FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Locust
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Locust » 01 dec 2016, 19:36

franklampard8 je napisao/la:
Locust je napisao/la:
Kakva pozitiva u ovom dnu od lige, dok nas posjeduje **** od kineza i igraju ovi cirkus igrači vođeni polu-trenerom Čalom?

GDJE JE KAMP?

STADION?

OBEĆANA LIGA PRVAKA?

ZAŠTO ME UHO KOJEG JE POLA TAJSON ODGRIZAO BOLI NA SVAKU PROMJENU VREMENA?
Guzis li ti sta?
Oduševljen sam tvojim istančanim osjećajem za humor, brate, kao i tvojim poznavanjem historije sporta.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 01 dec 2016, 19:38

Kakve to ima veze sa mojim pitanjem o tvom snosaju?
1946

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 01 dec 2016, 19:41

ThrillerHz je napisao/la:
Pa kako da ti kazem, a da bude kratko. Otprilike Milos je bio igrac koji 15 utakmica smeta i onda u jednoj utakmici da gol ili uradi nesto specijalno i zbog tog su ga neki pravili zvijezdom, po meni malo je rec precijenjen igrac, ali to je fenomen nasih navijaca, imamo hiljade primjera kako neke igrace bez ikakvog razloga volimo i dizemo u zvijezde, a s druge strane igrace koji su nimalo losiji od tih, tjeramo i mrzimo.
Vjerujem i Cetkovic da se forsira koliko se Milos forsirao, da bi imao svoje trenutke kao i doticni, ali ga opet ne bi podrzavali, jer je dosao iz Albanske lige ili sta je vec razlog te negativne energije prema momku.

Slazem se ne treba nam De Bruyne, ali puno boljih igraca od Milosa ima.(nije da je postavio neku visoku ljestvicu)
Ja sam neko kome je bilo drago kada je Stojcev trebao da ide. Bilo mi je drago samo zato što sam mislio, kao i vecina ovdje da ce doci bolji od njega. Nažalost, to se nije desilo. Evo tu je sad Cetkovic od kojeg nema ništa. Ne treba puno da vidiš da li neko zna ili ne zna. Ono što je Miloš radio, Cetkovic može samo sanjati, pa makar to bila i ova liga. Stojcev je majstor. Uživanje je bilo gledati ga, a boga mi nekad i nerviranje kada pretjera. Cetkovic je imao svoje minute i pokazao je koliko (ne)zna.

Das Ist Walter

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 01 dec 2016, 19:58

franklampard8 je napisao/la:Kakve to ima veze sa mojim pitanjem o tvom snosaju?
Pa ako me nisi pitao za moj seksualni život iz brige za mene, pogrešno me shvatajući kao isfrustriranog čovjeka, onda počinjem da preispitujem tvoje motive, i ne sviđa mi se ono što vidim.

Kada bih napisao nešto direktnije od ovoga, vjerovatno bi me FARE suspendovao radi homofobije pa neću.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 01 dec 2016, 20:02

Ko je sad Fare? :(
1946

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 01 dec 2016, 20:05

http://www.farenet.org/

A nekakva **** organizacija koja se bori za političku korektnost u sportu. Protiv rasizma, homofobije i sličnih oblika mržnje.

To su oni što su nas prijavili savezu za homofobiju na jednom od zadnjih derbija jer smo poručili u stihu gurbetima da nam se napuše kite. Ne mogu se tačno sjetiti transparenta.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 01 dec 2016, 20:07

Locust je napisao/la:http://www.farenet.org/

A nekakva **** organizacija koja se bori za političku korektnost u sportu. Protiv rasizma, homofobije i sličnih oblika mržnje.

