, furaju neke isfurane fore i vrijedjaju svakog ko nije tako plitkog uma? Je li to bitan broj klikova i ovdje na forumu + broj postova, pa nebitno kakvih i od koga?
Ja sam na ovaj izbor gledao kao na zezanciju, lijepa zanimacija, ono malo zezanja, a vidim da je nekima i ovo život, te stid ih, te "titula" je dno dna, te poslije nje neće biti ništa više isto, ono

Neću više, obećajem

to je to..neki novi klinci..kakav ce forum biti za koju godinuSaurman je napisao/la:Kad vidim ko vodi u obje kategorije znam da je forum u strelovitom padu kvalitete.Dosta je raje otislo ili manje piše a ostala balavrudija i nacionalisti čast izuzetcima.sekerbay je napisao/la:zibje sarma dok te raja nije prepoznala i pocela prepravljat glasacke listiceSaurman je napisao/la:Nabili 36 stranica sa ovim dječijim prepucavanjima.![]()
mojne da ja moram intervenisat.

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- Beduin
- Kontakt:
Ja da dobijem kantu na ovom forumu, automatski bih se samobanov'o. A ljudi se otimaju za kantu godine. Dobro je to Joker primjetio. 

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Licno se ne slazem da je forum u padu. Brojke svakako govore drugacije.
Ono sto sigurno jeste je da je proslo puno godina i da je logicno da kod pojedinih imamo zamor materijala, dok im se novi forumasi cine kao glupa djeca. Ali, imamo ljudi koji su se prijavili prije 6-7 godina a danas imaju oko 20. Takvima je u startu sve bilo zanimljivo (ne mogu oni znati kako su samo iritantna derista bili), a ovaj novi podmladak im je strasno glup. Nas prosjecni forumas se Nije podmladio, vec smo mi ostarili I to za skoro 9 godina, a to zaista Nije malo.
I sad se cini da je prije bilo sve bajno, a sad katastrofa... To je prirodno, tako je I sa muzikom, igrama, forama...
Generalno, sa devet godina konstatnog rada i eto bar po brojevima rasta, uz masu podapinjanja, podvala, pokusaja opstrukcije, te sa forumom koji je po broju prlcitanih stranica najveci u drzavi, ja mogu biti zadovoljan i ponosan.
Ono sto sigurno jeste je da je proslo puno godina i da je logicno da kod pojedinih imamo zamor materijala, dok im se novi forumasi cine kao glupa djeca. Ali, imamo ljudi koji su se prijavili prije 6-7 godina a danas imaju oko 20. Takvima je u startu sve bilo zanimljivo (ne mogu oni znati kako su samo iritantna derista bili), a ovaj novi podmladak im je strasno glup. Nas prosjecni forumas se Nije podmladio, vec smo mi ostarili I to za skoro 9 godina, a to zaista Nije malo.
I sad se cini da je prije bilo sve bajno, a sad katastrofa... To je prirodno, tako je I sa muzikom, igrama, forama...
Generalno, sa devet godina konstatnog rada i eto bar po brojevima rasta, uz masu podapinjanja, podvala, pokusaja opstrukcije, te sa forumom koji je po broju prlcitanih stranica najveci u drzavi, ja mogu biti zadovoljan i ponosan.
Halali što sam te nazvao šupkom par puta kroz devet godina (šalim seadmin je napisao/la:Licno se ne slazem da je forum u padu. Brojke svakako govore drugacije.

Bio sam iritantan do bola na početku, moguće da sam ti i danas, ne bih znao, ali opet moram priznati da si jedan od najtolerantijih @admina što sam ikad vidio, a bio sam na nekoliko foruma, od domaćih do stranih. Moram priznati da bih sam sebe sada banovao par puta, čak i trajno kakvih je gluposti tu bilo, prije svega teme koje nemaju veze sa sportom, lahko paljiv bio, ali Bože moj, ljudski je griješiti i u većini slučajeva nisam ja bio krivac, ali bilo je slučajeva kada sam ja započinjao neku glupost koju si opet tolerisao i hvala ti na tome.
I sad se sjećam perioda kada si rekao na početku foruma rekao da ne možeš nikome zabraniti da se prijavi i piše dok je u skladu sa pravilima foruma, a ja napisao tu sam 24/7 zbog čega je nastao period između dva posta od pet minuta, sada je dva

Što ovo pišem, nije ovo ulizivanje, nego slijedi jedan novi period u mom privatnom životu i želim se zahvaliti tebi kao i mnogobrojnim forumašima (ne trolovima) koji su me kroz sport, diskusije, chat i različite teme razvile u boljeg čovjeka, ono što sam bio i ono što sam sada kroz sve ove godine su dva različita čovjeka, hvala vam svima na tome, posebno tebi @admine što si me trpio i što ćeš me trpiti još samo malo i onda ni mene nema više.
PS: Kako lete godine, još malo pa penzija

Ko partijski komesar..admin je napisao/la:Licno se ne slazem da je forum u padu. Brojke svakako govore drugacije.

