Dobro veče guys -))
- Večeras i nije nešto ponuda za NBA, ali uvijek se nešto može izabrati -)
Od mene ide jedan tiket na malo veći ulog, uplata je 40KM. Tiket je izmiksan i sastoji se od košarkaša i granice koševa, zbog toga' što inspiracija nije na nivou xD
Ako se nekome svidja moja prognoza, može izabrati nešto.
•NBA #Tiket 1
# Cleveland - LA Clippers (-214,5+) @OVER ; Utakmica sigurno sa velikim brojem poena, i mislim da će bez većih problema prebaciti ovu ponuđenu granicu.
# L. James (-24,5+) @OVER ; Kao što rekoh, očekujem puno poena sa obje strane i gutavu utakmicu do kraja u kojoj bi L. James trebao uzeti utakmicu u svoje ruke i sigurno lagano ići OVER, K.Love je stao od kako je rekord oborio, a Irwing i nije u nekoj' šuterskoj formi, mada bi i on mogao večeras ići OVER, ali opet sam se opredjelio za L. Jamesa.
# C. Paul (-19,5+) @OVER ; Ni on sam nije u zadnje vrijeme dobar sto se tiče OVERA, ali Griffin će teško pored Love igrati, a Irwing ne može sa iskusnim C. Paulom, tako da i njega vidim večeras OVER.
# Golden State - Houston (-231,5+) @OVER ; Utakmica, ludnica. Houston inače odbranu igra katastrofalnu, a i da su bolji teško bi sa Golden State mogli igrati na manji zbroj koševa, tako da bi i ovdje trebalo biti dosta koševa sa obje strane, pogotovo na strani domaćina.
# E. Gordon (-15,5+) @OVER ; Kao što i ovdje rekoh' da očekujem veliki broj poena, uzeo sam Gordona za OVER, jer je skoro duplo manja granica od ludog Hardena, a Gordon lijepo igra u zadnje vrijeme, pogotovo gdje bi trebalo biti veliki broj poena, za mjega nebi trebalo biti većih problema da ide OVER.
# S. Curry (-28,5+) @OVER ; Iskreno iz ove ekipe ove sezone nikoga nikad ne igram, jer se nikad ne zna ko će šutati, ali eto nekako sam se opredijelio za Curry pored ostalih iz GS-a, večeras neka ubaci 10 trojki i eto - Haha xD Moje mišljenje, da će večeras izluđivati Hardena, a Harden igra odbranu za ABA lige xD
# G. Antetokounmpo (-22,5+) @OVER ; Nosilac svoje ekipe, i ne mogu mu zaboraviti noć kad je sam Cleveland pobijedio, tako da sam se čisto iz poštovanja prema njemu opredijelio i za njega večeras da odigram OVER, a ako bude i na ovoj utakmici veliki broj poena kao što su ponudili, onda bi sigurno išao OVER i večeras, a i prognoziraju ga na 26 poena večeras.
# B. Lopez (-21,5) @OVER ; Nisam siguran toliko za njega, ali opet sam mu dao prednost iz njegove ekipe, tako ako ponovi urakmicu protiv LA Clippersa, i večeras će ići OVER.
>>
•Ovo nije ni blizu nekakve ozbiljne analize, tako da me svako razumi. Ja samo svoje mišljenje iznosim i ništa drugo. Ko želi može ispratiti, ili nešto uzeti sa tiketa, u svakom slučaju sretno svima, i nadam se uspješnoj noći..
--------------------------------------
•Tiket #2 NBA ( košarkaši )
>
Sretno, laku noć.