To su oni što su nas prijavili savezu za homofobiju na jednom od zadnjih derbija jer smo poručili u stihu gurbetima da nam se napuše kite. Ne mogu se tačno sjetiti transparenta.
Kad je bio dan ped'era horde postavile trans "U cast danasnjeg praznika vaseg, napusite se dobro qurca naseg" :mrgreen: :mrgreen:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 01 dec 2016, 20:08

Evo našo sam "17.5. je Međunarodni dan borbe protiv homofobije. U čast sutrašnjeg praznika vašeg, napušite se dobro kurca našeg", sa derbija u maju prošle godine.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 01 dec 2016, 20:10

Tad se kone nadale da cemo dobiti kaznu zbog tog, da nam otmu titulu. Derpasi se nadali pomoci od strane drugih derpasa!
Bahati, bahati Željkan!
1946

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 01 dec 2016, 20:21

joker90 je napisao/la:Tad se kone nadale da cemo dobiti kaznu zbog tog, da nam otmu titulu. Derpasi se nadali pomoci od strane drugih derpasa!
:rol: :zviz:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 01 dec 2016, 20:36

Locust je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:
Mokes je napisao/la:Zasto se ne javlja jedan istaknuti clan foruma, sada kada nam ide dpbro, kad smo vezali par pobjeda, a prvi je tu kada treba crnciti i pljuvati :hmmmmm:
Fakat nema lika dok malo pozitive udje u raju :eh:
Kakva pozitiva u ovom dnu od lige, dok nas posjeduje **** od kineza i igraju ovi cirkus igrači vođeni polu-trenerom Čalom?

GDJE JE KAMP?

STADION?

OBEĆANA LIGA PRVAKA?

ZAŠTO ME UHO KOJEG JE POLA TAJSON ODGRIZAO BOLI NA SVAKU PROMJENU VREMENA?
Vi fakat sami trazite da budete isamarani.
Dobije Metalege, ili kako se vec zovu, eejjj Metalege i odmah neko daje sebi za pravo da proziva.

Ako malo obratis paznju, vidjet ces da sam unazad 4 mjeseca ovdje napisao maksimalno 30 postova i to vecinom repliku na neku glupost. Kad smo zijanili od tog istog Metalege, takodje nisam pisao.

Ako je nekome pozitiva ovo sto je Sarajevo danas, onda blago vama, zivotni standardi su vam jako nisko postavljeni.

Libo vas tuki, nemamo dugova. Hebo sto smo amaterska ekipa i sto smo igracka bjelosvijetskog hostaplera koji nikakve planove nema za nas. Sto zaostajes 50 godina za klubovima iz regiona, koji zaostaju za srednjom klasom Europskih klubova isto tako 50 godina.

Nego, ko nam je nova uprava? Jesu neke legende u pitanju?
Sta nam donesose ove promijene u klubu?
Kad ce te grupne faze?
Odakle to da smo zadnje troskove za kamp morali sami snositi, a ne investitor kako je bilo predvidjeno?
Kako to da se odustalo od prvog idejnog plana za kamp?

U sistini, vidjet ces vec u nedjelju tu "pozitivu" kad ni 3000 ne bude na stadionu gledalaca.
Je li to Sarajevo kakvo zelite?

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 01 dec 2016, 20:39

Nismo mi prezadovoljni ovom situacijom, ali samo sa pozitivnom atmosferom, sa podrskom, mozemo pomoci igracima i Klubu. SVI NA KOSEVO! :opaopa:
SARAJEVO

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 01 dec 2016, 20:40

Isto sve napisao kao i ja, samo zaboravio napisati da ga uho boli na promjenu vremena.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 01 dec 2016, 20:45

fico je napisao/la:Nismo mi prezadovoljni ovom situacijom, ali samo sa pozitivnom atmosferom, sa podrskom, mozemo pomoci igracima i Klubu. SVI NA KOSEVO! :opaopa:
Po cemu se ogleda ta pozitivna atmosfera i sta ona konkretno donosi?

Broj gledalaca na tribinama?
Neki extra igrac se pojavio koji ce nam donijeti prevagu?
Igra se dopadljiv fudbal koji dovodi gledaoce na stadion?
Trofej neki blizu?