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
@neutral, tako je bilo 2008. godine. vec u narednoj se pojavilo bezbroj trolera koji su svakome syebavali zivce.
tmo negdje 2011 pdf o nasoj repki postaje stjeciste psovaca i netolerantnih frikova.
onaj stari admin je bio tmurni cikica i konzument neke jeftine brlje.
to je bio covo iz kojeg ni pomocu trikova nisi mogo izvuci prostoprosirenu recenicu.
tmo negdje 2011 pdf o nasoj repki postaje stjeciste psovaca i netolerantnih frikova.
ma koji si ti sad?admin je napisao/la:.
onaj stari admin je bio tmurni cikica i konzument neke jeftine brlje.
to je bio covo iz kojeg ni pomocu trikova nisi mogo izvuci prostoprosirenu recenicu.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Tad sam nekad i otišao sa foruma, odmarao godinu, da bi se vratio i vidio da nema smisla opet pisati, pa sam nestao preko dvije godine. I eto, vratio sam se u augustu ove godine, kako stvari stoje, opet mnogo toga nema smisla, pokušao sam nešto, ali kako vidim ne uspjeva, šteta, bio je veliki potencijal na onoj košarkaškoj temi da se aktiviraju sve teme, da se privuku novi forumaši da diskutuju o klubovima za koje navijaju, ali fan baza nba je očigledno mala, svi se baziraju na kladionice. Nema ni na našoj temi mnogih, ribery, geronimo, bistrikboy itd.
A u pravu si, prije max jedna rečenica, nikad preko
Nećemo više trashati temu, imamo chat za dalje.
A u pravu si, prije max jedna rečenica, nikad preko

Nećemo više trashati temu, imamo chat za dalje.
Hahaha, jedan si od rijetkih koji u 95% svojih postova kod mene izazoves itekakav smijeh. Imas smisla za takve stvari, malo je reci. Dodatni razlog sto si mi izuzetno drag.sekerbay je napisao/la: onaj stari admin je bio tmurni cikica i konzument neke jeftine brlje.
Btw, da ne bih pisao neke referate, @admin je nekih 50% u pravu, ali je promasio nesto veoma bitno - izmedju kvantitet i kvalitet obicno ne ide znak jednakosti.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovo mogu potvrditi, pišem i na drugim forumima. Sitnica i ban, ovdje @admin pušta dosta toga. Možda je to i greška, ko će mu znati ali da je vrlo tolerantan jest. Ljudina od čo'eka.Neutral je napisao/la:Halali što sam te nazvao šupkom par puta kroz devet godina (šalim seadmin je napisao/la:Licno se ne slazem da je forum u padu. Brojke svakako govore drugacije.
Generalno, sa devet godina konstatnog rada i eto bar po brojevima rasta, uz masu podapinjanja, podvala, pokusaja opstrukcije, te sa forumom koji je po broju prlcitanih stranica najveci u drzavi, ja mogu biti zadovoljan i ponosan.)
Bio sam iritantan do bola na početku, moguće da sam ti i danas, ne bih znao, ali opet moram priznati da si jedan od najtolerantijih @admina što sam ikad vidio, a bio sam na nekoliko foruma, od domaćih do stranih. Moram priznati da bih sam sebe sada banovao par puta, čak i trajno kakvih je gluposti tu bilo, prije svega teme koje nemaju veze sa sportom, lahko paljiv bio, ali Bože moj, ljudski je griješiti i u većini slučajeva nisam ja bio krivac, ali bilo je slučajeva kada sam ja započinjao neku glupost koju si opet tolerisao i hvala ti na tome.
I sad se sjećam perioda kada si rekao na početku foruma rekao da ne možeš nikome zabraniti da se prijavi i piše dok je u skladu sa pravilima foruma, a ja napisao tu sam 24/7 zbog čega je nastao period između dva posta od pet minuta, sada je dva![]()
Što ovo pišem, nije ovo ulizivanje, nego slijedi jedan novi period u mom privatnom životu i želim se zahvaliti tebi kao i mnogobrojnim forumašima (ne trolovima) koji su me kroz sport, diskusije, chat i različite teme razvile u boljeg čovjeka, ono što sam bio i ono što sam sada kroz sve ove godine su dva različita čovjeka, hvala vam svima na tome, posebno tebi @admine što si me trpio i što ćeš me trpiti još samo malo i onda ni mene nema više.
PS: Kako lete godine, još malo pa penzija
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
forum ga razvio u boljeg covjeka? oj tito **** ti minutu.
ovo je generalno neozbiljan forum, drzi se kvantiteta pa balavurdija moze da radi sta hoce...
kli klik,il sto bi graha reko enter enter tacka ba.
ovo je generalno neozbiljan forum, drzi se kvantiteta pa balavurdija moze da radi sta hoce...
kli klik,il sto bi graha reko enter enter tacka ba.