Oliver nece da pjeva Srbima ako se ne varam? Dakle, Oliver nece da pjeva medju finim brojem fanova samo jer su Srbi? To nije pljuvanje, to je uriniranje i podjela fanova po fasistickom osnovu. Naravno da je takav covjek imbecil.tuzlak1987 je napisao/la:Eto sada Oliver imbecil. On ne pljuje nikoga iako stalno dobija ta pitanja vec se covjek drzi onoga sto je rekao davno. Tako ce i iza smrti zaraditi postovanje ljudi odakle je dok Merlin nece pare da ponese u grob..
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nece dok ne dobije bolju ponudu.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Neka @Kajzer, za to postoji riječ, domoljublje 

I Merlin ce zaraditi postovanje, u svim državama i kod svih nacija i postovanje ce zaraditi jer je veliki muzicar a ne veliki Bosnjak. Sto je najnormalnije s obzirom na ono cim se bavi i tako se na muzicara gleda.
Jao albuma u gambina

- tuzlak1987
- Kontakt:
Mozda hoce da pjeva Srbima ali je davnih dana rekao da nece. Kada kazes necu nikada pjevati dok je rat onda se drzi toga za zivota, moras da preuzmes rizik i tezinu za svoje rijeci dok si ziv..Kajzer10 je napisao/la::Oliver nece da pjeva Srbima ako se ne varam? Dakle, Oliver nece da pjeva medju finim brojem fanova samo jer su Srbi? To nije pljuvanje, to je uriniranje i podjela fanova po fasistickom osnovu. Naravno da je takav covjek imbecil.tuzlak1987 je napisao/la:Eto sada Oliver imbecil. On ne pljuje nikoga iako stalno dobija ta pitanja vec se covjek drzi onoga sto je rekao davno. Tako ce i iza smrti zaraditi postovanje ljudi odakle je dok Merlin nece pare da ponese u grob..
Re: RE: Re: Chat
Mudro zboriš.rio_Ferdy88 je napisao/la:Poslije **** nema kajanjaDANTES je napisao/la:Svi mogu pjevati svugdje samo tompson nigdje..
@Kawhi yebo me konj ali pitam se što ja tebi dadoh bodove za forumaša?

@Kajzer jezivo je koliko se slažem sa tobom

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Slabo kapiram inače al vidim da bacate hejt na Thompsona ***** te se
Hej Bosno čija li si sada
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
baketova.Besic je napisao/la:Slabo kapiram inače al vidim da bacate hejt na Thompsona ***** te se
Zato sto sam upravu.DANTES je napisao/la:Svi mogu pjevati svugdje samo tompson nigdje..
@Kawhi yebo me konj ali pitam se što ja tebi dadoh bodove za forumaša?
@Kaiser donekle se slazem s tobom. Problem je sto kad vec jesti **** u ratu mozes i u miru. Bora je cetnik, muzika nakon rata mu je njesra, ali ga vise postujem od Dine koji je u ratu prodavao domoljublje i onda poslije rata zaboravio na to i uzeo pare.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakav bi okrsaj bio dobar npr Deretic vs Thompson, tema srednjovjekovna Bosna.
Jer znamo da su u isto vrijeme svi nasi kraljevi kod zapadnih susjeda Hrvati katolici, a kod istocnih Srbi pravoslavci.
Jer znamo da su u isto vrijeme svi nasi kraljevi kod zapadnih susjeda Hrvati katolici, a kod istocnih Srbi pravoslavci.
Ne baš. Mi tvrdimo da su bili katolici nekituzlak1987 je napisao/la:Kakav bi okrsaj bio dobar npr Deretic vs Thompson, tema srednjovjekovna Bosna.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Kakve veze ima Thompson s tim mitomanom?tuzlak1987 je napisao/la:Kakav bi okrsaj bio dobar npr Deretic vs Thompson, tema srednjovjekovna Bosna.
Thompson je humanitarac prije svega
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ko to ovdje pljuje thompsona?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kawhi umire ti #MAGA. Moras kao Trump da se izvuces iz ove situacije i uzmes izbore. Kako ces to da uradis? Napravi skandal nekiKawhi je napisao/la:Kakve veze ima Thompson s tim mitomanom?tuzlak1987 je napisao/la:Kakav bi okrsaj bio dobar npr Deretic vs Thompson, tema srednjovjekovna Bosna.

Konacni cilj MFGA nije ni kanta ni forumas godine. To ke samo proba.tuzlak1987 je napisao/la:Kawhi umire ti #MAGA. Moras kao Trump da se izvuces iz ove situacije i uzmes izbore. Kako ces to da uradis? Napravi skandal nekiKawhi je napisao/la:Kakve veze ima Thompson s tim mitomanom?tuzlak1987 je napisao/la:Kakav bi okrsaj bio dobar npr Deretic vs Thompson, tema srednjovjekovna Bosna.
Mijenjaj taj prokleti avatar, podsjećaš me na trola greivsa, gdje je on, je li živ? Ja sam mislio da je psihički bolesnik, nadam se da je samo trolao na forumu, ako nije, Bože sačuvaj.

Koji šou sa Fuketom

Trenutno korisnika/ca: Pensioner26 i 4 gosta.