Ako cemo stvarati pozitivu samo zato sto pobijedimo par seoskih, ali bukavalno seoskih i amaterskih ekipa, onda blago se nama.

Pozitiva je vladala kad smo pod Mehinom komandom isli u Gradacac.
Dodje preko 2000 ljudi tamo. Dosli su zato jer su se nadali i vjerovali u bolje
Sarajevo, da smo konacno nesto uradili sto ce nas dovesti naprijed.
Takvo sto, zadugo se ponoviti nece, jer raja je razocarana i svijesna da zadugo bolje biti nece.

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 01 dec 2016, 20:52

Slikoviti prikaz:

EVANDER---------------------------------------------------X------------------------------------------------MAJKL

Gdje je X mjesto na P-O skali gdje bi svaki navijač trebao težiti da bude. Biti realan, nagrađivati dobre stvari i kritikovati loše.

Problem sa tobom Evandere je što bi ti srao i da uđemo u grupu lige evrope jer nismo ušli u grupu lige šampiona. Da uđemo u grupu lige šampiona srao bi što nismo igrali polufinale sa barcom. Da uzmemo ligu šampiona srao bi što smo to uradili sa uvoznim južnoamerikancima a ne sa "našom djecom", da je osvojimo sa našim igračima srao bi što smo vlasništvo tamo nekog Kroenke-a a ne udruženje građana ko Real Madrid.

Isto kao što bi u ovom drugom liku "gorila želja sva" da nas gurbeti mlatnu 5-0 na koševu.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 01 dec 2016, 20:55

Tribine su mjerilo ko je u pravu a ko ne.
Mozemo mi ovdje palamuditi do sutra.

Jeste svijesni da 90% raje koja je isla ponekad na utakmice Sarajeva i one koji su isli dosta cesce od toga, nas fudbal vise ne zanima?

Jesam ja kriv za to?
Je li to neko mjerilo dokle nas je ovo sve dovelo i gdje smo danas?
Da li cujete da vise iko na kafi pominje FK Sarajevo?

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 01 dec 2016, 21:02

Locust je napisao/la: Isto kao što bi u ovom drugom liku "gorila želja sva" da nas gurbeti mlatnu 5-0 na koševu.
E sto se ismijah.. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 01 dec 2016, 21:02

Šta ti predlažeš? Da se ne ide nikako, da se ne daje podrška? Mislim pored svih tih argumenata evo pitanje šta sad? Sjest plakati ili izvući iz ovog nečeg nešto. Ima klubova i u duplo gorim situacijama pa? Najozbiljnije pitam šta predlažeš da se radi.

Nipts negativno sve se slažem s tobom samo me zanima šta ti misliš da navijači i simpatizeri trebaju u ovoj situaciji
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 01 dec 2016, 21:06

jurisicduska je napisao/la:Šta ti predlažeš? Da se ne ide nikako, da se ne daje podrška? Mislim pored svih tih argumenata evo pitanje šta sad? Sjest plakati ili izvući iz ovog nečeg nešto. Ima klubova i u duplo gorim situacijama pa? Najozbiljnije pitam šta predlažeš da se radi.
Necu sigurno doci i prozivati nekoga jer smo pobijedili nekakvo Jajce, koje je juce nastalo.
Kao sto rekoh, ne pisem ovdje, osim kad odgovaram na nebuloze.

Ostavljam vam da sami vodite brigu o ovome svemu.

Meni je iskreno porazavajuce da raju u gradu FK Sarajevo vise ne zanima, a sam znas da je tako.
Treba se samo zapitati zasto je tako i sta je do toga dovelo.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 dec 2016, 21:12

Haj ispostuj sto si rekao to da ces nas ostaviti ovdje i bit cemo ti zahvalni :salut:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: haris004, VolimoSarajevo i 30 gostiju.